Antalet plötsliga och oväntade dödsfall har exploderat i Tyskland med koppling till mRNA-vaccin

I Tyskland har antalet ”plötsliga och oväntade dödsfall” bokstavligen exploderat från januari 2021. Sedan 2016 har snittet varit knappt 20 dödsfall per dag, men sedan början av 2021 har runt 100 personer avlidit varje dag ”plötsligt och oväntat”.

Den tyska parlamentsledamoten Martin Sichert (AfD) ser en länk till mRNA-injektionerna mot covid. Han bad upprepade gånger om att få ut uppgifterna, men hans förfrågningar nekades undantagslöst. Till slut fick han informationen genom att lämna in en begäran till regeringen, där medborgarna kan be om mer insikter om regeringens agerande eller beslutsfattande.

Sichert delade uppgifterna med dataexperten Tom Lausen som kartlade information och Sichert säger i en intervju med journalisten Alexander Wallasch att han verkligen blev chockad eftersom han inte förväntade sig att se sådana slående ökningar.

-:Vi blev båda väldigt chockerade över det. Sedan tittade vi för att se om något liknande hade hänt tidigare, men vi hittade inget sådant. Vi letade verkligen desperat efter en annan anledning, men har inte hittat någon. Det här är galna siffror som går från 17 till 100 dödsfall om dagen. Man slutar med 36.500 dödsfall per år. Det är helt extremt. Det har verkligen exploderat.”

Antalet fall av biverkningar var också uppseendeväckande. Tidigare år hade mellan 60.000 och 70.000 personer besökt en läkare på grund av en biverkning, men år 2021 sköt siffran upp till nästan 2,5 miljoner.

Meanwhile in Sweden… diskuteras inte detta överhuvudtaget, allt tystas ned för att döda alla tvivel och såväl regeringen som myndigheter uppmanar befolkningen att fortsätta vaccinera sig. En medicinsk skandal utan proportioner i nutid.

#sakerviintepratarom

#followthemoney

Jaw-dropping excess mortality figures from Germany

German Data Analyst Reveals Data from Health Insurance Shows 4 Times Increase in Sudden Deaths Following COVID Vaccine Rollouts

11 reaktioner till “Antalet plötsliga och oväntade dödsfall har exploderat i Tyskland med koppling till mRNA-vaccin

 1. I Sverige dör ungefär 25 000 personer varje kvartal. Tyskland har 8 gånger större befolkning än Sverige. Rimligen borde då antalet som avlider var 200 000 personer per kvartal. Av dessa var det tidigare runt 6000 som avled av en viss orsak enligt statistiken du hittat. Nu dog det runt 15 000 varje kvartal under 2021. Det kan bero på ändrade rutiner eftersom hoppet från Q4 2020 till Q1 2021 är så tydligt. Sen tror jag ju att ”vaccinerna” är rätt så värdelösa men det viktiga måste ju vara att titta på hur många som avlider totalt. Inte plocka ut en orsak.

  Gilla

   1. Två genier har funnit varandra. Ifall någon enda av oss som kommenterar här hade varit ens hälften så modig och klok som Jenny så hade vi aldrig haft det så som vi har det nu i Sverige. En modig röst går att tysta men inte tusentals modiga röster.

    Gillad av 2 personer

  1. Märklig slutsats ”Det kan bero på ändrade rutiner eftersom hoppet från Q4 2020 till Q1 2021 är så tydligt. ” visst kan man ändrat rutiner men siffrorna är ju samma lika: ”avlidna per kvartal” det har skett en ökning från 2016 Q1 till 2020 Q4 men något som skulle kunna bero på befolkningsökning men trots allt har antalet avlidna 2016 till 2020 gått från typ 17.000 till 24.000 en ökning per år på typ 9% tror inte att den tyska befolkningen ökat i riktigt den takten….. men ökningen är ganska stadig iaf…. MEN en ökning på 125% dvs mer än en fördubbling borde skapa en otrolig aktivitet för även 2022 Q1 ökar i samma takt….. dock verkar det som det skedde en fördubbling av avlidna per kvartal från 2021…. från 24.000 till 58.000 på ett år….. isses MEN det är ju bara vissa åkommor som samlats…. totala antalet avlidna i Tyskland borde vara med 85 miljoner typ 750.000 (överslag) så de drygt 30.000 som diagrammen visar märks….. vore intressant att se ifall andra dödsorsaker minskat? Isses nu började jag gräva….. tittade på länken nedan…. avlidna sticker ju ut 2020 och 2021 bra data MEN det som oroar är att trenden 2H 2022 verkar högre….. dvs något håller på att handa fortfarande…… jaa först vet man inte sedan tror man inte på det man ser och sedan kommer funderingarna på hur presentera offentligt… för visst finns säsongsvariationer sedan länge….. MEN sedan 2020 har det blivit rörigt……Man ska inte titta i statistiken…. från veckorapporterna för Covid19 och avlidna… 2021 5291 avlidna…. och där har man säkerligen hunnit med… för 2022 där alla data inte är inne än (gissning typ 300 ytterligare) så nu ligger det bara på 5895 avlidna….. det har gått bra 2022 någon som förstod? 2020 dog de sköraste…. 2021 kom vaxen….
   Tittade på annans sida hos FoHM avlidna 2020 10.000 2021 drygt 5.000 (stämmer med ovan) 2022 nästan 6.000 (stämmer osså)

   Klicka för att komma åt rapport_overdodlighet_vecka_2022-47.pdf

   Gilla

 2. Jaa överrepresentationen av vaccinerade bland avlidna, med viruset, är slående…. MHTT att registren släpar lite olika så har i princip under detta år vaccinerade varit överrepresenterade bland avlidna dvs skulle varit 85% men är mer…. ja om preparaten alla innehållit fysikalisk saltlösning…. och om de innehållit något som minskade allvarlig sjukdom och framför allt död gjorde de inte det….

  Gilla

 3. Myokardit i samband med injektionerna och den dramatiska ökningen av dito är vid det här laget säkerställd…. sedan finns de som tror att de skador som inträffat i/på hjärtmuskeln läker… ja den akuta inflammationen kanske MEN det bildas inga nya celler/muskler utan borta är borta…. givetvis kan många leva vidare ett långt liv med ett något försvagat hjärta…. men iofs ganska onödigt då man tvingas ta ett preparat 3 ggr per år för att det skall hjälpa

  Nu nästan inga ovaccinerade avlider

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s