Varför är det ingen som säger något – har alla slutat tänka?

Årets fattigaste helg sägs vara här, men med dagens kris är det numera vardag för många familjer att ha det kämpigt ekonomiskt.

Allt är svindyrt numera och svångremmen börjar nu också dras åt i landets kommuner som får allt svårare att bära de skenande kostnaderna samtidigt är det uppenbart att polisen inte klarar av att hantera den utbredda gängkriminaliteten vars konsekvenser dagligen fyller tidningstablåerna. En titt på kvällens svenska nyheter med bränder, misshandel samt diverse skottlossningar mot såväl bostäder som personer är hårresande och det svenska kaotiska tillståndet nämns också i utländsk media.

Så vad gör våra styrande politiker och ledande medier när allt är på väg att gå åt helvete? De låtsas som det regnar och fortsätter lägga all fokus på ukrainafrågan 24/7.

Inte nog med alla vapenleveranser i mångmiljardklassen som aviserats de senaste dagarna från bland annat USA, Sverige och Danmark, nu ska även Finland bidraga med ytterligare ett militärt stödpaket värt mer än 400 miljoner euro.

Men det slutar inte där, för även EU skickar ännu mer pengar till Ukraina som ingen har någon koll på vart de tar vägen.

Militärt bistånd till ett värde av drygt 5,5 miljarder kronor ska EU skicka till Ukraina och man planerar också att erbjuda ukrainska soldater utbildning för en prislapp på drygt 500 miljoner. Det slutgiltiga beslutet om det nya stödet väntas tas när EU:s utrikesministrar träffas i Bryssel på måndag.

EU har redan tidigare bidragit med sex paket militärt bistånd till Ukraina, värda drygt 35 miljarder kronor. Det senaste militära biståndet ska finansieras från en ny EU-fond som återbetalar det som medlemsländerna skickar av vapen och utrustning till EU-partners som Ukraina.

Det här är helt galet! Zelensky kommer fortsätta be om mer pengar och vapen varje vecka, medan Natos galjonfigur Stoltenberg propsar på att mer vapen är vägen till fred – när är botten nådd?

Finns det ingen människa med förnuftet i behåll som kan dra i nödbromsen? Hur har vi kunnat få ett sådant lobotomerat samhälle? Man blir mållös varje dag när man ser hur galenskaperna hela tiden når nya höjder utan att folket protesterar – istället finner man sig i den förödande situationen som det innebär för medborgarna och framförallt för våra barn som kommer få ta den stora smällen.

#vibetalar

#followthemoney

https://www.aftenposten.no/verden/i/eEv3AK/direktestudio-krigen-i-ukraina?pinnedEntry=68469

https://www.hbl.fi/artikel/6eb5789e-685a-4f68-bdda-8b0669a909d6

7 reaktioner till “Varför är det ingen som säger något – har alla slutat tänka?

 1. Jenny,
  Jag har inte kommenterat på länge beroende på att jag är mållös inför allt elände Sverige, EU och, framförallt USA framkallar.
  Jag är djupt tacksam för dina inlägg men orkar snart inte med hur djupt den s.k. ”demokratiska världen” har sjunkit. Jag vill inte längre vara en del av denna djupt depraverade västvärlden. Det är inte längre min värld.
  USA har bestämt sig för att ta över världen och jag önskar dem all olycka. Jag hoppas USA går under!

  Gillad av 3 personer

 2. Bonniers låter de anställda på Expressen och DN jobba hemifrån för att inte i onödan utsätta journalister för skador i samband med skjutningar och sprängningar i Stockholm. Våldet kommer allt närmare de direkt och indirekt skyldiga för samhällsutvecklingen. Jag är till övervägande nöjd med det.Mycket nöjd till och med.

  Gillad av 1 person

 3. kære Jenny! Samme spørgsmål her fra mig i Danmark! Jeg prøvede at oplyse mine børn delvis min familie, men mødte kun tavshed og vrede i form af næsten ingen kontakt! jeg har fulgt med siden november/december måned 2019 og var i et helt år alene! Jeg har været privilegeret i form af hjælp oppefra! Jeg blev smidt ud af Facebook for at dele, oplyse og informere og ytre mig! Jeg har så fulgt med på telegram og bitchute siden! For mig er det utrolig svært at være sammen med uvidende både hvad angår disse grusomme jabs, som vi ikke jabbede kan blive shittet af! Angående den den ukontroversielle 3’WW mod den mest bestialske, grusomme ondskab, hvor præsident Trump, Q, general Flinn, præsident Putin (som blev likvideret for mange år siden) Childtrafing, Ukraine, aner ingen i min familie noget som helst om at millitæret reddede 32-35.000 børn ud af turnellerne, eller om de omkring 40 Bio-kemiske våbenfabrikker, der allerede ville ha’ været rettet mod menneskeheden i foråret 2022. Vi er blevet så hjernevasket og manipuleret gennem mange hundrede af år – ja tusinder af år! Vi vinder over denne grusomme ondskab, alt foregår bag gardinerne – men hvordan vi får vækket vore børn, familier, venner aner jeg ikke! Sandheden kommer ud forhåbentlig ingen længe, men i små portioner, da vore medmennesker ikke kan klare at få sandheden på en’ gang! Mit håb er at alle disse grufulde barbariske ondskaber via Military Tribunels får den straf de så inderligt har fortjent! Kun Vor Herre ved det! knus og kram Elisabeth Petersen! Danmark!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s