Knappast en slump att så många drabbas av infektioner

Det har väl knappast undgått någon att Covid-19 återigen är på tapeten med ökad smittspridning även i Sverige, vilket såväl media som myndigheter gjort gällande den senaste tiden. Enligt Folkhälsomyndigheten var antalet bekräftade fall drygt 6.700 första veckan i december och hos Apoteket har försäljningen av covidtester ökat markant, bara den senaste veckan har försäljningen av antigentester ökat med nästan 30%.

Vi som jobbar inom vården noterar dessutom att både kollegor och patienter är sjuka i Covid, RS och vanliga luftvägsinfektioner. Det kan knappast vara en slump att de massvaccinerade drabbas av sjukdom gång på gång. Obegripligt att inte fler börjar ifrågasätta nyttan med vaccineringen som försämrar immunförsvaret och riktar skarp kritik mot regering samt myndigheter som nu återigen uppmanar till nya massvaccineringar, där många redan betat av fem doser på två år.

#followthemoney

5 reaktioner till “Knappast en slump att så många drabbas av infektioner

 1. Jag har misstankar om att det är olika virus varje omgång, som fått ett och samma namn. Den bilden är mycket lätt att underhålla med falska test. CDC i USA blev ju för några få år sedan avslöjade med att ha tillverkat tre helt nya influensavirus, med ursäkten att de ville bara ”förberedda”, med ”vaccin” och allt. De vet dock mycket väl, att det är helt omöjligt att förutspå något dyligt. Naturen fungerar helt enkelt inte på det sättet …

  Gillad av 2 personer

 2. Det var i slutet av oktober som The Atlantic publicerade en artikel om att utfärda en så kallad ”pandemiamnesti”, att stat, media och andras katastrofala hantering av covid ska förlåtas.

  Men….
  Berättelsen om ”smitta” rullar på trots att den avslöjats som ett megafalsarium.
  Många som drivit den insisterar nu på amnesti.

  Saxat:
  En villkorslös ”pandemiamnesti” är det sista världen behöver. Ansvariga måste ställas till svars för de skador som ”covidhanteringen” och ”vaccinen” orsakat. Det som skedde under den så kallade pandemin måste granskas och världen måste ta lärdom så att inte samma sak sker igen. Det anser den världsberömda kardiologen Peter McCullough.

  SwebbTV nyheter

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s