Att besöka Kiev verkar vara ett måste för alla ledare i västvärlden

Teatern fortsätter och nu ska ännu en världsledare besöka Ukraina mitt i brinnande krig (?). I dag kommer nämligen den japanska premiärministern Fumio Kishida till Kiev för att träffa president Zelensky.

Kishida som nyligen besökte Indien där han försökte utöva påtryckningar mot landets premiärminister Narendra Modi för att förmå dem att vända ryggen mot Ryssland, ska även besöka Polen som står redo att leverera stridsflygplan till Ukraina.

Fortsatt krig står så klart på agendan, för det finns inget intresse att sätta sig vid förhandlingsbordet även om Kinas president Xi Jinping skulle övertala Putin att förhandla om fred eftersom det är fel avsändare. Hade det däremot varit USA som kommit med en fredsplan hade det troligen blivit annat ljud i skällan. Så marionetten i Kiev fortsätter hellre att skicka sin unga befolkning som kanonmat och EU-eliten backar upp genom att besluta om att gemensamt köpa upp stora mängder ammunition samt öka sina vapenleveranser till Ukraina under parollen att mer vapenstöd ger fred.

Då kan väl Iran, Nordkorea, Indien och Kina skicka in sitt stöd till Ryssland?! Nej då är det aja baja, det är bara väst som får elda på kriget och gynna krigsindustrin.

Detta hyckleri som omgärdar hela konflikten borde få fler att vakna upp och inse vad våra skattemedel går till, men folket är tyvärr helt i ledbanden på de indoktrinerande medierna och tror fortfarande att vi gör gott.

#followthemoney

#itsokwhenwedoit

https://biz.crast.net/japanese-leader-kishida-to-visit-ukraine-for-talks-with-zelensky/

https://sverigesradio.se/artikel/eu-overens-om-nytt-stodpaket-pa-22-miljarder-till-ukraina

5 reaktioner till “Att besöka Kiev verkar vara ett måste för alla ledare i västvärlden

 1. Visst är det hyckleri på en nivå som ingen kan förstå, USA/Nato och väst får alla stödja kriget med allt från utbildningspersonal, vapen, pengar och stöd i allt från sjukvårdsmaterial till ammunition. Här finns det inga problem utan alla slår sig för bröstet och tycker det alla gör en insats för världsfreden som det heter, medan om Ryssland eventuellt skulle få/be om hjälp av Kina med vapen eller material så tar det hus i helvetet.
  Alldeles för många ”tror fortfarande att vi gör gott” det är precis som du skriver, media med hjälp av staternas olika propaganda byråer ser till att kriget ska fortsätta med alla medel, samtidigt som slakten fortsätter av Ukrainska soldater.

  Gillad av 2 personer

 2. Ja vad det gäller svenska politiker är det väl för att fly till ett lugnare Kiev i stället för att vara kvar i det våldsamma Sverige. Tänk om man till en viss del av oron för Ukraina hade koncentrerat sig på bedrövelsen i vårt eget land. Dessvärre skapar väl det inga poängen i den internationella politiska sfären. Bedrövligt.

  Gillad av 2 personer

 3. Tyvärr kan världen delas i krigs idioter och krigs sluga.
  I den första gruppen ingår offren för propagandan och de som sätter livet till.
  I den andra gruppen ingår den elit som hetsar, berikar sig och riskerar inget.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s