Sverige kröker rygg för Turkiet och islamister

Beklagligt att se hur Sverige kröker rygg för såväl Turkiets president Erdogan och den muslimska världens extremister när man i ett slag i dag valde att trampa på vår lagstadgade yttrandefrihet.

Det hela grundar sig i att Rasmus Paludan på nytt skulle bränna en koran utanför Turkiets ambassad i morgon vid lunchtid, men polisen tillsammans med Säpo valde att avslå ansökan med hänvisning till att den allmänna ordningen och säkerheten inte kan garanteras.

Förvisso har det inkommit hot från talibaner om nya självmordsbombningar i Europa som svar på koranbränningarna, men just därför är det viktigare än någonsin att visa kurage samt stå upp för det fria ordet istället för att lägga sig platt för extremism.

Jag hoppas personligen på att Paludan bränner boken ändå för att elda på debatten och störa Natoprocessen ytterligare för syltryggarna som bestämmer, men jag nöjer mig även med en ny Erdogandocka.

#rörintevåryttrandefrihet

https://samnytt.se/sapo-forbjuder-koranbranning-utanfor-turkiets-ambassad/

3 reaktioner till “Sverige kröker rygg för Turkiet och islamister

  1. Är man muslim för man bränna precis vad som helst allt från bilar, biblar, svenska flaggan, kyrkor och mycket annat, detta är helt okej och detta fördöms med ”lätta”ordalag från politiker om de ens nämner något. Men är man svensk ska man bara hålla käften, absolut inte ifrågasätta något och rätta sig i leden.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s