Win-win för läkemedelsindustrin

Flera läkemedelsbolag, däribland Moderna och Pfizer, uppger nu att banbrytande framsteg har gjorts inom vaccinforskningen för sjukdomar som cancer, tumörer och autoimmuna sjukdomar tack vare kunskaper förvärvade under covidhysterin, där man har goda förhoppningar om att flera nya vaccintyper kan finnas på plats inom en tioårsperiod.

En del forskare hävdar att upp mot 15 års forskning tjänades in på bara 12–18 månader under de intensiva ”pandemiåren” och att man inom en snar framtid tror sig kunna erbjuda vaccin mot flera typer av tumörer till människor globalt.

Hjälten i historien är tydligen mRNA-teknologin som enligt forskarna kan appliceras på alla möjliga typer av sjukdomsområden; cancer, infektionssjukdomar, hjärt- och kärlsjukdomar och autoimmuna sjukdomar. Pfizer skriver till och med i ett uttalande att man fått många viktiga erfarenheter och kunnat effektivisera sin vaccinforskning tack vare mRNA-vaccinet som gett dem ett decenniums vetenskaplig kunskap på bara ett år.

Det måste vara den perfekta planen och den våta drömmen för de som vill studera ett medicinskt experiment – först skrämmer man upp människor så att de låter sig injiceras med ett nödgodkänt så kallat vaccin som letar upp eventuella svagheter i människors immunförsvar och påskyndar utvecklingen av cancer, autoimmuna sjukdomar samt hjärt- och kärlsjukdomar (med mera). Sedan säger man, var inte ledsna för vi har ett nytt vaccin för det [så vi kan tjäna mer pengar…].

Vidrigt. Men Big Pharma-bolagen gör så klart vågen och våra politiska ledare åtnjuter sina kickbacks som tack för gott samarbete.

#followthemoney

https://www.expressen.se/nyheter/hopp-om-cancervaccin-tack-vare-covid/

4 reaktioner till “Win-win för läkemedelsindustrin

 1. Det torde vara uppenbart att ”läkemedelsindustrin” inte kommer att göra något som tar död på deras kassakor inom överskådlig framtid. Förutsatt att de inte blir tvingade till det, men de som har möjlighet till att förändra, dvs politikerna, ingår i berörd industris supporterskara pga av alla gåvor, så det lär inte hända förrän en genuin revolution har genomförts och majoriteten av de självberikande byxnötarna är borta från maktens korridorer. Frågan är om berörd industri ens vet vad de håller på med, med tanke på att deras befintliga kurs är i linje med det forna IG Farben. När Mammon är husguden, så uppstår snabbt tunnelseende …

  Gillad av 1 person

 2. Det tror jag inte ett enda dugg på, Pfizer och Moderna har förverkat sitt förtroende för all framtid! Deras experiment-vacciner mot fejk-influensan Covid-19, inte värre än en vanlig förkylning, prånglades ut på marknaden med nöd-godkännande utan ordentliga fas-3-prövningar och har därmed slagit ihjäl miljon-tals med människor ffa äldre, de över 70! Senare studier, visar att unga patienter 13-17 år där får nästan hälften hjärtsjukdomen Myocardit och den ger som sagt Plötsligt Hjärt Stopp! Annars fullt friska gossar, faller ihop på fotbollsplanen och dör i akut Hjärtinfarkt!
  Det finns hur mycket konstigheter som helst, som talar emot bruket av mRNA-preparat, så mitt enda råd är, ta inte dessa livsfarliga vacciner mm, risken är stor att dom dödar dig!

  Gilla

 3. Att plocka bort bidrag subventioner osv från läkemedelsföretagen till politiker och forskare…. skulle minska den bias som skapas ideligen…. för inte kan så många läkare som ”gick på” denna syops verkligen gjort det utan det har varit en stor degbunke som folk har grävt i…. delar bra video… väl värt att reflektera över….. hur många av oss teg för länge? Alldeles för många…. och vi/de som talade tystades dels genom block et. al. MEN även har jag märkt att det i olika trådar finns ett antal dels ”fact-checkkers” dels sådana som kör med ”finns ingenting här cirkulera vidare” och det är så dumma att de använder samma eller få alias…. substansen är dock alltid en vänsterprofilerad agenda…….Useful idiots alltså…..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s