Zelenskys fru hycklar när hon deklarerar att ukrainare är redo att lida

Predidentfrun Elena Zelenskaya, den före detta manusskrivaren till ex-komikern och numera Ukrainas president Vladimir Zelensky, sade i en intervju med BBC i dag att ukrainare är redo att stå emot såväl köld som strömavbrott i åratal om landets anbud om EU-medlemskap blev framgångsrikt.

-”Vi har haft så många fruktansvärda utmaningar, sett så många offer, så mycket förstörelse, att strömavbrott inte är det värsta som kan hända oss.”

Vilka vi? Hon sitter i en villa utomlands med miljarder på kontot, visar upp sig i Vogue och springer på möten med globalisteliten i fina dräkter, stylat hår samt perfekt make-up – självklart är det då lätt att avfärda kyla och lidande eftersom det varken drabbar henne eller hennes familj.

Vidrigt när människor som inte vet vad lidande innebär ska föra folkets talan!

Vem vet vad det ukrainska folket egentligen tycker om Ryssland, Zelensky och kriget när det enda vi får från propagandaorganen i media är tillrättalagda reportage som passar narrativet och godkänts av regimen i Kiev?!

Västländernas ledare tillsammans med Nato vill gärna se sig själva som hjältar som hjälper Ukraina med vapen och pengar, vilket okontrollerat flödar in i landet och för det mesta inte når sina mål, men få pratar om de negativa konsekvenser som det genererar för befolkningen när landet utnyttjas för att gynna intressen i väst. En förlängning av kriget, fler soldater som blir kanonmat, ökad korruption, mer fattigdom och ett utbrett lidande – eller fredsförhandlingar? Svaret är nog givet för de flesta med det sunda förnuftet i behåll.

#hyckleri

#followthemoney

11 reaktioner till “Zelenskys fru hycklar när hon deklarerar att ukrainare är redo att lida

  1. Du tycker alltså det är helt ok med att pengar, vapen och annat material skeppas i obegränsad mängd till det korrupta Ukraina med diktatorn Zelensky i spetsen så han och hans anhang kan fortsätta med sina skumraskaffärer och leva ett gott liv under jublet från västvärldens pengatjänande vapenindustri och samvetslösa politiker som Biden, von der Leyen, Macron, Scholz och allt vad dom nu heter? Samtidigt struntar dessa politiker i hur det går politiskt, socialt och ekonomiskt i de länder och områden de styr Hur sjukt kan det bli?

   Gillad av 2 personer

   1. Jag drar mig tillbaka från att kommentera på Pipers inlägg. Hon har ett fåtal helt verklighetsfrånvända följare, som liksom hon själv, är bortom alla sunda argument.. En Putinsekt helt enkelt.

    Gilla

   2. Nej så är det naturligtvis. Men jag har förklarat för dig varför jag är kvar. Du är otroligt produktiv måste jag ge dig. Synd att dina analyser inte håller samma klass.

    Gilla

   3. Det kryllar av ja-sägare som följer strömmen där ute, föreslår att du söker dig dit så du kan få bekräftelse på att din verklighetsuppfattning är den rätta.

    Gilla

   4. Ja, hade jag behövt bekräftelse så hade jag nog följt ditt råd. Men jag är mer intresserad av olika perspektiv oavsett hur långt de står från min syn på tingens ordning.

    Gilla

   5. Motsägelsefullt med tanke på att du precis deklarerat att jag och mina följare är verklighetsfrånvända och att jag gör dåliga analyser. Låter som självplågeri i mina öron.

    Gilla

   6. Rätt avslöjande synsätt från din sida att tycka att ta del av andras synpunkter är självplågeri. För min del är det ett förhållningssätt som är viktigt för att analysera samhällsproblemen på ett bra sätt.

    Gilla

  2. Fast USA hjälper Ukraina massivt jmf med alla andra länder i världen verkar de inte anse att Ryssland är en terrorstat..
   ”The US cannot designate Russia as a “state sponsor of terrorism” since it does not fit the relevant criteria, the US Ambassador-at-Large for Global Criminal Justice Beth Van Schaack, told a briefing on Tuesday. She was commenting on a similar initiative by European lawmakers.

   The EU parliament adopted a resolution calling Russia a “state sponsor of terrorism” on Wednesday.” 23 Nov, 2022

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s