Nato deklarerar återigen att man stödjer Ukraina oavsett – mer, mer, mer

Inför nästa veckas Natomöte i Bukarest, deklarerade krigsalliansens generalsekreterare Jens Stoltenberg i dag på nytt att Nato är fast beslutet att hjälpa Ukraina att försvara sig mot Ryssland ”så länge det tar” och man kommer att hjälpa det krigshärjade landet att omvandla sina väpnade styrkor till en modern armé upp till västerländska standarder.

Stoltenberg uppmanade länder som vill – antingen enskilt eller i grupp – att fortsätta tillhandahålla luftförsvarssystem och andra vapen till Ukraina. Nato som organisation levererar däremot inga vapen.

Och med tanke på hur västländerna hittills följt order, finns det inte på kartan att någon skulle ställa sig på tvären nu även om såväl vapnen som pengarna börjar ta slut.

Samtidigt som Ungern föll för trycket och lovade att godkänna Sveriges Natoansökan, kommer i dag rapporter om ett gemensamt uttalande från Sverige, Finland och Turkiet som låtit meddela att man har ”tagit steg” som uppfyller den överenskommelse som länderna gjorde med Turkiet i somras. De svenska riksdagsledamöterna har som bekant satt munkavle på svensk media när de valde att ändra i grundlagen för att möta kraven om terrorlagstiftning för att blidka Erdogan och nu återstår utlämnandet av ett 70-tal personer bosatta i Sverige som Turkiet stämplat som terrorister.

Enligt den socialdemokratiska chefsförhandlaren Oscar Stenström vill man nu öka dialogen och hastigheten vid samtalen som förs mellan polisen samt Säpo med sina turkiska motsvarigheter, så att vi kan inleda Baltutlämningen 2.0 redan till årsskiftet om de globaliststyrda partierna får sin vilja igenom. Bedrövligt och hur Sveriges eventuella Natomedlemskap ska finansieras är fortfarande höjt i dunkel.

#mycketvillhamer

https://www.arabnews.com/node/2205851/world

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/framsteg-i-nya-natosamtal-med-turkiet

5 reaktioner till “Nato deklarerar återigen att man stödjer Ukraina oavsett – mer, mer, mer

  1. Heŕr Jens är en marionett styrd av dagens USA. Vid ett möte med Trump fick han veta hur naiv han var. En tragisk figur som i ett historiskt skeende kommer att betraktas som tragisk.

    Gillad av 1 person

  2. Det vanliga skamliga tjatet.
    Vännen Erdogan kan i lugn och ro bomba och döda civiler. Men Jens sa inte ett ord om det – vad jag vet -.
    Vissas blod är tjockare än andras.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s