Om vaccinet inte stoppar smittan så kvittar det om hela befolkningen är fullvaccinerad

Provocerande artikel i SvD där Socialminister Jakob Forssmed (KD) proklamerar att för få i Sverige är fullvaccinerade, att fler måste ”skärpa sig” och ta sina vaccindoser mot Covid-19, han utesluter inte heller hårdare restriktioner.

Forssmed slår fast att de senaste veckornas smittspridning i tilltagande grad av såväl Covid-19 som RS-virus och influensa samt utbrott av vinterkräksjuka, skapat ett särskilt allvarligt läge eftersom det leder till en stor belastning på hälso- och sjukvården – både i termer av personer som söker sig dit och personal som blir sjuka.

Så hur menar Forssmed att spridningen av viruset ska minska bara för att fler injicerar flera doser vaccin som vi med säkerhet vet inte stoppar smittspridning utan bara gör sjukdomen mildare? Den frågan ställs så klart inte till ministern och ingen törs heller lyfta problemet med det växande antalet personer som råkat ut för allvarliga biverkningar eller avlidit av det tidigare oprövade vaccinet, för att inte tala om gråzonen kring hur de långsiktiga biverkningarna kommer att påverka mänskligheten, särskilt den unga fertila delen av befolkningen.

Inte heller lyfts frågan om att mRNA-vaccin försämrar immunförsvaret så att de som vaccinerat sig blir mer emottagliga för virus. Otaliga människor som vaccinerat sig × flera mot Covid-19 har ändå fått covid × flera samt även influensa A.

Jag som jobbar på en vårdavdelning där många patienter är äldre och multisjuka har flera gånger noterat att de som kommer in med coviddiagnos är vaccinerade x flera. Även majoriteten av personalen är fullvaccinerade mot både covid och influensa, men blir ändå återkommande sjuka. Jag tror personligen inte att det är slumpen att jag som ovaccinerad inte varit förkyld på flera månader.

Så tröttsamt med den här ständiga skrämselpropagandan från våra styrande politiker och sponsrade läkare – har det inte dött tillräckligt med människor? Det är på tiden att de ansvariga ställs till svars för sina brott, men än så länge tycks ingen beslutsfattare vara villig att kasta första stenen.

#followthemoney

https://www.svd.se/a/bgXLl3/socialministerns-larm-for-fa-ar-fullvaccinerade

35 reaktioner till “Om vaccinet inte stoppar smittan så kvittar det om hela befolkningen är fullvaccinerad

 1. Enligt WEF, globalistmaffian i regeringen och Bill Gates så måste världsbefolkningen minskas med ett antal miljarder människor ..

  Vad passar bättre som experiment, om inte ett litet skitland som Sverige som har sådana sociala problem för en ny samhällsordning?!?

  Om nu inte ens den Svenska befolkningen böjer sig, så kan det inte införa det i andra länder.

  Så det måste statueras exempel för de som INTE böjer sig, t.ex låsta bankkonton, inget bank-id och för att få jobba, tanka eller handla mat måste man uppvisa ett covidpass.

  Det kommer nog att bli en bister verklighet snart, och de har väl i princip redan börjat ..

  Gillad av 3 personer

  1. Rätt tänkt, swegwolf mfl!
   Dör folk av sk vaxxin eller sk virus, tanken ligger åt Kina till? somliga är ju tänkt att försvinna… pöff!

   Gilla

   1. @Treb december 27, 2022 kl. 16:25
    USA avlivade en miljon med covid, i Kina räddades 4.5 miljoner till livet. Någon nationell covidvåg pågår inte alls i Kina nu som CIAs troll arméer nu sprider rykten om. Däremot pågår en förkylningsvåg, men den är mycket mindre än i Sverige.
    —Drygt 91 procent av de smittade är vaccinerade i Sverige.
    —Vecka 50 registrerades 168 dödsfall med covid, varav 21 var ovaccinerade och 147 var vaccinerade. 87,5 procent var alltså vaccinerade. Det är på en vecka. I Kina har två personer avlidit i Covid på sex månader. Stor skillnad.

