Prostitutionsring med inblandning av brottsbekämpande myndigheter avslöjad i Ukraina

Den hoppfulla EU-kandidaten och tillika penningtvättmaskinen Ukraina som EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen med anhang jobbar stenhårt för att ge en gräddfil in i unionen, trots att de varken uppfyller de finansiella kraven eller har rensat ut sin utbredda korruption, har den senaste tiden varit i blåsväder efter nya korruptionsavslöjanden. Men det är inte bara händelsen med tjänstemän som förskingrade från armén och profiterade på utrustning samt förnödenheter som var avsedda för soldater, det berör också en prostitutionsring där den högsta ledningen för brottsbekämpning varit insyltade.

Det har avslöjats att Kievs centrala polisstation drev en prostitutionsring. Ukrainas inre säkerhetstjänst (SZBU) har avslöjat att ledningen för den så kallade migrationspolisen (en avdelning av polisen som hanterar migrationsfrågor) mörkade handel med prostituerade i huvudstaden och andra delar av landet.

Enligt deras pressmeddelande assisterade de högt uppsatta poliserna driften av en kriminell organisation som anställde utsatta kvinnor mellan 18-30 år som prostituerade och rekryterade nya tjejer för ”intim- och eskortarbete”. Enligt deras uppgifter opererade de i hela Ukraina och skickade till och med flickor utomlands. Priserna för tjänsterna låg på mellan 500-10.000 dollar för en natt och deras månadsinkomst översteg 50 miljoner hryvnia.

Västmedia håller dock i vanlig ordning tyst om allt som kan skada narrativet så att den politiska eliten kan fullfölja agendan, vars nota vi medborgare ska finansiera med hjälp av stenhårt jobb, svett och tårar.

#sakerviintepratarom

#followthemoney

Exemplary EU candidate Ukraine: Police chiefs running a prostitute ring?

https://magyarnemzet.hu/kulfold/2023/02/a-kijevi-rendorkapitanysag-futtatta-a-prostitualtakat

En reaktion till “Prostitutionsring med inblandning av brottsbekämpande myndigheter avslöjad i Ukraina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s