Gröna pengar för att rädda världen kommer nu stjälas för att förstöra världen

Den ”gröna” regeringen i Tyskland fortsätter att visa sin dubbelmoral. Inte nog med att man återstartat flera reservkoleldade anläggningar samt förlängt driften av befintliga anläggningar fram till slutet av mars 2024 trots att kolet flertalet gånger klassificerats som klimatets enskilt största fiende, nu överväger man dessutom att stjäla öronmärkta gröna pengar för att finansiera krigsindustrin.

Enligt vad Bloomberg rapporterade i går, kan Tyskland komma att använda medel avsedda för utfasningen av koleldade kraftverk för att hjälpa försvarsföretag att bygga ytterligare produktionsanläggningar. Enligt uppgift diskuteras åtgärden mellan regeringen i Berlin och regionala myndigheter i Tysklands enskilda delstater. Detta skulle möjliggöra för tillverkare att tillverka mer vapen och ammunition samt skapa jobb i de områden som är värst drabbade av övergången från kol.

Med tanke på att krigsindustrin är allt annat än miljövänlig – Pentagon är exempelvis en av världens största utsläppare av växthusgaser och militären
konsumerar enormt mycket bränsle – är det höjden av hyckleri att ta ”gröna” pengar för att tillverka mer vapen. Men precis som man blundar för alla andra oegentligheter som har med Ukrainakonflikten att göra, ser man väl igenom fingrarna även här och propagerar för att det är för en ”god” sak.

På tal om klimathyckleriet är det intressant att notera att man mitt i den ”globala uppvärmningen” uppmätt ett nytt köldrekord på berget Mount Washington i USA. Den amerikanska vädermyndigheten, National Weather Service (NWS), meddelar att temperaturen på en av de högsta punkterna i Nordöstra USA har sjunkit till -75,5 grader Celsius, vilket betyder att det gamla rekordet från 2004 på minus 75 grader har slagits.

Att det är ovanligt kallt på många platser i världen, vilket talar emot klimathysterins ohederliga agenda, är dock inget som analyseras och diskuteras hos etablissemanget som unisont arbetar för att fortsätta se till att narrativet upprätthålls så att pengar byter fickor i en rasande fart.

#hycklare

#itsokwhenwedoit

#followthemoney

https://www.rt.com/news/570951-germany-green-subsidies-ammunition/

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/militarens-miljoforstoring-i-sverige_GF02F%C3%B6304

https://www.friatider.se/koldrekord-i-usa-mitt-i-pastadda-krisen

7 reaktioner till “Gröna pengar för att rädda världen kommer nu stjälas för att förstöra världen

 1. Ja det har ju redan varit klart att de enda som skall minska koldioxidutsläppen är väst…. dels roffar EU åt sig av vår el dels får vi dyrare el dels ser man till att kärnkraften stängs utan något alternativ som levererar Nu går hyckleriet på steroider…… SWEXIT

  Gillad av 2 personer

 2. Hej!
  Det är lite förvirrande minst sagt att amerikanerna mäter temperaturen i vinden och dessutom på natten.
  Den kallaste vindstilla nattemperaturen uppmättes till -47 F, vilken motsvarar ca -44 C.
  Den kallaste dagstemperaturen uppmättes
  Till -31 F, vilket motsvarar -35 C.
  Ja. Det är ju riktigt kallt!

  Mvh Lars

  Skickat från min iPhone

  Gilla

 3. Kan meddela att det på södra halvklotet varit mycket kallare än normalt nu under deras sommar. Fulmedia undviker dock att informera om detta då kanske en och annan av de som blivit lurade av klimatbluffen börjar tänka efter lite…Sanningen är farlig för globalisterna!

  Gilla

 4. Piper skriver…
  *
  ”Att det är ovanligt kallt på många platser i världen, vilket talar emot klimathysterins ohederliga agenda, är dock inget som analyseras och diskuteras hos etablissemanget”
  *
  Vad som heller inte diskuteras av etablissemanget (tror jag) är omöjligheten i att vanligt folk ska kunna förstå om en av naturens mest komplexa och kaosartade system kanske kan påverkas av dagens människor, och naturen, och gissa att dagens åtgärder kommer ge effekt om 5 10 50 eller 100 år.
  *
  Även vetenskapsvärlden har svårt att förstå detta system. Det enda de kan göra för att se in i framtiden är att använda datorsimuleringar (olika scenarier) med justerbara (kvalificerade gissar) parametrar av kända och halvkända, men inte okända faktorer (de mänskliga och ‘omänskliga’).
  *
  Den enda information/kunskap som behövs för att bilda sig en uppfattning, göra en bedömning och fatta beslut är — under förutsättningen att det fortfarande är folket som bestämmer (gr. ‘demos’=folket; kratos’=styre) — vad som alla alltid i alla sammanhang har använt för att förutspå framtiden: kunskap/kännedom om historien:
  *
  — Vår tid har aldrig varit så kall eller haft så litet koldioxid i atmosfären som de senaste 100 miljoner åren. Diagrammet för perioden visar en graf med 45-gradig nedåtgående lutning.
  *
  Det finns alltså ingen anledning till oro, och därför är heller inte politiska åtgärder motiverade, vilket inte hindrar fortsatt forskning och naturhänsyn.
  *
  T.ex. att låta bli att köpa nya kläder hela tiden bara för att man (eller snarare, kvinna) har tröttnat på de gamla (men är hela, om inte: laga!), vilka tillverkas och fraktas från andra sidan jorden, och på så sätt flyttar sitt koldioxidbidrag och naturförstörelse (och arbetstillfällen) till andra folk, vilket även försämrar vår självförsörjning och därmed vårt oberoende.
  PS
  Att det är kallt på många platser i världen just nu kan inte på något sätt härledas med någon säkerhet till klimatförändringar.
  PPS
  Enligt påstående, byttes mättekniken ut år 1980, från ”analog” till satellit, varför den uppmätta medeltemperaturen steg. Se YouTube-video ”Two questions to consider about possible global warming or climate change” upplagd 3 Jan. 2023 av den lärde balanserade gamle engelsmannen Simon Webb (”History Debunked”).

  Gilla

  1. Att det har blivit så ovanligt kallt, eller varmt, som nyligen i Europa beror inte på jordens uppvärmning. Havsströmmar och luftströmma flyttar runt energin, kylan eller värmen, och golfströmmen är det närmaste exemplet, och gör klimatet i Skandinavien beboeligt. Golfströmmen transporterar upp värme från söder. Det var detta den kinesiska forskningsballongen höll på att forska i. Kina har satt in stora resurser i klimatforskning, och dessa väderballonger är inte okända för folk i Kina. Jänkarna är lite mer primitiva, så dom sköt ner den.

   Gilla

 5. Kläder – ja. För några år sedan träffa jag en kvinnlig bekant på en välgörenhetstillställning. Så skulle man rösta om den bäst och modernaste klädda kvinna vid tillställningen, och min vän vann. Hon såg otroligt road ut, och kunde knappas hålla sig för skratt. Jag undrade varför. Hon viskade i mitt öra ”Du får inte säga något, men den här dressen är över 20 år gammal”. Modet går runt säger man.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s