    Gilla

   2. Det sägs ofta att data från Kina inte är helt med verkligheten överensstämmande.. kan vara så….. och ibland/ofta/alltid redovisar de data som skulle vara ”negativa” … samma fråga rörande Sverige/EU/Väst….. Höga siffror kan vara positiva eller negativa beroende på agenda/syfte…. MEN en sak som alltid under hela pandemin varit ett axiom är att många smittade som avlidit aldrig varit på IVA… få av er har sett det…. PRECIS bara och jämföra FoHM siffror på deras Excel ”underlag-for-veckorapport-covid-19-vecka-50” t.ex. ”Antal intensivvårdade per vecka” med ”Antal avlidna per vecka” att det skulle diffa pga lite eftersläpning japp men persistent i månader och alltid en diff åt samma håll…..

    Gilla

  2. Först försöker man minska koldioxiden…. koldioxid är den föda som våra växter tillverkar socker ifrån dvs det vi behöver för att överleva….. isses koldioxiden ökar…. skördar ökar och färre svälter ihjäl—- då försöker man bygga köpcentrum på åkermark ja ni förstår….. MEN eftersom världssvälten inte ökar utan minskar måste man använda det grova artilleriet….. man ger sig på Kväve/konstgödsel vilket ökar skördarna groteskt mycket, precis som den ökade koldioxidhalten…. På Sri Lanka kastade folket ut presidenten då de insåg att ha skulle svälta en mass

   Kommer inte i Sverige joodå från Mälardalen och runt hela södra Sverige till Bohuslän tycker man att man skall skydda marken för….. håll i er KVÄVE och våra politiker med miljonersättningar jamsar med Väst speciellt EU kommer att krossas på egna grepp…..

   Gilla

 2. Jaa läste MS´s artikel och kommenterade där. MEN just att alla kan smittas oaktat vax och 90% av de avlidna har varit vaxade medan 15% är ovaxade dvs de som är vaxade drabbas värre…… enligt FoHM … det har avlidit 100 pat senaste veckorna varav 20 vårdats på IVA och som ovan det är en överrepresentation av vaxade bland avlidna…. detta är riktigt illa…. vad ska JF göra då 100% är vaxade….??? Med ett preparat som hjälper föga numer… anekdotiskt så är effektiviteten av det bivalenta 30% mot dagens smitta……

  Gilla

 3. ”vi med säkerhet vet inte stoppar smittspridning utan bara gör sjukdomen mildare? ” Finns det forskning på detta? Själv är jag inte vaccinerad men min fru är det med tre sprutor, hon har varit sjuk i covid 2 gånger medan jag har klarat mig.

  Gillad av 2 personer

  1. Jaa om man äter skämd mat blir man illamående, dricker man ett helrör blir man full…. men virus och bakterier drabbar olika, smittar inte alla, osv, osv dvs inte ens minskar ”risken för allvarlig sjukdom och död” gör att alla överlever….. man kan göra så gott man kan med att göra rätt…. vitaminer, kost, undvika sjuka t.o.m.. undvika alla utom nära och kära….

   Gilla

  2. @Gringo december 26, 2022 kl. 21:41
   Det finns faktiskt mycket omfattande forskning och kunskap om detta. Dessutom, varenda gång någon blir smittad av virus fungerar det som en vaccination. Kroppen tränas upp i både snabbhet och effektivitet att bekämpa viruset.

   Gillad av 1 person

   1. Stämmer INTE det som kommit fram rörande detta är att immuniteten blir mycket bättre med den naturliga infektionen…. MEN med dagens, relativt mot tidigare, milda varianter av viruset skulle FoHM´s rekommendationer att bara vaxa äldre och de sköra vara precis i linje… MEN kommentaren ”vi vet inte” används för lite om man som vänstern alltid jobbar för en viss slutsats inte enligt logik……

    Gilla

  3. Vaccinet gör troligt inte sjukdomen ens mildare. Hela min familj är ovaccinerad och mina kollegor som har tagit hur många sprutor som helst har varit sjuka flertalet gånger och då ganska svårt. Vi har varit ovanligt friska jämfört med innan denna s k pandemi för förkylningen 19 infördes.
   Socialministern har uppenbarligen någon annan information än vi om han anser att denna injektion skyddar mot smitta, eller så står han och ”blåljuger” för pengar.

