Över 6.500 döda ukrainska soldater bara i januari i år

Av någon anledning läser vi bara om de ryska förlusterna i västmedia som alltid dirigeras från regimen i Kiev. Däremot vill man inte tala om sina egna förluster i kriget och de styrda medierna är heller inte intresserade av att ta reda på uppgifterna så länge det raserar den falska bild man byggt upp om att Ukraina är på väg att vinna det utdragna västfinansierade proxykriget.

Varken otaliga miljarder dollar eller vapenleveranser från väst kan skyla över misslyckandet med att förhindra betydande förluster bland Kievs styrkor, vilket Rysslands försvarsminister Sergey Shoigu påpekade under ett konferenssamtal för ministeriet tidigare i dag.

-”Enbart under den första månaden i år uppgick Ukrainas förluster till mer än 6.500 militärer, 26 flygplan, 7 helikoptrar, 208 obemannade flygfarkoster, 341 stridsvagnar och andra bepansrade stridsfordon samt 40 stridsfordon med flera raketsystem. Med sådana förluster, har de insett att de inte kan besegra Ryssland militärt och de ukrainska myndigheterna har fortsatt att ta till kriminella handlingar som syftar till att terrorisera civilbefolkningen i Rysslands nyförvärvade territorier (Donetsk, Lugansk, Zaporozhye och Cherson). Ukrainas väpnade styrkor slår till mot bostadsområden, sjukhus och platser där civila samlas och begår terroristhandlingar på statliga samt sociala anläggningar. Sådana handlingar är bevis på de ukrainska myndigheternas barbariska natur.”

Självklart kan man inte lita till 100% på någon av sidorna och båda har intresse av att framhäva sin egen framgång, men det har framgått från flera håll att Ukraina lidit stora förluster och det låter därför inte orimligt att mer än 6.500 ukrainska soldater fått sätta livet till enbart i januari i år. Dessutom ska man ha i åtanke att legosoldaterna inte räknas av det ukrainska styret eftersom de inte är ukrainska medborgare.

Som konstaterats tidigare genom olika avslöjanden, har väst dessutom inte för avsikt att varken inleda några fredsförhandlingar eller sluta skicka vapen och pengar. Till den sista ukrainaren… eller vad var det Josep Borrell menade när han förra året proklamerade att kriget ska fortsätta tills Ukraina vinner?!

#fuckpeace

#followthemoney

https://www.rt.com/russia/571103-shoigu-ukraine-losses-update/

10 reaktioner till “Över 6.500 döda ukrainska soldater bara i januari i år

  1. Information från Mossad om antalet förluster på respektive sida sedan starten på kriget.
    hurseda.net/gundem/246987-iddia-mossad-a-gore-ukrayna-ve-rusya-kapyiplari.html

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s