Det bästa sättet att stoppa kriget är mer krig enligt Stoltenberg

Dagens mest knäppa uttalande kommer från Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg som i en intervju i den tyska tidningen Welt an Sonntag deklarerade att européer påverkas negativt av konflikten i Ukraina samtidigt som han insisterade på att Natomedlemmarna samt deras allierade måste öka sina ansträngningar för att stärka de ukrainska styrkorna och hålla igång kriget.

-”Stigande mat- och energipriser innebär svåra tider för många hushåll i Europa, men de som drabbas bör komma ihåg att folket i Ukraina betalar med sitt blod varje dag. Västvärlden kan stärka Ukrainas position vid förhandlingsbordet om vi ger militärt stöd till landet. Det bästa sättet att stödja fred är att stödja Ukraina. Det är bra att Tyskland skickat vapen till Kiev, de räddar liv.”

Karln säger alltså indirekt att det bästa sättet att uppnå fred i Ukraina är att se till att proxykriget fortsätter.🤦‍♀️ Att majoriteten av den ukrainska politiska eliten befinner sig utomlands, medan folket får agera kanonmat är väl helt i sin ordning.

Det är fascinerande att Stoltenberg alltid pratar som om Nato fritt kan deklarera fred eller krig när och var de vill i världen.

Det är för övrigt inte bara det ukrainska folket som dagligen får betala med sitt blod – detsamma gäller exempelvis i Irak, Syrien, Libyen, Afghanistan och forna Jugoslavien där USA, EU, UK och Nato generöst bidrog med vapen för att hålla igång krigen.

Men sådant bryr vi oss inte om i Sverige, där vi istället strävar efter att till varje pris uppnå medlemskap i krigsalliansen – så mycket att vi till och med kryper för Erdogan, blundar för blodiga attacker som Turkiet utför i andra länder och villigt säljer ut kurderna.

#fuckpeacewewantwar

https://www.rt.com/news/567269-hard-times-europe-ukraine-stoltenberg/

6 reaktioner till “Det bästa sättet att stoppa kriget är mer krig enligt Stoltenberg

 1. Han verkar mordisk den där Stoltenberg. Han har många liv på sitt samvete och han vill tydligen ha fler. Jag personligen önskar att kriget tar slut. Det är så många människor som lider nu. Och Stoltenberg har skuld i detta.

  Gillad av 2 personer

 2. Ibland undrar jag om detta krig förlängs endast i syfte att försvaga Ryssland för att NATO, EU och USA ska ha möjligheten att flytta fram sina positioner i nästa konflikt zon som kommer att vara Arktis.
  Issmältningen öppnar oanade möjligheter för exploatering av de enorma resurserna som finns där.
  Betänk att Ryssland är det land som har över 50% av området och en försvagat motståndare är lättare att knäcka.
  Är denna en geopolitiskt fantasi?
  Jag vet inte säkert men omöjligt är det inte.

  Gillad av 2 personer

  1. Exakt detta är västvärldens proxykrig för att: 1. Skapa regimbyte i Ryssland genom att få bort folkvalde Putin och sätta en knähund som Boris Yeltsin , 2. Slå Ryssland ekonomisk som inte ens kommer funka, 3. Som du sa Försvaga Ryssland, dom vill ta Ryssland tillbaka till Yeltsin tiden.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s