Rysk militär har hittat gott om bevis på att USA använder Ukraina för att tillverka komponenter för biologiska vapen

Efter att Ryssland förra året i FN:s säkerhetsråd tog upp de Pentagonfinansierade biolabben i Ukraina som ägnar sig åt tvivelaktig forskning samt utveckling av biologiska vapen med kopplingar till bland annat Joe Bidens son Hunter Biden, Demokratiska partiet i USA och Big Pharma, vilket sedermera blockerades av USA, Storbritannien och Frankrike, har det varit rätt tyst om det allvarliga problemet.

I går deklarerade dock generallöjtnant Igor Kirillov att den ryska militären hittat gott om bevis i Donetsk, Lugansk och Cherson som visar att USA använder Ukraina för att tillverka komponenter för biologiska vapen.

-”Vi tvivlar inte på att USA, under sken av att säkerställa global biosäkerhet, genomförde forskning med dubbla användningsområden – inklusive skapandet av biologiska vapenkomponenter – i nära anslutning till ryska gränser.”

Enligt Kirillov har militären kommit till denna slutsats efter att ha intervjuat flera ögonvittnen och gått igenom cirka 2.000 sidor med dokumentation som hittades i Khersonregionen och i folkrepublikerna Donetsk och Lugansk. Utredningen involverade också en parlamentarisk arbetsgrupp och federal brottsbekämpning.

Den amerikanska regeringen bekräftade existensen av labben i mars förra året, men insisterade på att de varken var olagliga eller avsedda för ett militärt syfte, trots att mycket av deras finansiering gick via Pentagon.

Enligt Kirillov har utredningen identifierat specifika individer som är involverade i den militära bioforskningen på USA:s och Ukrainas territorium. Han noterade också att de fakta som offentliggjordes av det ryska försvarsministeriet inte har ifrågasatts.

-”Ingen, inklusive västländer, har haft några tvivel om äktheten av de publicerade dokumenten.”

Det är fascinerande att vi inte alls pratar om det här i Sverige. Kan det ha något att göra med att vi är en del av problemet i och med att Wallenberg flyttade ukrainska forskare till Sverige (vilket offentliggjordes på en presskonferens med regeringen i mars 2022) i samband med att Ryssland först gick ut med uppgifterna om att de lokaliserat USA-finansierade biolabb i Ukraina som sysslade med biovapen?

#followthemoney

#sakerviintepratarom

https://www.rt.com/russia/574555-ukraine-biolabs-weapons-military/

Regeringen: Ukrainas biolabbforskare får en fristad för sin verksamhet i Sverige: Martin Stensö granskar

7 reaktioner till “Rysk militär har hittat gott om bevis på att USA använder Ukraina för att tillverka komponenter för biologiska vapen

 1. Att det funnits biolab i Ukraina 10? finansierade av USA totalt 46 enligt rykten,,,, kan ju ha funnis andra finansiärer osså direkt eller indirekt….. DOCK vore det rent vansinne att inte säkra dessa lab, dvs borde redan vara gjort alltså…… speciellt i de områden som Ryssland tagit kontrollen över….. det har varit en massa prat om detta kärnkraft med 6 reaktorer osv osv… kanske det fanns/finns? lab där osså? Man surrar om att ha en FN-ledd styrka för att säkra detta kärnkraftverk…. Freud kanske eller en krasslig morsa……. dock kan ju finnas de uppenbara syftena osså……

  Gilla

 2. Under kalla kriget,
  Skrevs populärvetenskapliga artiklar om kartläggning av vårt genom.
  Här lyste också nyfikenhet på vad som särskiljer människogrupper åt i de olika världsdelarna.
  Antager att här också ingick kartlägga specifika svagheter som särskiljer de olika folkgrupperna.
  Denna forskning hör hemma i biolaboratorier där civil och militär tillämpning samverkar, tänker jag.
  Gain of funktion har diskuterats av alternativmedia under den så kallade coronakrisen och ”läckan” i Wuhan.

  ”Gain of function , där forskare försöker lista ut hur till exempel influensavirus kan bli mer smittsamma för människor genom att ändra virusets gener”(Dagens medicin).

  Vad är då inte lämpligare än att placera laboratorier i gränstrakter mellan eller nära folkgrupper.

  Gilla

 3. ”Kan det ha något att göra med att vi är en del av problemet i och med att Wallenberg flyttade ukrainska forskare till Sverige” Det viktigaste för de styrande är att hålla igång brasan och forska fram nya sjukdomar och biologiska stridsmedel, varför annars flyttade de forskarna till Sverige och det hade varit intressant att veta var dessa forskare arbetar någonstans i Sverige, inte för inte man inte vill ha de som grannar.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s