Billström sällar sig till resten av fårflocken

Om någon undrar vad regeringen prioriterar att lägga pengar på, så är det inte till vården/skolan/äldreomsorg/tullen/polisen/stoppa den utbredda kriminaliteten/ta oss ur energikrisen/få rätsida på migrationspolitiken m.m. Nej sådant finns det inga pengar till. Däremot finns det tydligen obegränsat med pengar till Ukraina.

Vår nya utrikesminister Tobias Billström (M) visade sig i dag vara en lika god medlöpare som sina nordiska kollegor när de i dag reste till Kiev (mitt i brinnande krig?) för att skaka hand med Zelensky och utlova ytterligare vapenleveranser från Sverige.

Billström har samma märkliga uppfattning som Natos generalsekreterare Stoltenberg som inbillar sig att Ukraina är på väg att vinna kriget och att vi genom att skicka mer vapen bidrager till fred i landet. 🤦‍♀️ Pinsamt. Ingen journalist frågade heller Billström hur han vet var vapnen och pengarna som Sverige skickar tar vägen.

#sakerviintepratarom

#followthemoney

https://www.svd.se/a/ja1n9q/konflikten-mellan-ukraina-och-ryssland-har-ar-senaste-nytt

7 reaktioner till “Billström sällar sig till resten av fårflocken

  1. Skrattretande!
    SD vill ha skriftlig försäkring om att EU inte ska höja skatten på snus. Vi skattebetalare pungar miljarder till Ukraina utan att veta vad pengarna tar väg och dessa ”individer” engagerar sig i snuset. Snacka om hjärndöda.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s