Titta de snackar

Vaknar till de vanliga tidningsrubrikerna – ny dödsskjutning (15-åring i Skogås), flera bombdåd (Stockholm med omnejd) och flertalet anlagda bränder (Malmö) för att nämna några. Jag brukar inte läsa dessa artiklar längre, men när även internationell media belyser det svenska tillståndet är det svårt att värja sig från eländet.

Känner ni igen syltryggarna på bilden? Det är från en partiledardebatt 2020 och föga förvånande var den viktigaste frågan för dagen som vanligt klimatet, medan det som borde stått högst upp på agendan – den okontrollerade migrationen och den eskalerande grova kriminaliteten – hamnade lite i skymundan.

Dåvarande statsminister Stefan Löfvén gjorde sin vana trogen ett icke trovärdigt utspel: ”-Vi ska återtaga tryggheten. De kriminella ska sitta bakom lås och bom. Det behövs åtgärder för att unga killar inte ska dras in i kriminalitet. De gängkriminella ska jagas sju dagar i veckan 24 timmar om dygnet.”

Backar vi bandet lite var den enda skillnaden att den impopulära Fredrik Reinfeldt representerade Moderaterna istället för Ulf Kristersson, fast med samma uppbyggda luftslott.

Fram till dags dato har några ansikten förvisso bytts ut, men lögnerna består och det enda våra beslutsfattare gör är att stå på presskonferenser och kläcka ur sig dessa återkommande tomma löften som ingen längre tror på.

Det är alldeles för sent nu, till och med polisen har erkänt att man helt tappat kontrollen. Hundhuvudet bör våra politiker från höger till vänster bära, som i decennier nedmonterat en väl fungerande polisorganisation samt öppnat dörrarna på vid gavel för importerad kriminalitet vars konsekvenser man sedan blundat för år efter år tills man bränt alla broar.

Enda möjligheten nu är att börja dra in medborgarskap och deportera alla lagbrytare – inklusive samtliga i den kriminella individens familj. Det låter hårt, men är tyvärr det enda som kan ha avskräckande effekt numera. Och vi vet alla att det aldrig kommer ske i Sverige så länge vi har nuvarande riksdagspartier att välja på.

Noterar för övrigt att den före detta Centerpartiledaren Annie Lööf säger till media att hon vill bli ihågkommen som den person som hindrade Sverigedemokraterna från att komma till makten. Annie synes vara i behov av en reality check! Det enda hon kommer bli ihågkommen för av majoriteten av svenska folket är att hon hade en ledande roll i att vara med och förstöra Sverige. Något hon kommer bli särskilt ihågkommen för är att hon gav ensamkommande afghaner utan skyddsskäl en gräddfil in i Sverige samt att hon trots löfte om att äta sin högra sko om Centerpartiet skulle bli stödparti till Socialdemokraterna, ändå släppte fram Stefan Löfven samt senare även Magdalena Andersson som statsminister.

Obegripligt att svenska folket inte gjort uppror tidigare utan år in och år ut fortsätter att låta sig kuvas av dessa köpta politiska ledare som definitivt varken har landets eller medborgarnas bästa för sina ögon.

#mycketsnackingenverkstad

#followthemoney

Bildkälla: SVT

5 reaktioner till “Titta de snackar

 1. Piper skriver…

  ”Och vi vet alla att det [deportation] aldrig kommer ske i Sverige så länge vi har nuvarande riksdagspartier att välja på.”

  Jag tror nog att problemet inte är att det finns för få politiska partier, men rädslan för associeras med ett parti som det politiska och kulturella etablissemanget har bestämt är ”rasister”/har främlingsfientlig politik. Till exempel SD, AfS och möjligen även MED. Rädslan för rasiststämpeln har varit avgörande i åtminstone två riksdagsval… enligt forskare vid Göteborgs universitet: ”SD kunde vara störst – om kvinnorna vågat” (2016-01-27 Expressen), och Uppsala universitet 2022-06-16 :

  ”I debatten om immigration och integration har till exempel olika debattörer pekats ut som rasister […] Sker det här alltför ofta så stannar debatten […] Då vill inte folk prata öppet om svåra politiska frågor längre.” — — — Därför är det inte ”Obegripligt att svenska folket inte gjort uppror tidigare utan år in och år ut fortsätter att låta sig kuvas [‘tvinga till under­kastelse’]” som Piper skriver. Vad som däremot är obegripligt är att SD inte har noterat denna rädslas betydelse för deras egen sak.

  Gillad av 1 person

  1. Jag kom på att Piper har skrivit om detta för rätt länge sedan och har kanske hunnit modifiera uppfattningen:
   2019-03-10 ”Roten till Sveriges tillstånd handlar i grund och botten om rädsla!”
   – ”Däri ligger roten till det passiva tillstånd som Sverige befunnit sig i under alltför många år – rädslan att bli kallad rasist eller förknippas med främlingsfientlighet och nazism.”
   PS
   (Vad bra att radbrytningar fungerar igen.)

   Gilla

 2. Grymt Jenny. som vanligt
  Man behöver bara sätta fingret i vinden för att fatta..
  Att folk går & röstar, fortfarande, beats me…
  Man använder, kan ha fel, handgranater, som man INTE änvänder i civila ärenden…
  Sprängningar?
  Verkligen…

  Det är inte lätt att vara sk galen.

  Vad skiljer konspirations teorier från sk verklighet?
  Två månader..

  Gilla

 3. ”..//.. Enda möjligheten nu är att börja dra in medborgarskap och deportera alla lagbrytare – inklusive samtliga i den kriminella individens familj ..//..”
  Jo, det har jag sagt i alla år, och även hela släkten skall ut, de skär hellre halsen av av ”lagbrytaren” än att riskera åka ut från det bekväma Sverige med de möjligheter som finns till bidragsfusk.

  Gilla

  1. Hur gör vi med tjuvfiskarens familj? Signalvärdet i att utvisa kokainmissbrukarna och tjyvfiskaren i regeringen torde vara högt men vem kastar första stenen? Vi får väl fråga knarkliberalerna.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s