Gör som EU-länderna – satsa på massmigration så kommer barnafödandet naturligt

Japans decennielånga trend av befolkningsminskning fortsätter. Efter att Japans hälsoministerium tillkännagett årlig statistik över dödsfall och födelsetal, vilket visade att dubbelt så många människor dog som föddes i landet med 799.728 registrerade födslar jämfört med 1,58 miljoner dödsfall, sade Masako Mori – en medhjälpare till Japans premiärminister Fumio Kishida – i en intervju att Japan riskerar att upphöra att existera som ett land om dess extremt låga födelsetal lämnas obehandlat.

-”Om vi fortsätter så här kommer landet att försvinna. Om den negativa trenden fortsätter riskerar Japan ett fullständigt sammanbrott av samhället. Födelsetalssituationen blir mer och mer alarmerande för varje år. Det faller inte gradvis, det är på väg rakt ner. Det är människorna som måste leva genom processen att försvinna som kommer att möta enorm skada. Det är en fruktansvärd sjukdom som kommer att drabba dessa barn. Om inget görs kommer det sociala trygghetssystemet kollapsa, industriell och ekonomisk styrka minska och det skulle inte finnas tillräckligt med rekryter för självförsvarsstyrkorna att skydda landet.”

Japan kanske ska skicka en delegation till Bryssel för att lära sig om massmigrationens effekter som ganska enkelt kan lösa deras problem?! De kan även passa på att djupstudera den svenska modellen, där ursprungsbefolkningen är på väg att bli en minoritet i sitt eget land.

Givetvis finns en del bieffekter, som kraftig spridning av grov kriminalitet, utveckling av klansamhällen, kollaps av bland annat skolan/sjukvården/välfärden/rättssystemet, rejält höjda skatter och att den egna befolkningen som ska betala kalaset måste åsidosättas för lång tid framöver medan den nya kulturen anammas helt och fullt. Men det ökar åtminstone barnafödandet. 🤪

#densvenskamodellen

https://www.rt.com/news/572554-japan-birthrate-population-problems/

6 reaktioner till “Gör som EU-länderna – satsa på massmigration så kommer barnafödandet naturligt

 1. Jag hoppas verkligen att Japan ”ser och lär” och inte gör samma misstag som politikerna i väst, för hos oss finns ingen framtid om inget drastiskt görs och där är vi inte än. Det bästa Japan kan göra är att skapa förutsättningar för familjer, par osv genom att sänka skatten, ge dem möjlighet att vara hemma med sina barn och göra det attraktivt att vara en kärnfamilj där barnen står i centrum.

  Gillad av 2 personer

  1. Gringo, sänkt skatt är väl välkommet, av de flesta men hur ska de klara sina offentliga utgifter?? Ska det bli dyrare avgifter vid läkarbesök, skolgång osv??
   Kärnfamilj? Du menar namn, pappa, barn?? Fråga vad Jenny tycker om det!

   Gilla

   1. Lägg ner 144 myndigheter så kan skatten sänkas utan att du får det sämre. Varför skulle Jenny vara motståndare till kärnfamiljen? Fyra fina och välartade barn har hon. Vad har du bidragit med?

    Gilla

 2. Tja du, Jenny, är ju ett typexempel på en andra generations invandrare som gör allt för att föröka dig och låta svenska folket försörja dig! Vad har du i bidrag och stöd varje månad?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s