Att be FN utreda är som att be USA och Nato att utreda sig själva

Efter förra veckans avslöjande av den amerikanske journalisten Seymour Hersh, som beskrev hur rörledningarna i Nord Stream skadades i en gemensam operation utförd av USA och Norge, har det ryska parlamentets utskott för internationella förbindelser godkänt en motion om att be FN:s säkerhetsråd om en utredning av Nord Stream-attacken. Motionen presenterades i går och förväntas godkännas av statsduman senare i veckan.

Förslaget beskriver sprängningarna som ett internationellt terrordåd och ett monstruöst sabotage, där FN uppmanas att ställa både de som gav ordern och de som utförde den till svars eftersom den brottsliga handlingen har hotat säkerheten i hela Eurasien.

I texten står bland annat att USA:s president Joe Bidens administration gav den illegala ordern och bär det fulla ansvaret för skadorna på flera miljarder dollar på infrastrukturen i Ryssland, Tyskland, Frankrike och Nederländerna. Den beskriver rörledningssabotaget som att det orsakat långvariga skador på säkerheten, ekonomin och miljön i hela regionen.

Tyvärr vet man redan på förhand att detta är en återvändsgränd och resultatet när Ryssland förra året lyfte ärendet till FN om de Pentagonfinansierade biolabben i Ukraina med tvivelaktig forskning samt utveckling av biologiska vapen med kopplingar till bland annat Joe Bidens son Hunter Biden, Demokratiska partiet i USA och Big Pharma är talande. Att be FN utreda är som att be USA och Nato att utreda sig själva, så vi vet alla vad resultatet kommer att bli från FN (Förenade Nato).

Faktum är att vi behöver något annat än FN, som gång på gång visar att det är meningslöst när länder i säkerhetsrådet som USA har hållhake på garanterar USA det resultat man vill ha. De kommer aldrig att bita den hand som föder dem, så varje omröstning för att avslöja sanningen om USA är direkt inblandat, kommer inte vara gynnsam.

#followthemoney

https://www.rt.com/russia/571484-duma-un-nordstream-probe/

6 reaktioner till “Att be FN utreda är som att be USA och Nato att utreda sig själva

 1. Det får mig att tänka på Botkyrka och den egna utredningen som socialdemokraterna gjorde, ingen hade väl förväntat sig någon annan utgång när de utreder sig själva. Socialdemokraterna men även de andra partierna har lärt sig samma beteende som övriga politiker/tjänstemän/byråkrater har i alla ledande positioner både inom vår gräns som utanför, blir så trött på dessa hönshjärnor som verkligen tror att ingen ska förstå vad de har gjort, att de tycker att är okej att ljuga, fara med osanningar och att mörka sanningen. Det är verkligen hög tid att vi avsätter dem alla och börjar om från början och gör rätt denna gången.

  Gillad av 1 person

   1. Det man blir så knäckt över är när man diskuterar på jobbet, allt från politiker/Ukraina/vaccin är att många har fruktansvärt svårt att se saker och ting från mer än en sida, många ser bara det som media säger som sin enda sanning. När man försöker förklara så ropar de snabbt på källa, är det omvänt så räcker det att de hänvisar till SVT, aftonbladet eller någon annan media som kan ljuga hur mycket som helst, de tycker ändå att de förmedlar sanningen och när man förklara att de har fel eller att de har gått på en mina och har blivet blåsta så förnekas det och man blir fort om det vill säg illa kallad för ”foliehatt” eller ”förnekare” av deras sanning och även om man kan överbevisa dem med fakta så kan folk inte få in att det är så, utan de försöker alltid hitta på nya infallsvinklar på att de som media skriver/säger är rätt.
    Blir så trött,,,

    Gillad av 1 person

 2. Skönt att denna sidan finns där vi alla ser samma sak, att vi sen inte tycker likt är bara bra, hade vi tyckt likadant så hade jag blivet riktigt rädd, yttrandefrihet betyder oliktänkande, att man har rätt att tycka rätt eller fel, så än en gång Tack för att du orkar driva och skapa opinion som vi är många som delar.
  Jag vet att du kommer skriva ”utan oss läsare och vi som skriver inlägg/kommentarer så blir det inget” en sanning med modifikation eftersom det måste finnas någon som går först.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s