EU tittar på slakten och förödelsen i Ukraina samtidigt som man gynnar krigsindustrin så mycket det går

1700 miljarder kronor – sug på den en stund! Så mycket pengar har Natos medlemsländer hittills gett bort till den ukrainska regimen och således medverkat till att fortsätta förlänga proxykriget, som förutom att göra det ukrainska folket ännu mer fattigt dessutom suger ut Europas folk.

Av den summan har 739 miljarder tillhandahållits till Kiev i militärt bistånd enligt Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg, som flera gånger propsat på att man bara uppnår fred genom att fortsätta kriget. Inför EU-mötet tidigare i veckan deklarerade han för övrigt att vi måste fortsätta ge militärt stöd till Ukraina, något som så klart stöds av den politiska eliten i Bryssel som tidigare proklamerat att kriget ska pågå till den siste ukrainaren.

Det är helt sjuka summor vi talar om och masspsykosen som väst orkestrerar saknar motstycke i historien. Betänk hur mycket gott dessa pengar hade kunnat göra på olika håll i världen – inte minst i vårt eget land som håller på att krackelera tillsammans med resten av det krisande EU – istället för att bidraga till ett utdraget blodbad där det ukrainska folket offras för att makteliten ska gynnas. Att ingen vet vart pengarna och vapnen egentligen tar vägen är heller inget som debatteras, trots att även den svenska regeringen skänkt såväl stora summor pengar som vapen till Ukraina.

Att EU-eliten kan fortsätta med sin destruktiva linje när det är så uppenbart att man skadar sin egen befolkning mest är ofattbart, men när den stora massan slutat tänka själva finns inga hinder.

Det finns dock några få kritiker som står upp mot den korrupta organisationen, till exempel Ungerns premiärminister och utrikesminister som vid flera tillfällen kritiserat EU:s agerande. Den irländska parlamentsledamoten Mick Wallace är också en av dem och förutom att fördöma EU:s fortsatta militära stöd till Ukraina, sade han i ett tal i Europaparlamentet att Bryssel inte tar möjligheten till fredssamtal på allvar och att Ukraina offras för USA:s geopolitiska besatthet.

-”EU med Washington i spetsen vägrar att ta alternativet fred på allvar mitt i den pågående konflikten med Ryssland. Istället står EU bredvid och ser slakten samt förödelsen fortsätta. Global South [Brasilien, Indien, Indonesien, Kina, Nigeria och Mexico] är inte med på att hjälpa detta proxykrig att bestå, eftersom det är meningslöst, det blir allt tydligare att Ukraina offras för det amerikanska etablissemangets tvångstankar. De enda som gynnas av konflikten är vapentillverkare och västerländska företag som köper upp Ukraina för en slant.”

#vibetalar

#followthemoney

#fuckpeace

https://samnytt.se/vast-har-skankt-1-700-miljarder-till-ukraina/

https://www.rt.com/news/572780-mep-eu-ukraine-criminal/

3 reaktioner till “EU tittar på slakten och förödelsen i Ukraina samtidigt som man gynnar krigsindustrin så mycket det går

  1. Ingen vidare ide att skicka pengar till ett av de mest korrupta länder i världen! Pengar försvinner in på några konton och vapen som skickas säljs och även dom slantarna hamnar förmodligen på samma konton, och det bara fortsätter!!

    Gillad av 1 person

  2. I dagens läge handlar mycket om att ”städa bort” misstagen politikerna/byråkraterna har gjort, då är krig perfekt, pengar försvinner, man kan spela på folket känslor och man kan styra både folket men även medierna vilket innebär att man har full kontroll på allt som händer.
    Obligations marknaden börjar spricka, se fredagen i USA och Silicon Valley Bank, detta kan hända i vilken bank som helst, även om alla kommer att förneka det, skulle detta hända i andra banker så innebär det en härdsmälta som heter duga, alla är livrädda. Själv tror jag att detta är starten på en explosiv nedgång som tyvärr kommer drabba alla. Många har levt över sina tillgångar med hjälp av banken/riksbanken men allt har även varit påhejat av våra politiker som ALLA har trot att man kan leva och ha 0 ränta. Nu kommer betalningen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s