   Gillad av 1 person

   1. Det makabra är att en dos eller kanske två är till nytta ett tag men med varje dos minskar nyttan och vid typ fem doser kan nyttan bli negativ redan efter ett par månader…… sedan är ju allt detta otrampad mark…. man vet inte helt enkelt….. MEN om de man kallar ovaccinerade är de som tagit 2 doser kommer tiden att göra att vaccinerade redan nu till stor det blivit ovaccinerade dels genom att det gått en år typ dels därför att viruset ändrats……

    Gilla

 4. Nu har ju staten köpt in enorma mängder av ”vaccin”. Hellre än att destruera det så vill man spruta in det i befolkningen. Varför inte inse att det hellre borde förstöras?

  Gillad av 1 person

  1. @Uppstigersolen december 27, 2022 kl. 10:58
   Det finns en anledning till att man vill spruta in det i folk. Det bryter ner och förstör människans eget immunförsvar, för då måste vi betala USAs BigPharma för mer så kallat av deras vaccin. Det perfekta systemet. Ju fler sjuka ju mer pengar tjänar jänkarna, så vad kan vara mer perfekt än att sälja vaccin som gör folk sjuka.

   Gillad av 2 personer

  2. Man har vaxat 25miljoner doser…. det ligger 40miljoner inköpte i frysen dvs vi har 15miljoner doser sparat…. det är 1mijon 18+ som inte tagit 2 doser dvs ur lagret på 15miljoner behöver vi max använda 2 miljoner…… och BTW Pfizer och Moderna har i det nya, bivalenta till hälften samma lika som det gamla och Moderna är 3ggr ”vassare” så någon vill inte skämmas för att man köpt för mycket….. för alla booster är ju det nya vem vill ha något som inte gör nytta…..

   Gilla

 5. Här är lite råa siffror. För den som kan läsa siffror är det tydligt. Det amerikanska vaccinet är helt värdelöst. Det är ett bedrägeri
  Källa SwebbTV:
  —Förra veckan, vecka 50, registrerades 12.801 nya covidfall i Sverige, varav 1.097 var ovaccinerade och 11.704 var vaccinerade.
  —Drygt 91 procent av de smittade var alltså vaccinerade.
  —Samma vecka registrerades 3.024 fall på Säbo och hemtjänst, varav 137 var ovaccinerade och 2.887 var vaccinerade. Drygt 95 procent var alltså vaccinerade.
  —Under vecka 50 registrerades 39 nya fall inom intensivvården, varav 5 var ovaccinerade och 34 var vaccinerade. Drygt 87 procent var alltså vaccinerade.
  —Vecka 50 registrerades 168 dödsfall med covid, varav 21 var ovaccinerade och 147 var vaccinerade. 87,5 procent var alltså vaccinerade.
  —”Vecka 50 provtogs 41.322 individer för covid-19 i Sverige, vilket är en ökning med 22 procent
  jämfört med föregående vecka”, skriver myndigheten i sin veckorapport.
  Jämför gärna med Kina.
  Nu försöker USA prångla på oss i Kina sitt livsfarliga falska vaccin som inte fungerar och som dödar. En miljon döda och 1,000 dollars i profiter per sekund var inte nog för jänkarna. Nu vill dom ha mer blod. Tyvärr, vi i Kina ställer inte upp.
  Länder som Sverige rör sig tydligt alltmer mot att utvecklas till klassiska totalitära fascistdiktaturer. Mänskliga rättigheter försvinner alltmer liksom yttrandefriheten.

