Våra politiker lever inte som de lär

Som alltid när det sker globala toppmöten gör de som bestämmer tvärtemot vad de kräver av andra och flyger skamlöst till mötesplatserna samt har inga som helst problem med att avnjuta middagar med kötträtter samtidigt som man utan skrupler pådyvlar oss diverse skatter och utgifter i klimatets namn.

Vid den politiska elitens senste sammankomst i schweiziska Davos har storfräsarna som deltager på WEF sin vana trogen tagit flyget. En av dessa hycklare är vår egen klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) som rest till globalistmötet med flygplan för att prata om ”klimatkrisen” och den ”gröna omställningen”.

Pourmokhtari ska bland annat deltaga som ”hedersgäst” på klimatträffen ”Informal Gathering of World Economic Leaders (IGWEL): Charting the Course to COP28” i morgon.

När tidningen Fria Tider kontaktade den 26-åriga klimatministerns pressekreterare Niki Westerberg via mejl och telefon för att fråga vilken typ av transportmedel som Romina Pourmokhtari använde sig av för att resa till WEF, bekräftade Westerberg att resan skett med flyg och att det inte funnits något mer lämpligt färdmedel. Därefter vill hon inte prata mer om saken.

Våra folkvalda representanter lever i vanlig ordning inte som de lär och denna dubbelmoral där folket mer eller mindre tvingas anpassa sig efter deras förljugna pekpinnar medan de själva lever på som vanligt är bedrövligt, särskilt eftersom det är vi som bekostar deras ”gröna” agenda.

#itsokwhenwedoit

#hycklare

https://www.friatider.se/klimatministern-tog-flyget-till-wef

En reaktion till “Våra politiker lever inte som de lär

  1. Ser det som lämpligt att alla svenska medborgare som lämnar landet, för att delta på möten som leder till grov brottslighet, inklusive terrorism, skall fråntas medborgarskapet och nekas inresa i vårt land. Tyvärr har vi en uppsåtlig lag som förhindrar detta …

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s