FN begär över 50 miljarder dollar i finansiering för 2023

Snart nytt år och dags att göda korruptionen genom att betala hutlösa medlemsavgifter till alla globalistorganisationer som suger ut oss, till exempel EU och FN.

Den sistnämnda har i veckan kommit med sin årliga vädjan för att finansiera organisationen nästkommande år med det rekordhöga målbeloppet 51,5 miljarder dollar, som ska gå till de 230 miljoner mest utsatta människorna i 68 länder och andra ändamål man ser som nödvändiga. På listan över prioriteringar fanns bland annat kriget i Ukraina, klimatet, svält, översvämningar, Afghanistan och pandemin.

Att dra åt svångremmen i svåra tider som vi andra får göra finns inte på kartan – inte ett ord om att skära ned på de nästan 40.000 FN-anställda världen över och att toppskiktet i organisationen skulle sänka sina löner som en symbolisk handling är så klart otänkbart.

De senaste åren har man fått in allt mindre av de pengar man äskat och många länder betalar inte sin del, men räkna med att bror duktig längst uppe i norr som alltid strävar efter godhetspoäng kommer leverera sin beskärda del oavsett vad som händer.

#followthemoney

#vibetalar

https://samnytt.se/fn-begar-50-miljarder-dollar-till-ukraina-afghanistan-och-klimatet/

7 reaktioner till “FN begär över 50 miljarder dollar i finansiering för 2023

 1. På tal om EU, jag som lantbrukare,lever mer eller mindre på bidrag,eller ”stöd” som dom kallar det! det är så jävla sjukt så det finns inte ord för det.Jag vill ha betalt för det jag producerar,inget annat.Som det är nu blir man ju klassad som en parasit! Swexit nästa.
  Mvh Robban.

  Gillad av 2 personer

 2. Mer än hälften av FN:s 196 medlemsländer är diktaturer, muslimska länderna har sin egna syn på mänskliga rättigheter i FN, genom den så kallade Kairo deklarationen som utgår från de muslimska sharia lagarna, raka motsatsen till mänskliga rättigheter i Västvärlden. FN är en organisation uppbyggd på en dröm om global folkvandring o kulturellt kaos. Låt oss sköta oss själva utan FN, World Economic Forum, EU och alla andra som vill styra över oss, vi svenskar klarar oss fantastiskt bra ut alla dessa idioter, de har vi gjort i årtusenden.

  Gillad av 2 personer

  1. Hej Gringo!
   Visst är det sjukt att köparen bestämmer priset, men det är så våra svenska lantbrukare har det. Oavsett om det är mjölk, ägg, kött eller skog som säljs är det köparen som bestämmer pris och bestämmer kvalitén på det som levereras. Det är lika sjukt som alla så kallade EU stöd de istället måste ansöka om för att nästan få ihop kalkylen på nedersta raden.
   Den som inte inser det sjuka med det som EU har blivit är sjuk på riktigt, eller möjligen EU kommissionär.
   //Fattigbonddräng

   Gillad av 2 personer

   1. Hej Fattigbonddräng!
    Visst är det tokigt, jag är den första som röstar för att lämna EU, vi hade haft mycket bättre förutsättningar om inte EU, politiker och kommissionärer hade bestämt över oss.

    Gillad av 1 person

 3. Börjar bli vansinnigt trött på alla tyxperter som sitter i knäna på varann inom Main Stream Media. Som messar sitt tyckande utan konkreta kunskaper och fakta. När SVT:s tyxpert i miljöfrågor ifrågasätts blir reaktionen inte den normala, inbudan till öppen debatt om problemen. Istället går tyxperten Erika Bjerström in i en hysterisk psykos och angriper den faktabaserade Elsa, se https://mobile.twitter.com/erikabjerstrom/status/1584799906572947457. Samma sorts tyxpertis visar sina fula nunor i rutan om Ukrainakriget. Samma trynen gång på gång.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s