Tyst om att ett barn knivhöggs i Göteborg av gärningsman som skrek Allahu Akbar

Nyheten om att en 10-årig flicka från Nederländerna på besök hos sina morföräldrar i Göteborg i dag knivhöggs i magen och halsen samt skadades allvarligt av en 36-årig iranier som skrek ”Allahu Akbar” enligt vittnen samt sedan tidigare är känd av såväl polis som myndigheter, borde vara en riksnyhet i alla medier – inklusive politiker som ställs mot väggen för den situation man varit med och skapat.

Men icke, några notiser och många låsta artiklar – endast fri media gör sitt jobb grundligt. Eftersom det är ett dåd med islamistiska tecken utfört av en invandrare lägger man locket på. Hade det varit en vanlig svensk däremot hade han redan varit uthängd med både namn och bild. Inte ens norsk och dansk media som brukar rapportera om alla dödsskjutningar och sprängningar som regelbundet skakar landet har tagit upp det synligt i sina huvudnyheter.

Nyheten har dock hittat till holländsk media och även en indisk journalist på Twitter har snappat upp nyheten och i kommentarsfältet konstaterar många att svenska folket nu får möta konsekvenserna av decennier av oreglerad massinvandring med huvudfokus på att ta emot människor från länder med en viss religion.

Man ska inte ställa grupper mot varandra som det så fint heter, men för var dag som går blir det i många sammanhang omöjligt att undvika.

Sverige i ett nötskal – pratar vi inte om problemen, syns de inte.

#locketpå

#onlyinsweden

https://samnytt.se/flicka-knivhuggen-i-magen/

https://samnytt.se/exklusivt-36-arig-iranier-knivhogg-tioariga-flickan-i-goteborg/

9 reaktioner till “Tyst om att ett barn knivhöggs i Göteborg av gärningsman som skrek Allahu Akbar

   1. Här i Kina deporterar eller burar vi in sådana här individer innan dom knivskär och dödar någon. Polisen både i Sverige och Kina vet precis vem dom är. Sverige och USA har bestämt att det är en mänskliga rättigheter att fritt gå runt på gorma och och skada och döda. I Kina anser vi att det är en mänskliga rättigheter att bli skyddad från dom. Kulturskillnad förmodar jag, eller kanske skillnaden mellan västlig diktatur och östlig demokrati.

    Gilla

 1. Man vill spy åt sånt här och jag säger som Markus Allard dom skall ut med huvudet före. Fler o fler barn råkar ut för kulturberikare och pedofiler. Svensken är dödstyst om detta. När ska fler vakna och inse att de tar över mer och mer.

  Gilla

 2. Det är fascinerande att pk-media ALLTID glömmer att berätta att gärningsmannen är invandrare, det är precis som du skrev hade varit en svensk så hade man gått ut med bild, namn, stad och släkt. Man undrar hur stor hänsyn media ska visa för invandrarna som begår brott.

  Man undrar varför ingen politiker har varit ute och fördömt attentatet och tagit avstånd mot det islamska våldet? Varför har inte svenska kyrkan tagit avstånd för, varför har inte muslimer och imamer inom moskéerna tagit avstånd? Varför ska vi svenska behöva finna oss i att dessa kriminella element ska få vara kvar i Sverige? Varför är det inte nolltolerans mot kriminella och utvisning vid all form av kriminalitet?.

  Varför VÅGAR inte politiker, svenska kyrkan och andra myndigheter fördöma och kritisera islamistiska terrordåd i Sverige?

  Denna gången var det en liten flicka på 10-år med hennes mormor som drabbades, vem är det nästa gång? Varför ska vi behöva betala med vår frihet, vår framtid men de som verkligen får betala är våra barn som får ärva detta förstörda/skadade samhälle/krossade samhälle, är verkligen en röst värd SÅ MYCKET för en politiker? Förstår inte folk hur galet detta system med ”valboskap” är?

  Blir ledsen över hur politiker, myndigheter, byråkrater och andra som gör sitt yttersta att förstöra vårt vackra land får fortsätta, detta måste få ett stopp och det är omedelbart.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s