Saklig rapportering ingår inte i arbetsbeskrivningen hos lydstatens mediahus

Svensk media fylls av artiklar med krav på att den amerikanska ex-presidenten Donald Trump åtalas för stormningen av Kapitolium och ingående beskrivningar av utredningen.

Tänk om man lagt lika mycket tid och kraft på att rapportera om den kriminella familjen Bidens härjningar med bland annat utbrett valfusk, djup korruption och kopplingar till biolabb samt suspekta affärssamarbeten i Ukraina, där såväl president Joe Biden som sonen Hunter Biden sitter med fingrarna i syltburken, istället för att förtiga samt därigenom backa upp mygleriet. Hycklare!

#sakerviintepratarom

12 reaktioner till “Saklig rapportering ingår inte i arbetsbeskrivningen hos lydstatens mediahus

  1. Låt oss prata om hur Twitter, Facebook, Google, FBI och demokraterna med medias hjälp har manipulerat och undanhållit fakta för att säkra demokraternas ”valseger”. Det är en genomförd statskupp.

   Gillad av 4 personer

 1. USA är genom sin moderna historien bäst på omstörtande verksamhet utomlands, detta sker inte via presidents egen författade utsaga, presidenter ställs inför fullbordat faktum (Fait accompli) betyder signera framlagd order för underskrift.
  Det är sådana presidenter som lever längst, de skall vara statsmannamässiga i sitt språk, läsa från teleprompter, inte tala fritt från hjärtat.
  Trump talade fritt och spontant, om fredlig demonstration, krävde ingen statskupp, ej heller använde telepromter.
  USA genomför alltid omstörtning via de egna säkerhetsorganisationerna ovanför sina presidenter.
  Biden är just nu en sådan statschef som svårligen mins förelagt manus.
  Om hans sons görande och låtande skall vi inte tala.

  Gillad av 3 personer

 2. Märkligt hur detta kommer precis efter avslöjandena från Twitter om att Trump omöjligen kunde sägas bryta mot reglerna, än mindre anses ha hetsat till stormningen. Hans sista tweet var ju från den dagen och där uppmanar han demonstranterna att ta det lugnt och visa hänsyn. Svårt att få detta till hets. Men Twitters medarbetare lyckades få det till att det var en ”indirekt” uppmaning, kanske var det ironi? Så svårtolkat i skrift.

  Gillad av 3 personer

  1. Trumps tweet från 6 januari kom flera timmar efter att stormningen av Kapitolium hade inletts. Han hade uppenbarligen ingen brådska att försöka stoppa det hela. Innan hade han i sitt tal inför demonstranterna uppmanat dem att marschera mot Capitolium och ”fight like hell”. Det är uppenbart att han åtminstone välkomnade stormningen. Om det juridiskt kan faställas att det utgör lagbrott är svårare att säga, men det är anmärkningsvärt att kongressutskottet kom fram till en rekommendation för åtal och då är det lika naturligt att pressen tar upp det.

   Gilla

   1. ”Märkligt” att demokraterna INTE inleder undersökningar mot terrrororganisationen BLM som bevisligen har genomfört upplopp och plundringar (sanktionerade av regionala demokratiska makthavare = statskupper i städer och stater) över i stort sett hela USA under många månader med död och förlust av egendom och jobb/inkomst för vanliga medborgare. Istället försöker dom med alla fula tricks (givetivs understödda av medier både i och utanför USA) att låta påskina att det skulle vara en statskupp som Trump ville ha. Vore det inte så allvarligt skulle man kunna säga att det är löjligt.

    Gilla

   2. Magnus B demokraterna kan inte inleda undersökningar, utredning eller granskning av något man själva sanktionerade och hyllade som en positiv aktiviströrelse som arbetar mot polisbrutalitet och strukturell rasism som antas drabba afroamerikaner. Att BLM bygger på en ideologi som är vulgärmarxistisk och med en osund fixering vid hudfärg och identitetspolitik, där våld, terror och övergrepp ingår som en stor del av deras handlande.

    Gilla

 3. TV-Tim en underhållande svensk Youtuber med kontakter och yrkeserfarenhet från USA, Tim håller dagligen monolog eller kör live och gruppsamtal med inbjudna från Alternarivmedia.
  Tim jobbar bildmässigt med sina bakgrunder, nycklar in sig i diverse fotografier med skiftande resultat, mössorna hans fallerar ofta mot bakgrunden.
  Tim bor i Malmö och benämner staden som falaffel-City med viss ironi.
  I detta avsnitt går han igenom Trumps motståndares never ending räcka sätta dit honom för olika hitte på, detta har även slaviskt som gått som följetong i svensk media, och gör fortfarande.
  PS
  Byggmaffian i staterna såg honom som omutbar.

  Gilla

 4. Politiskt fulspel bakom rapporteringen, hon som styr demokraterna med järnhand stavas Nancy Pelosi. Hon vägrade att ta in fler republikaner i komitten än de två kritiska republikanerna mot Trump, allt för att få den negativa publicitet mot Trump. Hon vågar inte lyfta eller göra samma sak mot Biden, det hade varit en katastrof för demokraterna och de vet hon.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s