Ger vaccin mot Covid-19 risk för vårdskada?

Noterar att Region Värmland har gjort en lex Maria-anmälan efter att en 30-årig man avled tre veckor efter att ha fått Modernas spikproteinvaccin mot Covid-19. Eftersom Rättsmedicinalverket inte kunde fastställa dödsorsaken har regionen anmält händelsen till Inspektionen för Vård och Omsorg, IVO, som en risk för vårdskada.

Enligt Clas Lundgren, chefsläkare vid Region Värmland, är bakgrunden otydligheter som förekommit kring Folkhälsomyndighetens rekommendationer för användningen av vaccinet Moderna hos unga.

-”När Folkhälsomyndigheten kom med rekommendationen att man inte ska ge Moderna till yngre var det otydligt om det gällde personer som inte fyllt 30 eller inte fyllt 31. Region Värmland förtydligade senare att man inte ska ge vaccinet till personer som inte fyllt 31, men den här mannen var 30 år och 9 månader när han fick vaccinet. Vi har tolkat att dödsfallet inte har med vaccinationen att göra, men vi kan inte säga det 100-procentigt. Vi anmäler också för de anhörigas skull, för att få en extern utredning om vad som kan ha orsakat dödsfallet.”

Märkligt att inte fler reagerat på detta eftersom det borde vara många som är i riskzonen med tanke på de förändrade rekommendationerna.

I oktober 2021 gick man ut med att det från årsskiftet 2022 inte rekommenderades att använda spikproteinvaccin (mRNA) till personer som är 30 år och yngre.

Sedan var det plötsligt helt ok att vaccinera alla, även små barn och i maj 2022 kom till och med en studie som påvisade att spikproteinvaccin gav ett bra skydd mot Covid-19 till barn på 6-11 år. Även Covid-19-vaccinet från Pfizer/Biontech EU-godkändes då för barn från 5 års ålder, trots att barn anses klara infektionen bra.

Att man nu uppger att en man som var 30 år vid vaccinationstillfället istället för rekommenderade 31 kan ha avlidit till följ av vaccinering, låter minst sagt diffust.

Allvarliga biverkningar och dödsfall till följd av massvaccineringen mot covid, är för övrigt som ett stort svart hål som vi inte får kika ner i och istället för att synliggöra konsekvenserna fortsätter man istället att gynna läkemedelsbolagen samt kampanja för att människor ska utsätta sig för hälsorisker med livet som insats.

#followthemoney

https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2023/05/lex-maria-anmalan-efter-otydlig-aldersgrans-for-modernas-vaccin/

3 reaktioner till “Ger vaccin mot Covid-19 risk för vårdskada?

 1. Struma och bältros är två vanliga biverkningar av vaccinet. Känner flera som drabbats av bältros. De har gått till vårdcentralen i Ystad men fått en diffus diagnos om ”vattkoppor” Hur skall drabbade få upprättelse när de inte ens kan få en korrekt diagnos? Detta är vår tids största bedrägeri. Locket på tydligen.

