EU:s migrationspakt fortsätter skjutas på framtiden medan problemen hopar sig

Massmigrationen till EU fortsätter som bekant att öka och som jag skrev om i slutet av november, rapporterade den europeiska gränsskyddsmyndigheten Frontex ett nytt rekord vad gäller illegal migration till Europa 2022. Bara under årets första tio månader räknades 275.000 illegala gränspasseringar, vilket är 73% fler än under samma period förra året och då var inte de slutliga siffrorna ens inrapporterade. I oktober registrerades exempelvis 47% fler illegala inresor i EU:s medlemsländer än samma månad förra året.

Så hur går det då med EU:s så kallade migrationspakt för att reglera asylsökande och illegal migration som legat på förhandlingsbordet i över två år – ett ämne som våra överbetalda EU-parlamentariker med dess korrupta ledare för övrigt stött och blött i decennier utan att komma fram till något konkret förutom tomma ord? Kommer Sverige briljera under sitt ordförandeskap och se till att äntligen sätta punkt för år av tramsande som sakta men säkert underminerat kontinenten samt skapat en enorm otrygghet för medborgarna?

Nix. Tidigast våren 2024 förväntas man komma fram till ett beslut. Istället ligger fokus föga förvånande på att öka stödet till Ukraina och älta vidare den knaggliga kampen mot Ryssland samt så klart syltryggarnas favoritämne, som gett oss energikrisen – den gröna omställningen.

Det är väl märkligt hur snabbt det går att besluta om vissa saker – som till exempel förbud mot nya bensin- och dieselbilar, lockdowns samt obligatoriska covidvaccinpass, men att reglera massmigrationen som kväver hela Europa skjuter man hela tiden på framtiden.

Beklagligt att folket som fått försämrad livskvalitet samt lämnar över ett Europa i spillror till nästa generation, inte förenar sig mot överheten i Bryssel som de tvingas bekosta och krypa för.

#vibetalar

#swexit

https://www.ft.com/content/ae2dded3-bff2-42b6-bec2-be3c5542f4fa

En reaktion till “EU:s migrationspakt fortsätter skjutas på framtiden medan problemen hopar sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s