En av Sveriges mest avskydda personer ska leda svensk fotboll

Få personer är så avskydda i Sverige som den före detta Centerpartiledaren Annie Lööf och den tidigare Moderatledaren samt tillika statsministern Fredrik Reinfeldt. Noterar att den sistnämnda nu en tar över som ny ordförande i Svenska fotbollförbundet (SvFF) i och med att han vann omröstningen mot motkandidaten Lars-Christer Olsson med siffrorna 143–111, vilket är anmärkningsvärt då Reinfeldt från början framstod som chanslös då inget distrikt visat sitt stöd. Undrar hur många som kommer sluta se på svensk fotboll efter det här?! 😄

Reinfeldt säger sig vilja sprida en anda och med tanke på hur hans anda lyckats förstöra landet fullständigt får vi hoppas på att det Reinfeldtska arvet inte speglar av sig även på fotbollsframgångarna.

Bildkälla: SvD

12 reaktioner till “En av Sveriges mest avskydda personer ska leda svensk fotboll

 1. Mannen ger sig inte med att ha förstört Sverige, utan vill fortsätta skapa kaos inom vårt föreningsliv som har byggts upp under årtionden, men det bekommer väl inte honom, allt han vill är att skicka Sverige tillbaka till stenåldern och med en religion som ingen vill ha i Sverige. Man undrar vem som har köpt denna hemska man, som inte går folkets väg utan hellre går den politiska vägen som så ofta ser ner på de svenska folket och ser folket som deras ärkefiende, detta är ett bevis på hur korrupt Sverige är, nästa gång är näthats granskaren ordförande för djuren vänner.

  Gillad av 1 person

 2. Nu blir det spel endast på ATG för min del. Tittar ändå inte längre sedan damfotbollen tagit större och större plats.

  Gilla

 3. Tja, han kallas ju allmänt för Ruinfeldt och kommer garanterat att misslyckas totalt med detta säkert välbetalda låtsasjobb! Att ingen ute i landet ville ha denna charlatan som ordförande hindrar inte murvlarna att ändå ”rösta” fram honom! Svensk ”demokrati” fungerar så här…

  Gilla

 4. Hans anda blir väl att såväl Herrlandslaget och Damlandslaget blir helt utan etniska svenskar, knäböjande analfabeter som tillber Allah akbar.

  Gilla

 5. Jag undrar om denne Moderate (!) ‘skinnskalle’ kommer att utesluta (likt fackförbund) de medlemmar som är ”aktiva i SD” [*1]?
  ·
  Och, kommer han att introducera ett ‘Värdegrunds-pass’, i syfte att fånga upp de medlemmar som visar tendenser på fel ‘värdegrund’ och/eller kan antas ha röstat på SD?…
  ·
  … och/eller de som inte håller med honom om att:
  ·
  – ”Ägs det här landet av dom som bott här i fyra generationer eller nån som hittat på nån gräns? Eller är det här ett öppet land som består av de människor som kommer hit [… ] och det är vad dom gör av Sverige och FÖR MIG ÄR DET GIVET ATT DET ÄR DET SENARE”.
  (— TV4 2014-12-24 [han gav bort Sverige (mitt land: ‘jag’ har bott här i över 900 år) till invandrare i julklapp!])
  ·
  … och placera dem i en utbildningskurs i hans ‘värdegrund’ och om svenskars (!) ‘rasism’ [*2]…
  ·
  … och inkludera dem, men bara om de får värdegrunds-betyget ‘G'(odkänt)?
  ·
  I övrigt, undrar jag om han fortfarande funderar på ”Hur kan man förstå att 800.000 väljare röstade på Sverigedemokraterna?”
  (— Reinfeldt (M) i boken ‘Halvvägs’, 2015)
  ·
  Denna landsförädare och åsiktsförtryckare önskar jag allt annat än gott!
  ·
  [*1]
  2019-03-27 Fackförbund.com (est. 2014, jämförelsetjänst)
  ”Flera fackförbund säger nej till SD”
  – ”Av de 14 fackförbunden som ingår i LO säger sju av dem nej till att ha ett förtroendeuppdrag i facket samtidigt som man är politiskt aktiv i Sverigedemokraterna”
  – ”Handels, Kommunal, Byggnads, IF Metall, Pappers, Hotell- och restaurangfacket, Livs eller Fastighetsanställdas förbund ACCEPTERAR INTE ATT FÖRTROENDEVALDA MEDLEMMAR ÄR POLITISKT AKTIVA I SVERIGEDEMOKRATERNA.”
  – ”De förbunden som säger nej till förtroendevalda som är politiskt AKTIVA I SD hänvisar till VÄRDEGRUNDEN i deras stadgar som generellt säger att de arbetar för allas lika värde.”
  ·
  [*2]
  2023-03-25 Dagens industri (di.se)
  ”Reinfeldt ny SvFF-ordförande: Glad och hedrad”
  – ”Genom att fortsätta var INKLUDERANDE och ta ansvar för den värdegrund som svensk fotboll står för.”
  – ”Och ju bättre vi sköter fotbollen desto bättre kan vi markera de VÄRDEORD och VÄRDEGRUND vi vill se se – med tillit, att vi behandlar varandra väl och skjuter undan det som finns i fotbollens svans och som också är PROBLEM MED RASISM och hat och våldsanvändning”, säger Reinfeldt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s