Tvångsvaccineringen lär ha spelat in – ännu en skapad kris

Dagligen ser vi mörka tidningsrubriker om det kritiska läget på landets vårdinrättningar när flera olika viruscoctails florerar samtidigt och där sjuk vårdpersonal gör den redan ansträngda vårdsituationen som vi haft i åratal ännu mer besvärlig.

På grannavdelningen på min arbetsplats ojade sig enhetschefen senast i går över att åtta personer i personalen var sjuka samtidigt och att det var svårt att hålla ihop verksamheten. Då det drabbar patienterna är det en allvarlig situation, men om vi backar bandet lite och tänker på inom vilken sektor det hetsats mest om vaccinering mot covid så står vårdsektorn helt klart ut, där människor i princip riskerade att mista jobbet om de inte fullvaccinerade sig.

I min värld är det därför inte så konstigt att så många inom vården blir sjuka eftersom deras immunförsvar fått sig en rejäl törn de senaste två åren. Det är heller ingen slump att så många idrottsmän och kvinnor drabbats av allvarlig sjukdom eller död den senaste tiden – tvångsvaccinering för att kunna deltaga i matcher, tävlingar och turneringar har varit vida utbrett.

Återigen är det en skapad kris vi ser, baserat på ogenomtänkta politiska beslut som pressats fram med hjälp av medias enorma uppbackning som propagandorgan – precis som med energikrisen och klimathysterin. Av någon märklig anledning ställs dock de som är ytterst ansvariga aldrig till svars.

#sakerviintepratarom

Bildkälla: DN

18 reaktioner till “Tvångsvaccineringen lär ha spelat in – ännu en skapad kris

 1. Fakta: På 1930- talet hade ”sverige” tvångsvaccinerigar av barn. Föräldrar som motsatte sig kunde dömas till böter eller tom fängelse! Skillnaden mot idag var även att svaga och sjuka barn INTE behövde vaccinera sig (alltså precis tvärtom!) eftersom de kunde förväntas få skador eller t o m dö av vaccinets biverkningar! sug på den!
  Barn som inte dök upp i skolan efter regimen behag kunde tvångsomhändertas!

  Detta har glömts bort av de allra flesta efter 3 generationer!
  Källa: ” En Praktisk Handbok” av Carl Fors tryckt 1939!

  Tidningar med ”annat” för regimen obekvämt politiskt innehåll förbjöds på 1920- talet!! ex tidningen ” Nationen”
  Minst sedan dess har alltså ”sverige” varit en demokratur! Det var INTE bättre förr, heller!

  Gillad av 2 personer

 2. Här i Kina har vi lagar som skyddar oss mot alla variationer av tvångsvaccinering. 90% av befolkning är vaccinrad, och nu verkar det som om det kinesiska vaccinet ger ett livslångt skydd likt polio eller smittkoppor. Biverkningar är helt okända. Sedan är folk i Kina väldigt väl upplysta. Alla är fullt medvetna om alla de livsfarliga problemen med de amerikanska så kallade vaccinen.

  Gilla

  1. MEN nu verkar en riktig ”snabbis” spridas i Kina…. hur mycket åtgärder gör man….. pga detta….. men man tror ju att alla i Kina kommer att ha smittats av denna variant redan under januari,,,,,,,,,, MEN är Du där så märker Du vad som sägs?

   Gilla

   1. bjornwiklund januari 7, 2023 kl. 00:43
    Det enda ställe som det sprids en sådan ”snabbis” är USAs propaganda media och från USAs arméer av internet troll. Sant, det är förkylningstider i Kina som i Sverige, och virus sprids, men inte i på långt när på det sätt som Sverige erfar. Nästan alla sjukhus i Sverige är ju i stabsläge. Inte alls så i Kina. Livet i Kina går ganska normalt, som i förkylningstider. Det finns sällsynta undantag med överbelastade sjukhus, som i Peking. Hela Peking är dock1.4% av Kina. Shanghai är 2.8% av Kina. Peking är inte samma sak som ”Kina” som lögnmedia försöker ge intryck av.

    ”men man tror ju”. Denna ”man” är USA propaganda och USAs arméer av internet troll som sprider falska rykten.

    Precis, jag är där jag märker vad som pågår, inte bara sägs, centrala Chongqing, och med Weixin-WeChat har jag bra kontinuerlig kontakt med resten av Kina.

    Kina har redan åtgärder på plats. Att förebygga virusinfektioner, och dom fungerar. Dessutom ett mycket effektivt vaccin som inte ökar smittspridningen som de amerikanska, och inga biverkningar som dödar.

    Folk i Kina går till det lokala minisjukhuset, vilka finns i alla byar och bostadsområden i Kina, för att få råd och sedan till det lokal apoteket för att få TCM.

    I Kina stoppar man virus infektioner innan dom kommer igång, innan man blir sjuk. Jag är själv ett nyligt exempel.

