Ny studie visar samband mellan ökad risk för Covid-19 och ett högre antal tidigare vaccindoser

Förutom att ett stort antal vaccinerade personer läggs in på IVA eller avlider med Covid-19 i Sverige (nio av tio avlidna är vaccinerade) enligt statistik från FHM och Socialstyrelsen, visar en ny studie från amerikanska forskare att risken att smittas med Covid-19 ökar ju fler vaccindoser man har fått.

De amerikanska forskarna vid Cleveland Clinic har följt över 50.000 anställda på sin klinik i syfte att utvärdera effektiviteten av det nya så kallade bivalenta coronavaccinet som har testats på en mindre andel av medarbetarna, men istället gjorde de upptäckten att risken att smittas ökade ju fler tidigare vaccindoser en person hade fått.

Forskarna konstaterade också att även tidigare studier har hittat ett samband mellan antalet vaccindoser och en förhöjd risk för Covid-19.

Studien från Cleveland Clinic är förvisso ännu inte referentgranskad och officiellt publicerad i någon vetenskaplig publikation, men stämmer väl överens med tidigare uttalanden från forskare om att immunförsvaret försämras samt de rapporter om att många vaccinerade tycks vara mer drabbade av infektioner.

#sakerviintepratarom

https://www.friatider.se/stor-studie-hogre-risk-att-smittas-ju-fler-vaccindoser

10 reaktioner till “Ny studie visar samband mellan ökad risk för Covid-19 och ett högre antal tidigare vaccindoser

 1. Stackars regeringar som infört lockdowns och sociala begränsningar när detta kommer till allmänhetens kännedom

  Det blir inte nådigt vad de kan ställas till svars för, ett medvetet folkrättsbrott som är planerat av WEF, USA och EU.

  En intressant frågeställning fanns i flödet på nätet:

  ”Med tanke på vaccin skadorna som har påverkat många. Är det någon som har läst/hört om någon riksdagspolitiker har utsatts för vaccinskador? Jag har inte sett något. Tycker ni inte att det är lite märkligt att enbart folket utsatts för skador men inte den politiska eliten?”

  Tja, det kan man ju fråga sig, eller fick de ”rätt sorts” vaccin?!

  Det troligaste är att de inte vaccinerat sig alls, de bara säger det och får en ”carte blanche” med ett digitalt covidpass registrerat hos FHM, en myndighet som är rent ut sagt folkrättsbrottslig med sitt fortsatta ”krav” om en flerfaldigt vaccination av ALLA Svenska medborgare., trots alla fakta som finns om dödliga biverkningar som de inte ens skriver eller upplyser om.

  Gillad av 1 person

 2. Förvånansvärt att cirkusen rullar vidare, MSM är extremt effektivt hålla ställningarna i detta Hoax, trots flod av varningar från forskare, läkare och annan sjukvårdspersonal.
  Ovanpå detta statistik.

  Gillad av 2 personer

 3. ”Nya Twitter-filer kommer att avslöja Anthony Fauci – Elon Musk lovar att avslöjanden om Anthony Fauci kommer släppas under veckan, vilket han under december har antytt kommer att bli stort.
  Vidare lovar han att 2023 inte kommer att bli ett tråkigt år.”
  https://frihetsnytt.se/nya-twitter-filer-kommer-att-avsloja-anthony-fauci/
  Det var inte en dag försent, korruptionen och ruttenheten hos EU, NATO & USA skall exponeras!!
  Förresten, kommer Musks avslöjande av Fauci att vara droppen som får bägaren att rinna över för gemenen av befolkningen i världen ?!
  Vad menar Musk egentligen med att ”..//.. att 2023 inte kommer att bli ett tråkigt år ..//..”!?
  Ett nytt WW2 eller ett WW3 Där alla länder som inte är med i NATO deltar mot globalismen och ett NWO eller och att BRICS+ blir en valutareserv att räkna med i världsordningen och dollarn och euron blir dasspapper?!?
  Stackars WBG och IMF de som satsat så mycket på det och så blir de bankrutta istället, men det är väl en del av riskerna med att ligga i Washington DC, de kör med en utpressningstaktik för att få in pengar, inte så olikt det Biden gör mot Europa.