  Gillad av 1 person

  1. 1. Och IVA 2022-50 39 Ovaxade 5:13.5% Vaxade 34:87.2%
   MEN 39/168 dvs endast MAX 23% av de avlidna avled på IVA…. WOW…… drygt 3.000 gamla insjuknade …… intressant vore om man redovisade hur många som avlidit på ”på Säbo och hemtjänst” hittar inte det….. om någon kan lista ut detta vore det upplysande…… en vild gissning är att om man hamnar på sjukhus hemifrån så hamnar man på IVA om det krävs….
   𝒐𝒎 𝒎𝒂𝒏 𝒃𝒍𝒊𝒓 𝒂𝒍𝒍𝒗𝒂𝒓𝒍𝒊𝒈𝒕 𝒔𝒋𝒖𝒌 ” 𝒑𝒂̊ 𝑺𝒂̈𝒃𝒐 𝒐𝒄𝒉 𝒉𝒆𝒎𝒕𝒋𝒂̈𝒏𝒔𝒕” 𝒌𝒂𝒏𝒔𝒌𝒆 𝒅𝒆𝒕 𝒊𝒏𝒕𝒆 𝒂̈𝒓 𝒍𝒊𝒌𝒂 𝒇𝒓𝒆𝒌𝒗𝒆𝒏𝒕 𝒂𝒕𝒕 𝒎𝒂𝒏 𝒉𝒂𝒎𝒏𝒂𝒓 𝒑𝒂̊ 𝒔𝒋𝒖𝒌𝒉𝒖𝒔? verkar så väl?

   Gilla

  2. Är du i Kina för där har man väl vaxat de flesta med de egna vaccinerna?
   Frågan blir ju då,
   skyddar de mot allvarlig sjukdom och död?
   Menar de kanske bara kan öppna upp ny… info tyder på det och det tar tid innan man vaxat en miljard plus att det tar ju veckor för att ge två doser P eller M? 4 miljarder doser av de kinesiska vaxen har getts…. främst då i Kina…… Pfizer har gett 2 miljarder doser…. tar tid innan de hinner OKK det bivalenta? som väl även väst efterlängtar eller ska man pracka på kineserna vårt första icke verksamma? Klokt om de lärt sig NEJ TACK…… för det jag läste från Kina var en halv miljon fall på en dag i en stad på 10 miljoner inv… dvs Sverige…. då vi hade det som allra värst och man testade många hade vi en halv miljon på en vecka….. så med som ovan vaxa med två doser och med veckor mellan doserna hinner alla smittas innan man vaxat alla……ja faktiskt men hinner praktiskt taget inte fullvaccinera en enda fullt ut……

   Gilla

   1. @bjornwiklund december 27, 2022 kl. 13:39
    Man har koncentrerar vaccinationen där risken är störst för smitta. Kinas eget vaccin skyddar mycket bra mot allvarliga fall, och har inga biverkningar. Alla dessa skräcksiffror som lögnmedia sprider just nu är fabrikationer som är påhitt och sprids av CIAs troll arméer. I ett fall skrev man att 800,000 människor var smittade, det låter ju mycket, men mörkade att det är 0.25% av den lokala befolkningen. Proportionellt är svensk smittspridning betydligt större och allvarligare. Sedan har vi i Kina Traditional Chinese Medicine (TCM), vilket har visat sig mycket verksamt. Ni i Sverige är förbjudna av USAs BigPharma att använda det för det förstör deras profiter från att sälja sina farliga kemikalier.
    Vaccinskydd består teoretiskt av två komponenter, del nivån av skydd och tiden skyddet varar. Multiplicerar man de två komponenterna får man det verkliga skyddet. Det verkliga skyddet för Kinas vaccin är fyra till sex gånger så stort som för de amerikanska vaccinen, som överhuvudtaget inte ger mycket skydd, utom i propaganda förstås. Dessutom vet vi en hel del om riskerna för biverkningar när det gäller de amerikanska så kallade vaccinen. Myocarditis den mest kända. Från min databas.
    —Brittiska data visar på en 26 % förhöjd dödlighet
    —Runner dies after Brooklyn marathon, 15 others hospitalized
    —A US-based study has found a raised risk of myocarditis in the first week after vaccination
    —there were 106 cases of myocarditis or pericarditis diagnosed in people under the age of 25 in Ontario against Covid-19.
    —Corona vaccines, including a warning of blood clots, myocarditis, paralysis, and neurological disorders.
    —Myocarditis and pericarditis – inflammation of heart tissue – have been known complications of mRNA vaccines
    —Obduktioner visar Vaccinet kan döda dig direkt
    —numerous top athletes died in 2021 from heart problems
    —Over 200 vaccinated end up in Canadian province’s emergency room with heart problems
    —Possible explanation for deaths from myocarditis in vaccinated athletes
    —Top university athlete sends a message from his hospital bed to warn against vaccination

