Nyhetstorkan består trots att vi befinner oss i ett avgörande skede

Man undrar hur det är möjligt med sådan nyhetstorka när det samtidigt händer så mycket i världen som är av stor betydelse för oss och även för våra barns framtid, men det är verkligen skralt med intressanta nyheter bortom det vanliga tugget som vi hört oss urled på. Det är väl det som är journalisternas huvudsakliga uppgift numera, att skydda maktens män och kvinnor genom fokusförflyttning samtidigt som man matar oss med propaganda som talar för deras sak.

Om någon av er läsare har snappat upp något intressant som ni vill förmedla så är ni välkomna att skriva i kommentarsfältet.

#locketpå

6 reaktioner till “Nyhetstorkan består trots att vi befinner oss i ett avgörande skede

 1. Kanske någon(absolut inte någon mainstreammedia) skulle ställa sig frågan hur mycket av ”biodrivmedlet” är inhemskt respektive fraktas med båt(palmolja) från avlägsna länder. Preem vet nog.

  Gillad av 2 personer

  1. Det är inte alla som vet men tankers hissar segel där det blåser bra. Jag trodde att det var skojeri när jag först hörde det men det skall visst vara sant.

   Gilla

 2. Man kan nästan ta på desperationen i fulmedia när allt de ljugit om börjar krackelera som ”vaccinbluffen” den påhittade klimatkrisen och kriget i Ukraina som uppenbarligen inte alls går bra för Ukraina. Nu försöker de även tysta utländska journalister som rapporterar om det usla läget som Gonzalo Lira från USA. Ja, många har slutat tro på skiten fulmedia skriver men det finns fortfarande en del mentalt efterblivna som läser skräpet och dessvärre sätter tilltro till lögnerna och propagandan trots att man vid det här laget borde veta bättre.

  Gillad av 3 personer

 3. Min personliga övertygelse är att det är kört om vi lämnar över makten till WHO gällande vår hälsa. Vi blir tvungna att dansa efter deras (Bill.G) pipa och lär sannolikt få se bla nedstängningar och sprutor i en omfattning som gör ”plandemin” ,som förresten sägs vara över, till en ”sagostund för barn” i jämförelse med vad som komma skall.
  Tror att få begriper omfattningen om detta beslut röstas igenom. ”Huggs det i sten” kan vi bokstavligt hälsa hem . En revolution där flocken enas står då som den enda vägen ut .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s