  Gilla

 2. Jag håller med Piper om ”stort svart hål som vi inte får kika ner i och istället för att synliggöra konsekvenserna”, men inte hennes slutsats/antagande: # followthemoney…
  ·
  … som visserligen är sant (läkemedelsbolagen ger pengar till statliga gransknings-myndigheter), men jag skulle hellre säga # followthestupidity:
  ·
  -Hur kan folk tro att det som injeceras mot Covid-sjukdom är ett vaccin?
  -Hur kan folk plötsligt byta definition av vad ett vaccin är till för: att skydda mot att bli smittad?
  -Och varför fortsätter folk att tro att de är vaccin när de märker att injicerade blir sjuka?
  -Biter inte verkligheten på dem?
  -När Pfizer säger i EU [1] att de självklart (!) aldrig testade för smittskydd, varför rapporterade inte media? (det är en helt sensationell nyhet: Många länders agerande baserades på tron om att läkemedlen var vaccin, dvs. gav smittskydd: Kanada begränsade folks rörelsefrihet och införde krigs/krislagar.)
  -Hur kan folk, föräldrar, bara acceptera att nya experimentella läkemedel används på hela populationer — och barn?, och spädbarn?? — som bara har testats i några månader?
  -Som dessutom använder en hittills icke godkänd metod (mRNA)?
  -Där tilläggs-injektionerna bara har testats på möss?, som varken Folkhälsomyndigheten eller media rapporterade om?
  -Beror det på rädslan för att hamna på sjukhus, och att dö?
  -En rädsla som spreds p.g.a. media, som tyckte att de hade ansvar att varna?
  -Varför frågade inte folk efter uppföljning av injektionerernas ev. biverkningar? [2]
  -Varför gjorde inte media det?
  -Varför blev folk och journalister, och politiker, inte misstänksamma när amerikanska Folkhälsomyndigheten CDC inte frivilligt publicerade de testresultat på vilka de grundade sina rekommendationer (de tvingades av en domstol)?
  -Hur kan folk ha en nästintill full tilltro till läkemedelsbolagens uttalanden, som är en av de mest kriminella av företag (de har betalat miljarder i skadestånd och böter för att ha ljugit, vilselett och brustit i förfarande/administration)?
  -Därför att media inte har informerat allmänheten om detta?
  ·
  Och varför har folk och fä plötsligt fått för sig att andra folk och fä inte skulle vilja skydda sig själva och andra mot en ny smittsam och kanske farlig sjukdom?
  ·
  Det gör folk automatiskt när man är förkyld, som om folk blivit så dumma/tappat förståndet/oansvariga att de skulle behöva uppmuntras och t.o.m. tvingas.
  ·
  Dumheten har övergått i ren galenskap, och jag börjar förstå varför folk kan offra sina barn (svält, Mayafolket), förfölja judar (utrota problem) och bränna ‘häxor’ (utplåna ondska), och varför vissa tror att en variant av Adolf Hitlers och nazisternas 1930-tal riskerar ånyo uppstå.
  ·
  [1]
  dr. John Campbell: ”A Breaking International Scandal”?
  (Rumble.com-video 2022-10-12 ”Pfizer, lack testing before rollout”)
  ·
  [2]
  dr. John Campbell satt tyst och stirrande in i kameran/publiken under 10 sekunder efter att ha förmedlat vad PHS (myndigheten Public Health Scotland) just meddelat angående överdödligheten hos spädbarn… spädbarn:
  ·
  – ”We do not have any plans to examine maternal vaccination status, as there is no public health reason to do so”
  (Rumble.com-video 2022-10-20 ”Increased baby deaths in Scotland”)
  ·
  Se även Naomi Wolfs Rumble.com-video 2023-maj ”HORRIFIC SIDE EFFECTS OF VACCINES THAT WERE IGNORED”
  (hon är/var vänster-feminist, känd teve-personlighet och debattförfattare i USA).
  ·
  *
  Covid-situationen är helt ny (varför det går att förstå folks osäkerhet/dumhet): vi ska inte bara ta personligt ansvar för allmänhetens hälsa och liv, men även försöka bedöma risker (mellan sjukdom och nya experimentella läkemedel): bestående men och död eller biverkningar, vilket avgörs av media:
  ·
  Belgien, 2009: svininfluensapandemin (H1N1 virus):
  – Flamländarna (norra delen, 58%), valde att vaccinera sig: de lyssnade på/läste nederländskspråkiga nyheter.
  – Vallonerna (södra delen, 32%) valde att inte vaccinera sig: de lyssnade på/läste franskspråkiga nyheter.
  ·
  (Odysee.com-video av Ivor Cummins 2022-11-03: ”Wow – The Pandemic Industry Revealed – Stunning Stuff!”, Tid från 09:10–)
  ·
  *
  Har media rapporterad om följande folkliga reaktioner/protester (videor)? Hur skulle detta påverka folks riskbedömning?:
  ·
  England, BBC:
  • 2023-01-16 TheGatewayPundit.com: ”BBC is the Virus” – At Least 6 BBC Buildings Across UK Covered with Photos of People Who Died from COVID Vaccine (VIDEO)”
  • 2023-01-30 TheGatewayPundit.com: ”Take Down the BBC” – Anti-Vaxx Protestors Rally Outside BBC Headquarters (VIDEO)
  • 2023-03-20 BitChute.com: ”BBC RADIO IN LEICESTER Vaccine deaths STICKERS”
  • 2023-05-06 Söktext: ”NOT ON BBC ”NEWS”, OUTSIDE #BBC #BIRMINGHAM 6.5.23 The MSM reports the narrative, not the news”
  ·
  Tyskland, Landsberg 2023-03-25
  Twitter: RiseMelbourne/status/1639601075409022976
  ·
  Frankrike, Nice 2023-mar?
  BitChute.com: ”FRANCE – NICE – C19 VAX VICTIMS MEMORIAL”
  ·
  Kanada, Peterborough (Ontario) 2023-04-25
  Twitter: TomMarazzo/status/1650651381198364672
  ·
  Australien:
  • 2023-03-18 Gold Coast (Queensland), Rumble.com : ”The Forest Of The Fallen: Dedicated To All Victims Of Big Pharma”
  • 2023-03-05 Canberra, BitChute.com: ”Covid vaccine death memorial in Canberra on the 5th of March 2023!!”
  ·
  PS
  Snälla Piper, använd inte ordet ‘vaccin’. Du sprider bara en felaktig uppfattning, invaggar folk och föräldrar i en falsk trygghet. Bara därför att alla andra använder ordet gör det inte mer sant. (Du kan se mig som lejonhanen i din fd. bakgrundsbild som ryter till när fåraskocken bräker i kör.)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s