Att fördärva människors immunförsvar till varje pris är det svenska mottot

Oavsett hur många oegentligheter som framkommer om mRNA-vaccinen mot Covid-19 som genererat mängder med dödsfall och biverkningar i form av allvarliga sjukdomar, är svenska myndigheter opåverkade.

Man ska till varje pris fortsätta fördärva människors immunförsvar och Folkhälsomyndigheten rekommenderar i beslut från den 1 mars en påfyllnadsdos inför vintersäsongen 2023/2024 för personer i åldrarna 50–64 år, vilken man bedömer gör störst nytta om den tas under hösten eller till vintern då det sannolikt är störst risk för omfattande smittspridning.

Personer mellan 18–49 år som har riskfaktorer för allvarlig Covid-19 rekommenderas också en påfyllnadsdos, medan personer i gruppen 18–49 år som inte har riskfaktorer inte omfattas av rekommendationen men vaccinationsmöjlighet ska ändå finnas för de som önskar det.

Tyvärr har majoriteten av befolkningen fortfarande inte förstått att de skadliga riskfaktorerna är omfattande och att de enda vinnarna är Big Pharma som profiterar på människors rädsla, utan de tror blint på politiker, myndigheter och betalda läkare som säger det de vill höra. Man skulle kunna tycka att folk med förnuftet i behåll själva skulle kunna räkna ut att det påverkar hälsan negativt att vaccinera sig gång på gång, men de blundar hellre och går omkring med återkommande förkylningar än att erkänna att de hade fel.

#followthemoney

https://www.friatider.se/snart-dags-sjatte-vaccindosen

8 reaktioner till “Att fördärva människors immunförsvar till varje pris är det svenska mottot

 1. Vartefter det kommer nya varianter blir det aktuella vaxet utan effekt….. fortfarande tar det tid att utveckla/tillverka ett nytt vax….. Att ens tro att man har ett fungerande preparat i höst? Well… fortfarande vax 1 mot Wuhan….. vax 2 mot Omicron BA.4-5 MEN detta preparat är till hälften som det första….. well varför? Och M 3ggr kraftigare än P… så M..`s preparat 2 är kraftigare mot Wuhan än P..´s första…. Vilken soppa skall man röra ihop till hösten? och dos 6 verkar nog inte mer än ett par, några månader…… Och de som fortfarande är på dos 0? …. well detta blir löjligare och löjligare….. även om viruset var tufft i början är det mildare nu…… för inte kan väl FoHM tycka att man börjar med ”mot Wuhan” eller ens ”mot Omicron BA.4-5” Och om man bara vaccinerar 50+ sprids smittan för fullt….. så då blir vaxet bara något man tar för, i bästa fall, sin egen skull….MEN 50+ är väl några miljoner iaf…..

  Gillad av 1 person

 2. Piper skriver…
  ”Tyvärr har majoriteten av befolkningen fortfarande inte förstått att de skadliga riskfaktorerna är omfattande… [och] tror blint på politiker, myndigheter och betalda läkare som säger det de vill höra”
  *
  Det är inte konstigt att folk i allmänhet inte har förstått och är därför villiga att injiceras sig med dessa nya preparat då de benämns (‘marknadsförs’) av politiker, myndigheter och andra som ‘vaccin’, eftersom vanligt folk förstår sedan gammalt att vaccin (plur.) är ‘preparat som till­förs kroppen för immunisering’; immun: ‘o­emottaglig för smitta’ (SAOL) vilka alla känner till har — till skillnad från de nya preparaten — väldokumenterade nyttoeffekter (effektivitet) och biverkningar (säkerhet/trygghet; eng, ‘safe’).
  *
  (Om t.ex. Folkhälsomyndigheten hade varit ett företag som sålde de nya preparaten med ordet ‘vaccin’ i namnet, hade de troligtvis blivit fällda i en domstol för falsk/missledande varudeklaration, bl. a. med hänvisning till SAOL, som dessutom visar hur allmänt vedertaget betydelsen av orden är (de används i samma sammanhang, t.ex. ”jag tog ett vaccin för att bli immun mot smitta”, och är därför utbytbara) då det även används bildligt: ‘hon var immun mot alla övertalnings­försök’.)
  *
  Det är just detta som kallas indoktrinering, eller ”hjärntvätten” som Piper ibland nämner, och varför majoriteten av befolkningen inte kan göra en rimlig/vettig bedömning av riskfaktorerna, t.ex. ett fördärvat immunförsvar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s