Allt kan skyllas på klimatet – till och med eftersatt vägunderhåll

2018 var året då Sveriges mest kända klimataktivist Greta Thunberg började synas i media efter att en välregisserad agenda iscensatts av etablissemanget med den perfekta idén att utnyttja ett barn med funktionsnedsättning som skolstrejkade som propagandavapen och sedan dess har det bara gått utför med såväl Sverige som övriga EU-länder, vilka 2020 via EU-kommissionen i Bryssel anammade det politiska initiativet ”The Green deal” som sakta men säkert krossar hela kontinenten.

Klimatoraklet Thunberg var dock redan innan mediadebuten i augusti övertygad om att världen var på väg att gå under och i juni 2018 twittrade Thunberg i en numera raderad tweet att vi bara hade fem år på oss att rädda jorden som skulle gå under om vi inte slutade använda fossila bränslen inom en femårsperiod, med hänvisning till en artikel från Gritpost där en ”forskare” gått ut med denna varning.

Nu fem år senare kan vi konstatera att domedagsprofetian inte besannades, men att såväl familjen Thunberg som väldigt många andra som profiterat på klimatbedrägeriet gjort sig en rejäl hacka, medan folket blir allt fattigare samtidigt som makteliten inskränker rörelsefriheten, åsiktsfriheten och våra demokratiska rättigheter under täckmantel att våra politiker vet vad som är bäst för oss.

Medias monumentala uppbackning av klimathysterin i syfte att skrämma människor att acceptera galenskaperna samtidigt som man unisont utestängt de forskare som med faktabaserat material pekat på motsatsen är regelvidrig och har bidragit till ett bedrägeri som troligen saknar motstycke i historien.

Det var inte så länge sedan Dagens Nyheter hade en domedagsklocka som räknade ned antalet år/timmar/minuter/sekunder som det återstod innan världen skulle gå under och media fortsätter hela tiden klämma in artiklar som bidrager till att fortsätta hålla narrativet vid liv.

Senast i dag har DN till exempel en artikel om de undermåliga vägarna i Sverige, vilket är bra eftersom de är väldigt eftersatta och sliter på våra bilar. Infrastrukturministern säger dessutom att han vill satsa på att förbättra vägarna. Men budskapet i artikeln är att det beror på klimatförändringarna. 🤦‍♀️ Att det eftersatta vägunderhållet som varit ett problem under lång tid skulle spela in är så klart irrelevant, likaså att Riksförbundet M Sveriges vägombud har kartlagt 20.000 mil väg med resultatet att flera vägar är eftersatta samt att Trafikverket har en underhållsskuld till vägnätet på 23 miljarder kronor och tvingas fokusera på akuta lappningsåtgärder.

Tyvärr kommer nog inte klimatpropagandan varken från våra beslutsfattare eller media att minska framöver oavsett hur hårt det slår mot befolkningen eftersom invånarna är så hårt fastklistrade i sina filterbubblor som skapats åt dem – samma mönster som ses i såväl covidhysterin som Ukrainakrisen – så vansinnet som styrs från Bryssel kan fortsätta ända in i kaklet.

#followthemoney

https://samnytt.se/greta-thunberg-varnade-for-att-jorden-gar-under-om-5-ar-for-5-ar-sedan/

https://www.dn.se/sverige/klimatforandringarna-gor-vagarna-samre/

https://www.entreprenad.com/article/view/863298/underhallsskuld_for_flera_miljarder

2 reaktioner till “Allt kan skyllas på klimatet – till och med eftersatt vägunderhåll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s