    Jag kände mig själv lite hängig för ett par veckor sedan. Kommande förkylning? Covid test var negativ, inget Covid. Lite Traditional Chinese Medicine (TCM), vitaminer och huskurer, sova gott och varmt, det satte stopp för den förkylningen. Den hände aldrig, den kom aldrig igång. TCM är ni inte tillåtna att använda i Sverige. USAs BigPharma vill ha sina profiter från sin kemikalie försäljning. Ingen konkurrens tillåtet. Visst, många känner sig småkrassliga i Kina men TCM hanterar det ganska bra.

    Svensk sjukvård fungerar som ambulansen som är parkerad vid botten av stupet, man förebygger inte, man väntar till folk är riktigt sjuka och försöker bota. USA BigPharma älskar det. Det behövs mängder av kemikalier för att bota alla. Massor av profiter.

    Så kommer Kinas TCM och förstör allt. Kina förstör deras sjuka marknad. Det blir inte massor av sjuka som USAs medicinindustriella komplex kan sälja kemikalier till. Så dom ringer upp sina kompisar på USAs massmedia komplex, representerat i Sverige av media som DN, Expressen,eller Aftonbladet, och gråter några floder av krokodiltårar över att de förväntade 1,000 dollar per sekund inte kommer in som det ska.

    Den här videon kom igår på Weixin-WeChat. Visserligen är den två år gammal, men väl värd att se hir TCM: ”The Covid Shield”, förebygger Covid hos New Yorks innevånare.

    Gillad av 1 person

   2. Svar till Karl W. Tack för bra rapport…. Det som sägs här är att viruset i Kina har ett R0 på 20 dvs hela kinas befolkning kan smittas på ett par månader. Den som sprider de data jag refererar till är John Campbell och han är är övertygad om att det är många smittade men att detta virus ”inte är så farligt” . MEN lite samma fear mongering som för 3 år sedan då man visade en massa folk som bara trillade osv…..
    Tack för info om vaxen för de kinesiska är de enda, tror jag, som är av den gamla typen (döda virus)
    Det rykte sprids här i väst nu är att Kina ändrat taktik nu och låter viruset flöda genom befolkningen…. rapporterna som kommer är dock att inte så många blir allvarligt sjuka… MEN många smittade säger man så då spinner man på det tydligen…..
    Sedan säger man att en delegation rest till Kina nu? Efter 3 år? Kan det vara att man vill stoppa att Kina och Indien och Afrika som alla förstör deras biz?
    I Sverige försöker våra s.k. koka soppa på en spik vi ligger nu på under ett halvår på behovet av ny dos………. och ändå vill de tala om hur bra preparaten är
    Indien som är lättare att följa (engelskan där ja) är ett exempel som man har god koll på om man vill….. De delade ut påsar till folk redan 2020 …. med bra saker och om någon i familjen hostade så fick hela familjen var sin påse….. i de flesta stater i Indien gjorde man det trots att deras västinfluerade regim försökte stoppa de magiska preparaten… nå ja…. det har dött drygt 3.000 i USA med viruset i Indien har det dött drygt 300 båda siffrorna per capita per miljon smittade…. i Sverige har vi drygt 2.000 avlidna men säkerligen 75% dog pga brist på vård och fel vård….. Då jag blev sjuk behandlade jag med i Sverige förbjudna medel…. och det blev bra sas….
    Ska fråga JC om vilken info har får…. MEN den gossen trodde till 100% på vaxen….. fortfarande är han på YT men har blivit rödpillrad…. engelsmän har ett underbart sätt att inte säga något som stör och ändå lyckas på ett roligt sätt förmedla vad som gäller ….
    Jaa om Du inte förstått så tror jag inte på de genpreparat som prånglas ut här i landet……

    Gilla

   3. @bjornwiklund januari 8, 2023 kl. 07:17
    Att någon bär på ett virus, är smittad, betyder inte att personen är sjuk. Det är helt normalt att bära på virus, speciellt i förkylningstider, utan att vara förkyld. Hur många som idag bär på viruset vet vi inte för man testar inte, och har aldrig testat mer än en liten del av befolkningen. Det är väldigt få som är sjuka i Kina, speciellt jämfört med Sverige, för befolkningen är mycket duktiga att förebygga det. I Sverige får en smittad person bli ordentligt sjuk innan ”vården” (?) blir inblandad. Kinas kultur är baserad på att förebygga och förhindra, svensk på att vårda och reparera. Sjukvård i Sverige och väst har blivit en piller- och kemikalie kultur. Uppfostrad till det av BigPharma

