EU ska rösta om att terrorklassa hela Ryssland efter förslag från SD:s EU-parlamentariker

I en tid när Sverige redan är på Rysslands shitlist pga ansökan om Natomedlemskap och flertalet vapenpaket som stöd till Ukraina samt så klart delaktighet i EU-sanktionerna mot Ryssland, kommer Sverigedemokraterna genom sin EU-representant Charlie Weimers med den ”briljanta” idén att terrorklassa hela Ryssland och dess befolkning. 🤦‍♀️

Det är den konservativa gruppen i EU (ECR), den partigrupp som Sverigedemokraterna är med i, som i en motion till EU-parlamentet kräver att man ska sparka ut de ryska ambassadörerna från EU och andra internationella organ – inklusive från FN:s säkerhetsråd, avbryta alla diplomatiska förbindelser med Ryssland samt klassa hela landet som en terrorstat.

Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Charlie Weimers skriver på Twitter att han i egenskap av chefsförhandlare för den konservativa gruppen tagit initiativ till frågan.

EU-parlamentet väntas rösta om frågan att terrorstämpla Ryssland nästa vecka och EU är redan på dekis, så jag tror inte Ryssland bryr sig nämnvärt om vad det sjunkande skeppet i Bryssel företager sig. Däremot är det bara pinsamt att ett parti kopplat till den svenska regeringen stödjer detta patetiska initiativ. Är det här något som även den svenska regeringen med Moderaternas Ulf Kristersson stödjer? Skulle inte förvåna mig alls eftersom man hittills tagit sig ton mot Ryssland i diverse utspel utan en tanke på vilka konsekvenser det kan leda till.

#mycketskamanhörainnanöronenfallerav

https://samnytt.se/sd-terrorklassa-hela-ryssland/

16 reaktioner till “EU ska rösta om att terrorklassa hela Ryssland efter förslag från SD:s EU-parlamentariker

 1. Förstod att denne gosse inte var någon som tillhör partiet…. googlar….. Rötter KD bytte till SD efter att någon annan vunnit kampen… politiker hela livet KD´s ungdomsverksamhet osv…. tragiskt…. sitter med alla fördelar i EU och sedan som första lands medborgare dissa Ryssar…. ALDRIG MER en röst på SD…. sprid!!!! Min starka misstanke är att EU skadar oss värre än Ryssland….. först vaccinprofeterna SD de absolut mest övertygade om detta i riksdagen….. osså kommer detta….. en karriärpolitiker…. Nisse i Hökarängen skulle göra bättre…. Är gossen öht läskunnig? Minska 1, Minsk2 osv…… 36 andra skäl osv…… måste vara för att sänka SD…. om gossen lämnar SD kan en röst övervägas…… kan någon föreslå S eller M?

  Gillad av 2 personer

 2. I vilken bubbla lever dessa parasiter till folkvalda politiker, som dessutom sitter så högt så att man borde se en helhet på dess vansinne som den ena efter den andra spyr ur sig mot vanligt folk.
  Tyvärr så är inte folket värda ett dyft son något våra politiker förstår att det är folket som göder dessa självgoda / patetiska hycklare.
  Åter igen vad har ryska medborgare gjort Sverige och EU 🇪🇺?
  Ukraina = EU Land 🛑 Not

  Gillad av 2 personer

 3. Förvånad någon?
  I decennier har man spridit misstro och hat för sovieter och ryssar.
  Nu anser man sig ha fog för att göra IDIOTISKA utspel, likt småbarn som på mobbar andra barn i vetskap att storebror kommer till hjälp.
  Det värsta är att vissa hjärndöda politiker blir valda utan att partiet eller väljarna får chansen att granska dess tankeförmåga.

  Gillad av 1 person

 4. Vilken jävla idiot, finns bra många länder som borde bli terrorist klassade före Ryssland. Äntligen visar SD var de står och vad de vill. Att terrorstämpla ett helt folkslag är sinnessjukt vänd på tanken och säg judar istället, då hade det tagit hus i helvete, men nu är det ju bara elaka ryssar vi pratar om,,,

  Gillad av 4 personer

  1. Just nu ligger väldigt mångas preferens på det vinnande laget… a.k.a. U… Många rapporter om hur ”elaka” ryssarna är…. BTW EU har stängt för oss inom EU för att surfa till ryska kanaler…. kan bero på detta att så få har en mer nyanserad bild……MEN att 2018 landa i SD och ”In the May 2019 Elections to the European Parliament Weimers was elected with ~30 000 personal votes.” känns väl väldigt demokratiskt…… den representativa demokratin levererar…… kanske dags att slå ihop dessa 2 partier….. ??

   Gillad av 1 person

   1. Inga problem med att kunna gå förbi EU´s ”stängning” av av ryska kanaler, prova med att ändra DNS i nätverksinställningarna till primär 9.9.9.9 och sekundär 149.112.112.112 eller googles internationella DNS 8.8.8.8 och 8.8.4.4 – fast risken är väl att det spåras och sparas av google då förstås.

    Gilla

   2. OCH det finns vägar runt problemet…. VPN osså… MEN frågan är ju EU´s reasoning behind? För det enda detta påhitt visar är att vi är stängda precis som Kina och NK … Redan är ju MSM väldigt kontrollerade och faktiskt värre i Sverige än i andra länder…. Den humanitära stormakten visar just sin makt över vanligt folk….. osså nya grundlagen som precis som HMF är ”elastisk” om hemska tanke under utveckling vad avser tillämpning….. tycker faktiskt att språkbarriären ryska—svenska räcker som hinder……

    Gillad av 1 person

   3. ” MEN frågan är ju EU´s reasoning behind? ”

    Antagligen att de följer USA´s anmaning om en världscensur.

    Vi har ju sett att Tyska politiker VILL förstöra deras egen ekonomi, det Tyska folket har inget att säga till om, Scholz och von der Leyen arbetar uppenbart för en ”främmande makt”.

    Vår egen regering gör också det, och vi har inte HELLER något att säga till om, det har de noga sett till genom att ändra grundlagar i smyg.

    De arbetar aktivt för ett toppstyre från WEF, WHO, NATO och USA, allt för att kunna skapa ett NWO i globalismens namn och de bryr sig inte ens om att dölja det längre, men vi är väl mer kuvade än vad Tyskarna är förstås, därför fungerar det.

    Gillad av 2 personer

 5. SD väljer att behandla andra som de själva blivit behandlade i Sverige tydligen.
  De svek Svenskarna i EU, vaccination, invandrings och NATO-frågan också.

  Gillad av 2 personer

  1. SD är numera en del av 8-klövern och det kan mycket väl tänkas att partiledningen i SD fått direktiv från Bryssel och Washington vad som gäller i ”svensk” politik numera och vad som är tillåtet och inte! Någon annan förklaring till det numera menlösa globalistpartiet SD:s agerande är svår att finna.

   Gillad av 1 person

   1. Det sitter bara globalister i Sveriges regering, de satt även där i de förra regeringarna, inget är nytt under solen.

    Det verkar som om Sverige alltid har haft ett kleptokratistyre med inkompetenta och korrupta politiker.

    Och du har rätt, vi har numer en åttaklöver, vilket är fem partier för många när vi bara egentligen behöver tre, för, mot och tjafspartiet 😉

    Sverige förlorade sin demokrati när man accepterade blocköverskridande ”politik” för att kunna behålla makten.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s