Blott två partier med kurage när resten lydigt sluter leden i ett oåterkalleligt beslut

Det är nog första och enda gången jag hyllar Miljöpartiet, vars ”gröna” politik medfört så mycket skada mot landet, men i Natofrågan ska MP tillsammans med Vänsterpartiet ha cred för att de står rakryggade till skillnad från övriga ryggradslösa medlöpare som kommer få ha det här ödesdigra beslutet på sitt samvete resten av livet.

Språkröret Per Bolund sade i Ekots lördagsintervju att partiet kommer rösta nej till regeringens förslag om att möjliggöra svenskt medlemskap i Nato samt att de kommer lägga ett eget förslag med ett förbud i lag mot att föra in kärnvapen i Sverige.

Man undrar om det innan omröstningen i riksdagen kommer debatteras vilka risker detta beslut medför för Sveriges invånare, att det inte finns någon exit när vi väl gått med samt hur Sverige ska klara försvarsutgifter på 2% av bruttonationalprodukten (BNP) senast 2026 – något som andra Natoländer med mycket bättre ekonomi än oss redan har problem med – eller det kanske är irrelevant i sammanhanget med tanke på att vi i det här landet har som tradition att bygga luftslott av ingenting?

Jag hoppas att samtliga riksdagsledamöter som kommer trycka grönt vid omröstningen om inträde i krigsalliansen och således ”skriva historia” vet vad de bidrager till när de kör över folket utan att tveka. Jag förväntar mig dessutom att det är deras barn som skickas först när det är dags för Sverige att bidraga i nästa stora konflikt långt härifrån som inte har ett dugg med oss att göra och mycket väl kan vara oetiskt att stödja.

#politikerförakt

https://sverigesradio.se/artikel/mp-rostar-nej-till-regeringens-lagforslag-om-medlemskap-i-nato

3 reaktioner till “Blott två partier med kurage när resten lydigt sluter leden i ett oåterkalleligt beslut

  1. Ja-sägarna (Quislingarna) har inga som helst legitima ursäkter, att inte ställa sig längst fram vid frontlinjen vid en konflikt. Vill de ha medlemsskapet, så förutsätts det att de tar täten!

    Gillad av 1 person

  2. Båda V och MP är precis som de andra partierna som inte heller vill Sverige väl, de arbetar dagligen med att förstöra så mycket som det går, genom ryktesspridning, motarbeta, höja skatten och öka invandringen. Båda dessa partier med hjälp av de andra som är mer globalister ser bara till sina egna behov. Deras behov stavas makt, pengar och tillgångar som bara gynnar dem själva, de Sverige behöver är ett parti som sätter Sverige och deras folk i första rummet och vill folket som lever i landet väl, inte som i dag att folket betalar skatt för att deras politiker ska framstå som goda, sko sig själva och leva sina liv allt längre från verkligheten som folket får leva i.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s