Fransk politiker slår fast att det är uppenbart att USA sprängde Nord Stream-ledningarna

Även om massmedia ansträngt sig hårt för att sälja in den osannolika historien om att sex personer i en hyrbåt tillhörande en ukrainsk motståndsgrupp sprängde Nord Stream-ledningarna samtidigt som man lagt locket på kring avslöjandet av den prisbelönta grävande journalisten Seymour Hersh som pekar ut USA i samarbete med Norge som skyldiga till terrorattacken som orsakat stort lidande för folket i EU, är det många som klarar av att tänka själva och för länge sedan förstått att USA är boven i dramat.

Den franske partiledaren för Patrioterna och före detta EU-parlamentarikern Florian Philippot är en av de klartänkta och i en intervju som publicerades i dag säger han att det länge har varit uppenbart att USA låg bakom förra årets sabotage av Nord Stream-ledningarna, vilka byggdes för att leverera rysk naturgas till Västeuropa.

-”Även före kriget i Ukraina kämpade USA i åratal mot Nord Stream, det var en permanent del av deras politik. I början av februari 2022 sade Joe Biden att amerikanerna skulle se till att pipelinen inte fanns längre. Det var vad som hände. Och det låg i amerikanernas intresse. USA:s skuld var uppenbar redan före Hershs avslöjanden, men jag var inte säker på Norges roll. Oslo hade ett motiv eftersom det konkurrerar med Ryssland i gashandel och många europeiska nationer ersatte den ryska gasen med norsk.”

Philippot sade också att Frankrike bör lämna Nato och att militäralliansen måste upplösas eftersom den inte har någon anledning att existera.

-”Vi måste stoppa den här agendan för världskrig mot Ryssland och Kina, det är helt galet. USA ökar de globala spänningarna. Frankrikes president Emmanuel Macron är en opålitlig ledare. Hans regering prioriterar USA och inte sitt eget folk. Han skickar vapen och ammunition till ett värde av miljarder dollar till Kiev samtidigt som han driver igenom en impopulär pensionsreform samt hävdar att han saknar pengar för att finansiera sociala program.”

Intressant utspel och nu vet vi vad som väntar herr Philippot – uthängning i massmedia som kommer diskreditera honom totalt. Allt för att makteliten ska kunna fortsätta driva sin agenda och vi betalar.

När ska vi för övrigt börja prata om att Norge saboterat för hela Europa?

#followthemoney

#locketpå

https://www.rt.com/news/573116-us-nord-stream-philippot/

4 reaktioner till “Fransk politiker slår fast att det är uppenbart att USA sprängde Nord Stream-ledningarna

 1. Detta är skräcken för makt-eliten i GB/USA-imperiet:

  ”Tyskland har klassiskt sett varit Europas, eller världens, produktions- och innovationsmotor. Och Ryssland är världens välkända kraftcentrum för naturresurser. Genom att kombinera dessa två (Tyskland och Ryssland) tillsammans skapas den enda kända kraft som kan avlägsna London/Washingtons globala hegemoniska överhöghet.”

  Dags att Europa tar eget ansvar för sin framtid, utan inblandning av GB/USA.

  Gillad av 1 person

 2. Vem skulle det annars vara? Om inte USA/Nato,,,min fantasi är enorm men inte ens jag skulle inbilla mig att det var någon annan än USA/Nato.

  Gilla

  1. Ja, var de skyldiga står att finna är ju uppenbart! Läste att inte ens tyska fulmedia tror på sagan om segelbåten och de är ändå en viktig kugge i propagandamaskinen som styrs från USA. Anar vi sprickor i muren? Trump tog också bort munkaveln och sa som det är…USA är det största hotet mot världsfreden. Undrar om han kommer att överleva det här? Hoppas han har bra livvakter…

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s