Vad hjälper vaccinet emot egentligen?

Enligt en ny studie vid Oslos universitetssjukhus ger vaccinering ett dåligt skydd mot långtidscovid, något som läkaren och forskaren Arne Søraas finner väldigt överraskande.

Koncentrationsproblem, utmattning, tung andning samt förlorad smak och lukt hör till de symtom där vaccinerna inte hjälper, men det sägs vara verksamt mot minnesförlust.

Samtidigt visar en dansk studie från Statens Serum Institut att även de som redan har varit smittade av sars-cov-2 kan minska risken betydligt för att bli smittade igen om de vaccinerar sig mot Covid-19 och att skyddet kan vara upp till nio månader. Med tanke på hur många människor som vaccinerats sig x flera, men ändå fått covid igen och igen låter detta dock inte särskilt troligt.

Världens befolkning uppmanas således att regelbundet kavla upp för att bli injicerade med spikprotein som varken skyddar mot smitta eller långtidscovid, däremot försämrar det immunförsvaret och kan ge allvarliga biverkningar såväl kortsiktigt som långsiktigt. Att det sägs eliminera risken för sjukhusvistelse tål att ifrågasättas då jag i mitt jobb sett flera patienter med fem vaccindoser som krävt inneliggande vård.

Det låter inte alls särskilt förtroendeingivande, men ändå fortsätter människor att likt förprogrammerade robotar ta sina doser och även påtvinga sina barn att göra detsamma utan en tanke på hur det kommer påverka kroppen.

Att G20-länderna nyligen beslutat att införa vaccinpass globalt för att ”underlätta” resandet vid pandemier samt bygga ut produktionskapaciteten för mRNA-vacciner i låg- och medelinkomstländer, visar tydligt att den styrande eliten inte har några planer på att avveckla den lönsamma och mycket lukrativa industrin oavsett vilka konsekvenser det får för människors hälsa.

#followthemoney

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77qd/aftonbladet-direkt?pinnedEntry=997535

https://www.sydsvenskan.se/2022-11-22/studie-aven-tidigare-smittade-far-extra-skydd-av-covidvaccin

6 reaktioner till “Vad hjälper vaccinet emot egentligen?

 1. Vad kommer alla sentida sk sjukdomar ifrån(ALS, Alzhiemer, ADHD, autism osv)?
  $prut jävlar?
  Omöjligt?
  Kolla upp Tiomersal(50 vikt % Hg).
  Vem vill ha kvicksilver i sig?
  Aaaa, du har!.

  Du är bäst, J.

  Gilla

 2. Proaktiv programmering?
  Terminator-Genisys(genetiskt system?) & $kynet-vad har vi inte idag?
  Ain’t life grand!

  Ha det bäst!

  Gilla

 3. På en glidande skala har argumenten för vaccinerna förändrats varefter injiceringarna tvingats mångfaldigas 1-2 sedan booster 1-2-3-4-5.
  Argument som, skydda dig mot smitta, bara bli sjuk men ej döden dö i respirator, skydda de sköra äldre, skydda barnen, hindra smittspridning.

  Pharmas utvidgade drive vaccinera småbarn och som grädde på moset gravida!

  För en tid sedan nåddes jag av anekdot, läkarargument till fullsprutad och inlagd patient, testad med PCR funnen ha Covid enligt metod PCR.
  Patient till läkaren – Men jag har ju tagit alla sprutor, även booster, ändå ligger jag här?
  Se det positivt blev svaret.
  -Utan doserna hade du nu legat på intensiven!
  Forskningen….
  Jaha skyddar b.l.a mot minnesförlust…måste invända, dock ej proppar och därav ev. stroke, förtroendeingivande.
  Dekokterna skyddar inte mot infektion, ej heller att bli återsmittad och då smitta andra, även vaccinerade.
  Det luktade bedrägeri i.o.m Hollywoodska actionbilder från Wuhan
  Dock….blev medias kioskvältare, perfekt storm.

  Det som MSMs worldwide-kampanjerna nu lyckats med är att spela ned naturligt vunnet immunförsvar, övertyga mediekonsumenten, ett fullgott immunförsvar endast kan uppnås med MRNA-vacciner.

  Globala vaccinpass blir verklighet.
  Årliga tvingande vaccineringar efter WHOs pandemi-godtycke.
  Pandemin 2009 var ett perfekt genrep.
  Allt kunde förberedas i likt ett krigsspel inför framtida pandemier.
  Verktygen var att fritt via WHO kunna definiera vad som är pandemi och därtill använda PCR-metoden diagnosticera, trots konstruktören och nobelpristagaren Kari Mullis skarpa offentliga protester..
  Frid över hans minne.

  Just nu i våra nyhetssändningar, den politiska eliten flyger runt på världskongresser och drar upp planer för framtida pandemier. minglande i munblöjor.

  Gillad av 2 personer

 4. Jaa vartefter har effekter av detta lajvade virus dykt upp ofta oväntat….. går över till anekdot om Influensan där kom ibland efterräkningar typ trötthet, smakbortfall i många månader, osv På samma sätt kom ibland efterräkningar av andra åkommor, även barnsjukdomar. MEN detta lajvade virus har fått en otrolig uppmärksamhet….. ”Vaccinering ger ett dåligt skydd mot långtidscovid” jaa antar att LTC endast kommer efter att man infekterats annars är det som ”vittror” ett spöke som få sett… MEN varför skulle ett ”dåligt” vaccin öra skillnad? Vi vet ju att viruset har, tack vare massvaxandet, förändrats vartefter…. varför skulle inte även LTC påverkas?? WELL??? Sedan 3 år med pandemin har det dött typ 1% av de konstaterat smittade vad nu detta visar…. hur många har inte diagnosticerats? hur många har ”testat fel”, osv…. hur många av dessa 6 miljoner har haft underliggande sjukdomar? Gjorde en post där man INTE kan spåra en positiv effekt av vacciner däremot verkar en drop av jabbande vara positivt…. länken https://bjornwiklund.wordpress.com/2022/11/23/wow-4/

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s