  Gilla

 4. —Regeringen vill att FHM ”hanterar” vaccinkritik
  https://nyheter.swebbtv.se/regeringen-vill-att-fhm-hanterar-vaccinkritik/
  ”Nyligen visade en stor studie att ju fler vaccindoser man tagit, ju högre är risken att smittas.”
  Trolig orsak. Kroppens eget immunsystem förstörs av de amerikanska preparaten, och biverkningarna är väldokumenterat dödliga. Avsiktligt (?) panerat av USAs medicinindustriella komplex, intensivt stött av USAs massmedia komplex – uppenbart så, bådas är ju delar av USAs oligarki och USAs Djupa Stat. Fler sjuka, mer profits Vi får väl se. Detta kan bli verkligt stort. Större än förintelsen.

  Gillad av 1 person

  1. OM den aktiva substansen i ett preparat är 3ggr så mycket jämfört med ett annat preparat och det preparat som har 3ggr mer aktiv substans har mer biverkningar av en, minst, typ…. och vår FoHM avråder, rekommenderar INTE, för användning av det preparat som är 3ggr för patienter under 30….. kan man göra en JÄTTEVILD gissning att FoHM vet och förstår mer än vad de säger….. för AT sade ”Vi måste skydda de äldre, äldre så att de inte dör” man gjorde inte det och 16k smittade 70+ dog UTAN vård på IVA dessutom…. Kan inte våra skattefinansierade media-kanaler lyfta fram detta? Eller…???? Så fler doser eller kraftigare saker gör skillnad….. jmf starkvin kontra stroh-rom… 2 doser av det ena blir 6 doser av det andra…. och man bara trummar på……

   Gilla

 5. Politikerna och statligt styrda svenska media bölar fanatiskt om ”desinformation”. Samtidigt publicerar som rena tsunamis av desinformation. Senast är det denna förmenta påhittade covid katastrof som dom försöker tuta i folk att den pågår i Kina.
  —Ministern: Desinformation ett hot mot Sveriges demokrati
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/minister-for-civilt-forsvar-carl-oskar-bohlin-om-desinformation-2022-hot-mot-sveriges-demokrati
  Den största katastrof jag upplevt nyligen i Kina är att min vinbox blev en dag försenat, kuriren hade ett par man förkylda. Det är ju verkligen en katastrof.
  —Larmet efter julhelgen: ”Ohållbart på sjukhusen” (Expressen)
  Det är inte ohållbart i Kina.
  Samtidigt är hela svenska sjukvården i stabsläge, vilket är ett unikt undantag här i Kina. Man bölar om att 60% av innevånarna i Peking kan ha smittats. Ganska normalt vid vilket influensavirus som helst. 60% är dock inte sjuka. Dessutom är hela Peking bara 1.4% av hela Kina.
  Givet den våldsamt omfattade spridningen av virus i Sverige, nästan alla sjukhus i Sverige har gått i stabsläge, och den i jämförelse betydligt mindre spridningen i Kina, vore det inte mer logiskt att Kina införde restriktioner av svenskar. Att ett sjukhus gått i stabsläge i Kina är nästan unikt.

  Gilla

  1. Jaa Kina 1400 miljoner typ Sverige 10 miljoner 140 ggr fler… det dör 200+ per vecka just nu i Sverige många belastar dock inte IVA bara 25% av de avlidna har passerat där….. jmf med Kina 30k avlidna per vecka länk Yahoo nedan
   Man talar om 1.7miljoner avlidna t.o.m. april ….. motsvarar med svenska mått 12.000 … Men hittills sedan 1 december 100.000 avlidna av 20miljoner smittade 0.5% har avlidit alltså….
   Sverige levererade senaste veckan 12.500 smittade och 200 avlidna (grumliga siffror)
   dryga 1% iaf…..
   Sverige 2022 drygt 6.000 avlidna…..
   https://news.yahoo.com/china-covid-deaths-accelerate-9-154021088.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAJt3x9vMZV-iih8hcwJ_CXq353dJcLa-Wp7EVNX1nHGaUbJitBYBznhnJkPDYbhyiwb-NsZs1UF5Zf76j5v7GXBGiIGGHOgVG2iHI4lOl6cBzIJRDuIIyuaRpbfNhEpk5HVNqQow9E4OCd7dyR5-hi_yJ_dsGq_0ZkJJ7luRKlyV

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s