Japan utreder de många dödsfallen med koppling till covidvaccinering och läkare som spridit skrämselpropaganda visade sig vara fake

Enligt mediarapporter har japanska forskare fått i uppdrag att undersöka mekanismerna för om experimentella mRNA-vacciner kan leda till dödsfall och allvarliga biverkningar.

Ett team som leds av biokemisten och onkologen Professor Masataka Nagao från Hiroshima University School of Medicine, drog nyligen slutsatsen att vaccinet orsakar abnormiteter i immunsystemet som leder till inflammation i hela kroppen.

Enligt professor Nagao kan man enbart utifrån tillgängliga data och omständigheterna ännu inte dra slutsatsen att vaccinet är orsaken till de många dödsfallen.

-”Det är dock omöjligt att säga att vaccinet inte var orsaken. Vi kan bara säga att det är tveksamt, men vi tror att vaccinationen var tillräckligt kopplad till immunförsvaret.”

Dermatologiexperten professor Shigetoshi Sano från Kochi University School of Medicine, såg spikproteinet som den främsta bidragsgivaren till immunavvikelser som kommer in i människokroppen med vaccinationen.

Innan vaccinationskampanjen startade, varnade experter som mikrobiologen professor Sucharit Bhakdi och läkaren Dr. Wolfgang Wodarg för samma distinkta möjlighet.

-”Spikproteiner undertrycker immunsystemet lokalt. Som ett resultat underlättar spikproteinerna reaktivering av herpesviruset. Processen med att immunsystemet bryter ner spikproteinerna leder till inflammation i hela kroppen, vilket också kan leda till blodproppar. Jag vet inte om jag ska säga det här, men det har visat sig att vaccinerade personer är mer benägna att få coronaviruset än ovaccinerade. Ibland förs det in saker i människokroppen som inte är bra. Vaccination kan göra att hela vårt immunförsvar inte kan bekämpa sådana dåliga saker.”

En annan alarmerande detalj härrörande till den misstänkt planerade masspsykosen kring covid har också dykt upp. The San Francisco Standard har nämligen avslöjat att det på Twitter fanns ett helt nätverk av förmodade akutläkare som lade ut inlägg om hur de förlorat patienter till covid och fick tusentals retweets som skapade panik samt frammanade lockdowns, men i verkligheten fanns inte personerna utan det var falska konton som eldade på massorna.

När ska media samt det svenska etablissemanget börja prata om denna medicinska skandal och när ska folket utkräva ansvar av beslutsfattarna?

#sakerviintepratarom

#followthemoney

Japan investigating deaths from Covid vaccines

https://sfstandard.com/technology/these-doctors-pushed-masking-covid-lockdowns-on-twitter-turns-out-they-dont-exist/

2 reaktioner till “Japan utreder de många dödsfallen med koppling till covidvaccinering och läkare som spridit skrämselpropaganda visade sig vara fake

  1. Jaa det är väl ganska etablerat numer att dessa preparat, de som kommer från väst dvs P+M, inte kommer upp till vad de utlovade (de två andra preparaten som stoppats i Sverige används ju i andra länder om Novavax den 3:e typen av vax verkar ha svårt att flyga. Då ett preparat, en medicin, behöver tas ett par gånger per år, och ökande, är det som influensavaccinet viruset finns först någonstans i världen och sedan tar man detta embryo och låter växa…. 3-4 varianter produceras årligen ibland passar det ibland missar man lite och något år var man så fel att man fick börja om …
    Varför har vi i Sverige bara ett preparat för de under 30? Förmodligen därför att risk nytta är lägst för Pfizer…. Att preparaten stressar, belastar immunförsvaret är ju liksom hela grejen, att sedan immunförsvaret blir sömnigare och sömnigare gör ju att precis som alla beroenden det behövs mer…. att de äldsta i landet nu ligger på 5 doser efter 2år och fortfarande dör, tror jag, i samma lika omfattning….. är väl en missräkning? De kinesiska vaccinen har getts lika brett som mRNA nu sägs att redan nu har 600miljoner kineser smittats av en ny variant R0=20 tar 2månader för att denna skall smitta ALLA kineser…. så Kina släpper taget en del nu…… blir intressant att se om de som vaxat ordentligt osv klarar sig bättre…. Sverige 2020 avlidna utan vax 9.000 2021 avlidna med i slutet av året 18miljoner doser 5.300 2022 avlidna med i slutet av året ytterligare 7miljoner doser skickade 6.300 avlidna… MEN??? 2022 85% av de avlidna var vaxade dock frekvensen av avlidna vaxade ökade under året….. att 17.000 70+ avlidit utan vård på IVA under dessa 3 år säger mer om vården…. jaa inte kvalitén men väl storleken…. med 20% ökning av befolkningen och en ständig minskning av medel till vården någonstans får en vagn slag i hjul…..nettokostnaden för invandringen är kumulativt nu årligen uppe på 300miljarder… dvs som hela landets sjukvård MEN om data i VAERS visar att de nu använda preparaten har vida fler allvarliga biverkningar än alla de tidigare vaccinen…. och det inte har blivit lättare att rapportera….. är ju slutsatsen att dessa nya preparat har per dos många fler allvarliga biverkningar… förr stoppade manpreparat efter någon handfull avlidna nu ligger siffran på flera tiotusen i Sverige konstaterade kanske 500
    Sedan USA P och M ges från 6månader och uppåt…. Sverige P från 18 år M och Novavax från 30 år…. amerikanska barn tål mer eller smittas inte Svenska barn alls? Jaa under 18 dör inte svenska barn och ungdomar av viruset… max en handfull per år trots öppna skolor osv…… Vår hälsomister uppmanar till vaxande trots detta…. vi har 15 miljoner doser mot alfa i frysen, btw detta preparat fungerar inte längre, och vi har 1miljon patienter som inte tagit någon dos….. slutsatsen blir att det blir 13miljoner doser kvar…. och som lök på laxen det nya vaxet, det bivalenta, är till hälften samma lika som det mot alfa (både PochM) och hälften det mot Omikron BA4-5 som om detta inte vore nog för att ge det bivalenta direkt till även ovaxade visar det sig att aktiv lipid i Modernas är 3ggr den i Pfizers så en dos bivalent Moderna, mot de första Alfa, ger mer skydd mot just Alfa än det första från Pfizer…. så det enklaste vore ju att direkt vaxa de som börjar nu med Moderna och låta de 15miljonerna av det första vaxet stanna i frysen….. vilken guldgruva de som beställde de första preparaten skapat 4miljarder och kalla…. dock torde även frysta preparat ha ett bäst före datum….. kanske göra som med AZ… skicka till Indien…. Indier är sega… pga viruset drygt 300 avlidna per miljon (hela befolkningen) Sverige drygt 2.000 avlidna per miljon….. ELLER ligger Uttar Pradesh i Indien de har 120avlidna per miljon? Bra läge där….. påsarna gjorde susen….. och de delades ju ut tidigt långt innan man började vaxa…. och BTW Indien har vaxat mindre än Sverige….. fortfarande dock är läget i Indien kritiskt det dör 2 per dag där i Sverige dör 30 per dag och ökande…… man kan inte ens förklara med befolkningarnas storlek….. men detta rapporterar ju det vi betalar 10miljarder per år för tror det är torsdag eller fredag STV såväl som SR och eventuellt någon kanal till typ TV4 redovisar det kritiska läget både i Sverige och i Indien hade vi inte haft brandvägg mot Ryssland hade vi väl kunnat se deras siffror osså……

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s