2023 inleds med locket på

Som ni har märkt den senaste tiden kommer inläggen inte lika regelbundet längre och så kommer det fortsätta eftersom nyhetsrapporteringen för närvarande främst består av masspropaganda. Det är verkligen ”locket på” och hela världen tycks hålla andan. Kanske spelar den nya censurlagen också roll för hur svenska journalister kommer rapportera om Sverige framöver. Ingen vill väl vara den som testar systemet i en vägledande dom.

Jag kommer bara skriva när det finns något intressant att ta upp helt enkelt, så därför kommer det inte som tidigare komma ut inlägg varje dag eller flera gånger per dag för den delen när världen var lite friare.

Håll ut i krisen som våra klåfingriga och ryggradslösa politiska ledare skapat – i slutändan är det bara folket som kan ändra utgången – ge inte upp, var kritisk när du granskar informationen som vi matas med varje dag och stå upp för dig själv för ingen annan kommer göra det åt dig!

#riseup

3 reaktioner till “2023 inleds med locket på

  1. Sannolikt som du säger den nya strikta meddelarlagen sätter sordin på alla nyhetsförmedlare, de får i stället byta genre, komponera revy-kupletter och sjunga ironiskt som i ”Den ökända hästen från
    Troja ”
    (Karl Gerhard 1940)

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s