    Gillad av 1 person

   2. Jaa gissningsvis så är ett dött virus i rätt dos det bästa….. medan dessa genpreparat kan fortsätta i månader och producera spikprotein…… MEN är inte anekdoten 250miljoner smittade? Man mäter antikroppar från mRNA inte skyddet mot smitta…. gäller i några månader annars skulle inga booster´s behövas än iaf…. MEN 4-6 ggr det skydd som mRNA ges…. det vet vi ju inte….. blir intressant iaf nu då Kina plötsligen släpper alla hämningar…. några av de sköraste kan dö….. MEN de flesta överlever ju en infektion utan större biverkningar…. men on data stämmer har Kina vaccinerat 2.4 doser per capita…. och detta bara under ett par år osså…. har Kina ”done the math” och ”tar smällen” kommer det att finnas 1.4 miljarder som är immuna… menar inga fullt friska dör pga viruset och kort inga unga dör av viruset GOTAF
    Re: ”Myocarditis and pericarditis” och blodproppar som pausat/stoppat Jansen, AZ, Moderna för 30- är det av pur affärsmässighet eller är det en risk-avvägning? Samtidigt Ivermectin och HCQ som getts i miljarder doser osså fungerar ju bra också…. dock mindre deg för bolagen…… MEN hade man som i Indien på många ställen infört de Indiska protokollen hade genpreparaten aldrig blivit EUA….

    Gilla

   3. OKK BTW generellt att vaccinera under en stark smittspridning är aldrig bra……. det vet man sedan länge…. men tidig behandling fungerar oaktat smittspridning Uttar Pradesh…. och andra regioner i Indien ligger på 120 avlidna per miljon Sverige drygt 2.000 per miljon

    Gilla

   4. @bjornwiklund december 28, 2022 kl. 11:47
    ”MEN 4-6 ggr det skydd som mRNA ges…. det vet vi ju inte… ”
    Jo det vet vi. Totala skyddet är nivån av skydd gånger det tid som skyddet varar. Smittkoppor och polio vaccin skyddar hela livet. Det beror på ett helt annat fenomen. Kroppens immunsystem tränas att känna igen viruset, och reagerar omedelbart med full kraft med kroppens eget immunsystem vid en infektion. Vi blir alltså immuna. Kanske Kinas vaccin fungerar på samma sätt.

    mRNA så kallade vaccin ger visserligen mer antikroppar, 5% till 10%, alldeles vid injektionen, men antikropparna avklingar snabbt. Det är därför alla uppmanas att ta ”boosters”. Dessutom förstör det kroppens eget immunsystem och för med sig allvarliga dödliga biverkningar.

    Tiden har varit kort, men det förefaller som Kinas avdödade klassiska vaccin har liknande funktion i långt tidsperspektiv som till exempel smittkoppor. Det skyddar alltså under lång tid med samma mekanism som smittkoppor. Vaccinet har inte blivit normalt utvärderat, så allt vi kan göra nu är att iaktta vad som händer. Därför är det ingen tvekan om att skyddet, alltså nivå av skydd gånger tiden skyddet varar, är betydligt större för Kinas vaccin. Covid viruset är unikt, och detta betyder att kanske kan Kinas virus utvecklas till, eller är, en vaccination som ges en eller några gånger och varar hela livet mot Covid.

    Det säger sig självt att detta skulle vara rena mardrömmen för USAs BigPharma, och en utveckling dom absolut vill förhindra. Dom tjänar ju 1,000 dollar i sekunden på sitt verkningslösa vaccin, och stämmer detta kommer som inte att tjäna någonting.

    Noteras även att den covidvåg som media beskriver och sprider rykten om existerar inte i Kina. Kanske Kinas vaccin ger livslångt skydd redan.

