Ukraina låtsades deltaga i fredsprocessen 2014 men förberedde sig för krig

Det är en global nyhet, men i Sverige är det inga större tidningar som lyfter fram det faktum att den tyska ex-kanslern Angela Merkel förra veckan i en intervju med den tyska tidningen Die Zeit avslöjade att syftet med Minskavtalen 2014 inte var att skapa fred, utan att ge Ukraina tid att bli starkare och tid för Nato att öka sitt stöd till Ukraina.

Således bekräftade Mutti Merkel de ukrainska tjänstemännens ord – framförallt ex-presidenten Pyotr Porosjenkos – att Ukraina aldrig hade någon intention att genomföra fredsavtalet, utan bara spelade ett spel.

Men mediehusen vill så klart inte förstöra den falska bild man ägnat snart ett år åt att bygga upp och som svenskarna tagit till sig utan att ifrågasätta, ty pengar och vapen måste till varje pris fortsätta pumpas in i Ukraina – kosta vad det kosta vill och kostar gör det sannerligen för såväl svenska folket som medborgarna i främst EU, Storbritannien och USA medan det ukrainska folket utnyttjas brutalt av den giriga eliten.

#followthemoney

https://www.globaltimes.cn/page/202212/1281708.shtml

12 reaktioner till “Ukraina låtsades deltaga i fredsprocessen 2014 men förberedde sig för krig

 1. Många i mitt flöde förstod inte att det varit på detta viset….. MEN finns indicier på detta…
  – varför har EU blockerat internet till Ryssland utan VPN?
  – varför är det så tyst om de biolab som VN sade fanns i Ukraina?

  Gillad av 2 personer

 2. 74% av EU-medborgarna stödjer EU:s stöd till Ukraina i kampen mot Putins Ryssland. Stödet i Sverige är 97%, följt av Finland på 95%. Infografik. i 24 av EU:s 27 medlemsstater är stödet över 50% och i samtliga stater är stödet för Ukraina större än motståndet. De som häckar här är en liten minoritet.

  Gilla

  1. @uppstigersolen december 14, 2022 kl. 18:12
   Om siffrorna stämmer vet jag inte, men jag vill igen påminna om historien. Nazisterna i det forna Nazityskland fick även dom ett massivt stöd i ”demokratiska” val, och ungefär samma siffror gällde när österrikarna röstade för en ”Anschluss” till Nazityskland.
   Orsaken heter propaganda och manipulation. Denna gång är det USA som tagit Nazityskland roll när det gäller att stoppa Ryssland befrielse av ockuperade ryska områden i Ukraina och stoppa USAs expansion av angrepps systemet NATO.
   Glöm heller inte hur Musk har avslöjat hur USA innevånarna manipulerades att rösta på Biden.

   Gillad av 2 personer

   1. Siffrorna för Sveriges stöd till Ukraina kommer från Europaparlamentets Eurobarometer och en undersökning som genomfördes av opinionsinstitutet Kantar i samtliga 27 EU-länder. 26 443 intervjuer genomfördes öga mot öga, utom i Danmark och Tjeckien där det genomfördes via videochatt. Det handlar inte om någon Internetenkät utan en opinionsundersökning som är seriösare utförd än de svenska politiska opinionsundersökningarna som brukar vara på telefon eller papper/webformulär. Här var det liveintervjuer med riktiga personer ansikte mot ansikte. 97% svenskt stöd för Ukraina är extremt starkt.

    Gilla

   2. Nu är jag vaken sedan länge. Som jag har skrivit förr. Detta krig är inte slut än så vi får vänta och se hur det går. Jag vet hur det går. Du vet också hur det går. Vi får se vem som har rätt.

    Gillad av 1 person

   3. uppstigersolen december 15, 2022 kl. 09:22
    Sakens kärna är inte vad undersökningen kom fram till, för jag tror det är riktigt, utan varför dom kom fram till just det resultatet. Orsaken varför är att Sverige, liksom en gång tyskarna och Österrikarna, är djupt indoktrinerade genom propaganda med nazimetoder.

    Gilla

  2. Exakt precis som vi stödde USA´s invasion av Irak eller iaf var protesterna lama… eller FN massiva stöd att ge sig på Libyen skapar mycket öken sådant och stödet bland vanligt folk var färgat av en massiv propaganda . . nu så trots att Ryska inte behärskas av så många så ser EU till att vi inte ens kan surfa till Ryska kanaler….. undrar om det ger en korrektare bild av verkligheten (för att inte tala om svenska MSM) ? En mer samstämmig bild ja…. men verkligheten? Jaa det vet vi inte förrän efteråt om ens då….. Att vara indoktrinerad och ens följa världsnyheter från svenska MSM kan på sikt skada bilden av verkligheten….. hur mycket ogillar folk den massinvasion som sker och följderna därav…… jaa det som är nära baksidorna ogillar massivt medan de som bor på avstånd inte så mycket… eller vindkraft… där MP och S och C sett till att skapa degens elsystem…. osså klagar folk då elen genom dumma beslut och EU kopplingar blir 5ggr dyrare….. om man får 10miljarder årligen är det ganska svårt att inte vara som den som håller i pengarna är…. MEN fortsätt gärna att sprida det du sprider här… och framför allt då din insikt av verkligheten ändras… fortsätt sådan här desinformation…. 97% joo pyttsan…. på håll ja men inte åker 97% österut…..

   Gilla

  3. 97% well well det är så gott som alla i landet, ”EU-medborgarna”, eller har man bara frågat de medborgare som är myndiga? Jaa förmodligen vilket vore det enda rimliga för barn har en uppfattning MEN kanske inte välgrundad…. och resten av de 97%—– ett urval…. hur stor andel va den vuxna befolkningen läser ” 26 443 intervjuer genomfördes öga mot öga,” jaa 11 miljoner av 500 miljoner är BPF 2% dvs 500 intervjuer i Sverige….. att då fånga vad 10 miljoner tycker är 50 per miljon….. ungefär lika många som får hjärtbesvär av preparaten som ges via stick djupt in i armen…. bra om man kan se hur fantastiskt bra dessa undersökningar är Jag kan det inte…… som jag skriver kan folks uppfattning bero på att vi inte får information från Ryssland direkt utan den skickas via MSM… brandväggen där ja….. Har du betalt för att kommentera…..? För den andra förklaringen vill jag inte ens skriva……

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s