    Gilla

 3. Jag tycker att det är fel att använda ordet vaccin för det som injiceras mot ”allvarlig [covid-19] sjukdom och död” (Folkhälsomyndigheten, Fohm).
  Om myndigheten hade varit ett företag (och gjort sig förtjänt av sitt namn och syfte), hade den med stor sannolikhet fällts i domstol för missledande eller falskt varudeklaration (”Vaccinet kan till viss del skydda andra”), med motiveringen att den folkliga förståelsen av ett vaccin är det som anges i Svenska Akademiens ordlista (SAOL):
  vaccin
  -preparat som till­förs kroppen för immunisering
  im­mun
  -o­emottaglig för smitta; äv. bildl.: ​hon var immun mot alla övertalnings­försök
  Dessutom, krav på ”vaccinering” (från folk, offentlig och privat sektor) visar på ett förakt för vanligt folks intresse och ansvarstagande då det utgår från att folk skulle strunta i att skydda sin omgivning mot en smittsam och ev. dödlig sjukdom.
  Detta är befängt, verklighetsfrämmande, eftersom folk har i alla tider antingen stannat hemma eller informerat omgivningen om att de är förkylda/sjuka.
  (Jag undrar varför Folkhälsomyndigheten inte informerar om att ”påfyllnadsdoser” inte har testats på människor.)
  *
  Piper nämner ”det kritiska läget på landets vårdinrättningar”. Det finns en ojämförligt större kris som är i antågande och som även den är ”basera[d] på ogenomtänkta politiska beslut”:
  Fohm: ”Det är E-hälsomyndigheten som utfärdar vaccinationsbevis.”
  Ingen reagerar på detta. Ingen tycks förstå vad det faktiskt betyder:
  Den demokratiska staten har beslutat att den medborgare som vill ha, eller avkrävs, ett ”vaccinationsbevis” måste ha intresse av eller kunskap om eller tillräcklig ekonomi för att använda digitala apparater, applikationer och tjänster.
  Därmed har den svenska staten, och samhället i stort, upphört att vara en demokrati/demokratisk, då den diskriminerar på tre punkter…
  … och vi har låtit ett nytt samhällssystem gro, likt en Alien (1979), ur det gamla demokratiska: En ”digikrati” där medborgaren ”får” demokratiska fri- och rättigheter och tillgång till samhället…
  (”demos” och ”kratos” är grekiska ord för ”folket” och ”styre”)
  … men bara de som vill, kan eller har råd — (välj: en ny smart-mobil/dator då den gamla inte längre är kompatibel med den senaste uppgraderade programvaran, eller julklappar till barn/barnen) — att använda digital teknik/infrastruktur…
  … som ligger till grund för nästa steg i samhällsutvecklingen: digitala pengar och identitetshandlingar.

  Gilla

  1. @villvaraanonym januari 6, 2023 kl. 20:18
   Sverige ÄR en diktatur. Ju snabbare svenskarna fattar, ju lättare kommer det att bli att avskaffa den. Lyckligtvis är vi i Kina skyddade i lag mot diktatoriska övergrepp från myndigheter eller företag.

   Gilla

   1. Vet inte hur öppet kina är för oss i Sverige för internettrafik…. ska kolla om de har kanaler på engelska jag kan inte ens mandarin MEN remarkabelt är att vi får en flod av nyheter rörande det som händer i Ukraina…. MEN samtidigt har man satt in en brandvägg (från hela EU) så att vi inte skall kunna följa ryska kanaler
    så ja Sverige ÄR en diktatur……. men subtilare för i ”riktiga/gammeldags” diktaturer finns ett flöde från de styrande till folket och ett flöde mellan folk…… Vi betalar mer för SVT än vad tillgång till internet kostar…… och ändå har man inte råd att visa OS (10miljarder räcker inte till det osså)

    Gilla

   2. @bjornwiklund januari 8, 2023 kl. 07:29
    Det finns inga blockeringar på den kinesiska sida som stoppar svenskar att läsa det som publiceras i Kina. Sverige har ju dock börjat blockera sajter som inte överensstämmer med den svenska regimens åsikter. Problemet med att nå Kina från Sverige är dels språket. Få kan läsa kinesiska, och svenskarna har inte de effektiva verktyg att översätt vi har. Dels räcker det inte att bara översätta, man måste även kunna tolka innebörden, och det klarar inte utlänningar. Man möter ibland det översatta texten, till exempel, att någon har bötfällts för att ”ställa till bråk”. Det passar inte svensk rättsuppfattning. I kinesisk rättsuppfattning och i kinesisk lag är den som provocerar fram konfrontation och våld också lagligt ansvarig för den. Motsatsen i svensk rätt är at den som utför våldet är helt ansvarig. Alla har rätt att provocera och förolämpa bäst dom vill och alla skall tåla det i Sverige.
    En annan svårighet är att teknologin i Kina har västenligt utvecklats mycket längre i jämfört med Sverige. Weixin-WeChat är den normala teknologin idag för media. På min WeChat har jag långa listor av tidningar jag kan prenumerera på. Får jag upp in sida jag inte klarar att läsa är det bara ett enda klick som behövs för att översätta den till engelska. WeChat översätter både text, bilder och talad kinesiska, och allt är gratis. Sverige ligger långt efter, kanske 20 år, i mognad och utveckling när det gäller teknologin. Media publiceras idag i Sverige med samma teknologi man använde när internet var nytt för 30 år sedan.
    Det finns en rad tidningar som ges ut av olika myndigheter, och flera är på engelska. Det är inga oberoende neutrala tidningar utan avsedda som myndighetens information i första hand. Exempel.
    http://www.globaltimes.cn/index.html
    https://www.cgtn.com/video
    http://en.people.cn/index.html
    http://www.chinadaily.com.cn/
    http://www.china.org.cn/china/index.htm
    https://www.cgtn.com/
    https://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng/
    http://www.chinahumanrights.org/
    http://en.ce.cn/dily/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s