    Gillad av 1 person

 6. Jag jobbar som medicinsk sekreterare på ett sjukhus och skriver för medicinsk och neurologisk avdelning och observerar exakt det samma som du Jenny. Ett fall jag skrev om var vaxxad x 5 och hade covid för fjärde gången i år!
  Men, det är som sagt inte bara covid och andra virussjukdomar som är problemet här utan inte minst alla biverkningar som ingen pratar om också. En vecka nu nyligen hade vi två konstaterade och tre misstänkta fall av ALS (varav två konstaterades efter utredning) inneliggande på vår lilla neurologiska avdelning. Tidigare hade vi kanske max en ALS-patient per halvår tidigare. Det var en ovanlig sjukdom, VAR…
  Vi har massor av patienter med konstiga neurologiska symtom (typ Guillain-Barré o l), TIA, dyspné (andningssvårigheter), tumörer på flera ställen samtidigt, snabbt utvecklad demens i lägre ålder (också ett par Creutzfeldt-Jakobs sjukdom), förvirring, fall mm.
  Inga läkare larmar.

  Gillad av 2 personer

  1. Tack… för i ett öppet samhälle skulle det Du skriver hamna på de förstasidor och vara på SVT varje dag….. finns de som jobbat med dessa saker i decennier . . de är nu tysta för, gissar jag, inte behöva springa gatlopp. De flesta som ifrågasatt har tappat jobb, leg osv. DOCK som vanligt kommer saker från USA i Florida säger man ifrån och i USA kommer de som blev av med sina militära jobb då de inte vaxade få jobbet tillbaka plus den uteblivna lönen under tiden…. ….. synd för det finns riktigt vassa experter som fortfarande ligger lågt… pga pressen gissar jag. I Sverige har på 3 år 30, under 20 år, avlidit dvs 10/år bland 3miljoner drygt och då är eventuellt underliggande sjukdomar med inklusive biverkningar av läkemedel incl mRNA preparat…. VAERS visar att dagens genpreparat har haft gigantiskt många fler biverkningar än alla vaccin som getts tidigare….. decennier summerat…. svininfluensavaxet stoppat vid 50? fall normen var tidigare en handfull avlidna så stoppades preparatet…. Och man behöver bara titta på uppgifter från FoHM…. ovaxade 15% vaxade 85% MEN endast 10% av de avlidna är ovaxade…. well…. och vilket Du borde veta…. 70-80 % av de som avlidit har inte vårdats på IVA … ytterligare en elefant i rummet… för överlevnaden från IVA är klart över 50%….. Remdesivir… nja finns visst biverkningar där….. Uttar Pradesh i Indien 200miljoner typ 120avlidna per miljon Sverige över 2.000 avlidna per miljon…. OCH Indien har gett miljarder doser av AZ´s preparat.. det som stoppats i Sverige….. och Modernas har stoppats för 30- i Sverige…. kan det bero på att den aktiva substansen är 3ggr så stor som hos Pfizer? Hur man än vänder sig så är en del av kroppen bakåt……. Ulf Bejerstrand ringde och talade med en dam från läkemedelsverket….. hal som en ål och listig som en räka…. samt retorisk som en politiker….. dessuton klart okunnig rörande visa saker……

   Gilla

 7. Kommenterade på FB med nedan:
  ”Detta uttalande borde innebära att ministern tar en time-out….. FÖR empiri visar att vaccinerade är överrepresenterade rörande det mesta….. INGEN säger att vaccinet (eller preparatet) stoppar smittspridning många, men sjunkande, säger att det bromsar allvarlig sjukdom och död…… inte så många men fler och fler säger att många doser gör det lättare att smittas….. om T.O.M. Kina med alla drakoniska åtgärder plötsligen nu släpper taget…… incl. att de är till 2.5 ggr vaxade dvs ”fullt vaxade” plus lite topping med booster 3,5miljarder doser enligt uppgifter…. ett brett experiment som inte stöder ministerns påstående….
  Indien som enligt deras hälsoministerium vaxat 2,2 miljarder doser eller en täckning på 1,5 (Kina 2,5 alltså) 2 är att alla fått stipulerade 2 doser…… Sverige i nivå med Kina…. varför göra tvärt emot?
  Kanske ministern inte har tillräcklig kunskap utan han har hört någon annan säga detta?
  Minns den förra regeringen som struntade helt i FoHM´s rekommendationer speciellt AT hade de lyssnat hade vi kunnat rädda nästan 20k från att dö av viruset…..”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s