Bekräftat att USA och dess allierade aldrig ville ha en fredlig lösning i Ukraina

Intressant i Ukrainakonflikten är att den tdigare israeliska premiärministern Naftali Bennett erkänt att hans ansträngningar att förmedla ett fredsavtal i Ukraina stoppades av väst som inte ville ha en fredlig lösning.

Författaren och krigskorrespondenten Thomas Roeper sade i en intervju i går att Bennett i en fem timmar lång intervju med Israels Channel 12 på lördagen förklarade att ett fredsavtal mellan Ryssland och Ukraina nästan hade kommit till stånd i mars förra året – tills USA och dess allierade beslutade att fortsätta slå mot Rysslands president Vladimir Putin och blockerade avtalet.

Enligt Roeper bekräftar Bennetts erkännande vad som fram till nu var ”rysk propaganda” och han konstaterade även att när västvärlden bestämde sig för att man inte ville avsluta detta krig, blev det klart att fred inte hade någon chans.

Moskva anklagade Kiev för att förra vårens förhandlingar plötsligt avbröts, medan Kiev insisterade på att de aldrig vägrade att förhandla. Även om Ukraina skulle fortsätta att skylla sammanbrottet i kommunikationen på den påstådda upptäckten av kroppar i Kievförorten Bucha i april, uppgav tidningen Ukrainskaya Pravda senare att den ukrainska sidan drog sig ur på direkt begäran av Storbritanniens dåvarande premiärminister Boris Johnson.

Även den vice ledare för Turkiets styrande parti, Numan Kurtulmus, har sagt att en överenskommelse var nära till hands förra våren, men att USA och dess allierade inte ville att detta skulle hända.

-”Jag har inte sett några seriösa ansträngningar för att hitta en diplomatisk lösning sedan Minskavtalen 2014.”

Den rysk-israeliska journalisten Nick Kolyohin säger att Bennetts intervju visar vem som är ytterst ansvarig för Kievs beslut.

-”Tills västvärlden förstår att det är till dess fördel att nå ett fredsavtal med Ryssland kommer det inte att hända. Den riktiga chefen är långt borta i Washington DC. Det är här beslutet kommer att tas och inte av Ukraina eller ens av Europa.”

#fuckpeace

#followthemoney

https://www.rt.com/news/571004-west-peace-talks-ukraine-bennett/

3 reaktioner till “Bekräftat att USA och dess allierade aldrig ville ha en fredlig lösning i Ukraina

  1. Bucha blev väl också avslöjat som en ”false flag” vilket många direkt misstänkte då man fick se de arrangerade bilderna som ukrainarna tillhandahöll!

    Gilla

  2. Om man tittar på alla de krig och ”inblandningar”, kallade demokratisering, som USA varit drivande av och som alltid gjorts på ”främmande mark” sett från USA och de allra flesta stater haft naturtillgångar… well…. Burisma är/var ett företag i Ukraina som pysslade med gas, olja et. al. Om det finns planer, tydliga, på en tänkt delning av Ryssland…. länken ovan ” https://www.rt.com/news/571004-west-peace-talks-ukraine-bennett/ ”ger ”This site can’t be reached” Well om EU vill informera oss skall det inte vara på detta viset… de flesta läskunniga förstår om det inte är propaganda… om det är propaganda et. al. ”Hollywood” Att ha en sakligt grundad uppfattning i en fråga är en sak MEN att man har en ”sjuk morsa” lyser igenom även om den västliga öppna debatten och nyhetsförmedlingen lämnar mycket i övrigt att önska…. MSNBC… jmf med Warroom visar skillnaden…. facts vs fiction….. MSNBC… har svårt att hålla i hatten nu….. Man har hittat så många sidor klassificerad info liggandes både här och där hos politiker, mest tror jag kopplade till POTUS46 ”The laptop from hell” har i flera år haft ”owner unknown” och speciellt den man påstod ägde datorn (den som lämnade in den för rep) Nu verkar dock minnet klarnat så nu hävdar man ägandet….. Och i USA skall ju allt manglas mellan jurister i domstolar Afghanistan, Somalia, Irak, Guyana, Venezuela, Bolivia, Brazil, Syria, Libyen, Honduras, Iran, Somalia, Haiti, Yemen, Iraq (igen) Afghanistan (igen) länder där USA varit aktiva sedan millenniumskiftet Reasoning behind Democracy, Om USA är inblandade vilken demokrati får man då? MEN USA är ju en replubik………

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s