Globalisteliten lever inte som de lär

När globalisteliten samlades på Bali för G20-mötet förra veckan där man orerade om vikten av åtaganden om klimatskydd, blev det tydligt att de inte lever som de lär i och med att de flög in från hela världen istället för att ha mötet via videolänk samt att de frossade i kött istället för att äta insektsbaserad kost som de genom påtryckningar försöker förmå oss vanliga dödliga att äta.

Det var heller inte vilket kött som helst, utan mycket dyra och exklusiva japanska delikatesser som Wagyu-biff och Kobe-biff, som kostar 400-600 euro per kilogram (och betydligt mer för vissa sorter).

Redan 2013 publicerade FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation (FAO) en detaljerad rapport om de förmodade fördelarna med insekter som ny huvudfödokälla för mänskligheten och på grund av ”klimatkrisen”, produktionsflaskhalsarna i den globala spannmålsförsörjningen till följd av krig samt de växande befolkningssiffrorna, sägs denna förändring i matvanor bli mer och mer aktuell ur FN:s synvinkel.

I synnerhet bin, termiter, kackerlackor, trollsländor och cikador skulle producera ”mindre växthusgaser och ammoniak än kor och grisar” samt påverka ”betydligt mindre mark och vatten än djurhållning”, enligt den nya ideologin. De skulle också kunna användas som djurfoder i köttproduktion enligt FN-rapporten.

Men det är uppenbart att det är framför allt västerlänningar som ska tvingas att helt lägga om sina levnadsvanor medan eliten fortsätter leva på som vanligt och drar fördel av vår passivitet samt rädsla. Obegripligt att vi låter dem hållas och accepterar hur skattemedel missbrukas år efter år i klimatets namn, när det egentligen bara handlar om pengar som byter fickor för att gynna en viss grupp.

#followthemoney

Kobe beef for Klaus Schwab, cockroaches for the masses

En reaktion till “Globalisteliten lever inte som de lär

  1. En rant….
    Egentligen borde mainstream om de vore vid sina sinnens fulla bruk häckla dessa sammankomster där världens fotogen-jetset-nobless smörjer kråset med Kobe-biff och fina viner, samtidigt som de drar upp riktlinjerna för hur planetens menighet skall utfodras med insekter och syntetiska produkter under energifattigdom.
    Exemplet journalisterna och dess chefer klimataktivisterna på SVT- Nyheter och Vetenskapsvärld, de får representera romanen ”Du nya sköna värld”
    Där…Persontyperna Alfa och Beta har till uppgift att sköta de höga och mellanhöga positionerna i samhället, medan Gamma, Delta och Epsilon ska vara arbetare utan förmåga att tänka själva. Denna uppdelning förstärks genom den indoktrinering och propaganda som genomsyrar hela samhället…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s