Vem bryr sig om barnen som måste kavla upp vare sig de vill eller inte?

I en tid när den iscensatta covidpandemin är över och vi vet att det oprövade så kallade vaccinet inte skyddar mot att få infektionen, att barn inte är någon riskgrupp samt att biverkningarna av mRNA-vaccinet har visat sig vara allvarliga – varav alla biverkningar inte ens visat sig ännu – öppnar nu regeringen för vaccinering av barn mot Covid-19.

Obegripligt nog finns det oansvariga och dåligt pålästa vårdnadshavare i Sverige som så desperat vill säkerställa att deras barn utsätts för en dos och därigenom riskerar reproduktionsproblem, nedsatt immunförsvar, myokardit samt sjukdomar som kräver livslång medicinerig och ibland leder till döden, att de reser till andra länder för att få sina barn vaccinerade.

Socialminister Jakob Forssmeds besked i dag att regeringen planerar en förändring av regelverket för att göra det möjligt att låta privata vaccinatörer genomföra covidvaccinering av barn som föräldrarna själva får betala, låter därför väldigt ogenomtänkt.

Kristdemokraten Forssmed har i och för sig tidigare proklamerat att för få i Sverige är fullvaccinerade samt uppmanat fler att ta sina vaccindoser mot Covid-19 och dessutom övervägt hårdare restriktioner, så att han kommer med ett sådant här utspel är kanske inte helt oväntat, men det måste väl finnas några riksdagsledamöter med sunt förnuft som värnar om barnen?

Nej, just det – samtliga riksdagspartier har helhjärtat gett sitt stöd till vaccinpass och nedstängningar, så där finns inget motstånd att vänta. Men det gynnar så klart de som på olika sätt profiterar på människors hälsa. Bedrövligt, stackars barn som inte kan välja själva!

#followthemoney

https://sverigesradio.se/artikel/regeringen-oppnar-for-covid-vaccinering-av-barn

3 reaktioner till “Vem bryr sig om barnen som måste kavla upp vare sig de vill eller inte?

  1. Barn har i alla tider utsatts för övergrepp i samhällets namn. Det är antagligen ytterst få experiment som kommer till allmän kännedom. Jag tänkte häromdagen på fluorsköljningen var fjortonde dag. Vilka djävla övergrepp som samhället har utsatt- och fortsätter utsätta barn för. Ett annat är försöken med godis på Vipeholms ungdomsanstalt. Man tar sig för pannan vilka fruktansvärda övergrepp,mer eller mindre som rena experimenten och såklart ger man sig på de svagaste såsom små skolbarn och svagbegåvade. Att börja experimenten i tidig ålder innebär att man kan följa resultaten under större delen av en människa liv. Optimalt för läkemedelsindustrin att få långvariga fältstudier. Nu är det på oprövade vacciner man skall tvinga barn till. Något annat som är helt för djävligt är att förvisso kan läkemedlsbolagen stämmas ifall en medicin visar sig orsaka skador men det nya nu är att man lägger över den misstänkt skadliga medicinen i ett separat bolag samt reserverar ett symboliskt belopp avsett för skadestånd och skulle skadeståndskraven vinna legitimitet så låter man det separata bolaget gå i konkurs. Var finns etik och moral??https://time.com/6104495/purdue-pharma-bankruptcy-victims/

    Gilla

  2. IK heb dricka att man plötsligt kommer på att man ska betala för att några rädda föräldrar ska åka med sina barn utomlands Det är väl bara att beställa en resa och åka

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s