Sex partier på väg att sätta munkavle på media

De senaste dagarna har alla stora dagstidningar haft ledare som kritiserar att riksdagen avser att rösta igenom den nya grundlagen som kommer inskränka pressfriheten i Sverige samt hindra granskning av oegentligheter utomlands. I dag är dagen D när det är dags för omröstning och trots svidande kritik från flera instanser samt experter som pekar på att politikerna är på väg att begå ett långtgående ingrepp i de grundläggande fri- och rättigheterna, opinionsbildningen samt yttrandefriheten, kommer samtliga riksdagspartier utom Vänsterpartiet och Miljöpartiet att ge grönt ljus. De partier som avser röstar ja är en skam för Sverige och ynkryggarna håller sig medvetet borta när media ifrågasätter deras beslut.

Beklagligt och tragiskt samt ytterligare ett tecken på att vi är en döende demokrati. Man säger att politikerna inte är insatta i vad man röstar ja till och detsamma kan sägas om svenska folket som röstat fram dessa ryggradslösa beslutsfattare till makten.

#locketpå

https://samnytt.se/nils-funcke-politikerna-vet-inte-vad-de-fattar-beslut-om/

10 reaktioner till “Sex partier på väg att sätta munkavle på media

 1. DDR försvann inte,,,DDR flyttade bara en bit norrut och här blev de mottagna med öppna armar. Yttrandefrihet, pressfrihet försvinner bit för bit precis som Orwell förutspådde. Ändå gnäller media att vissa länder bland annat Ryssland, Kina har bristande yttrandefrihet när de borde fråga sig själva vart vi är på väg.

  Gillad av 2 personer

 2. Då blir det lagligt att döma alla privatutredare
  till fängelse. Istället för(?) att knuffa dem framför tåg, förgifta, förfölja, hota och trakassera dem.
  Palme”mordet” Estonia katastrofen etc

  Gillad av 2 personer

 3. ”.. inte är insatta i vad man röstar ja till..” Största nonsens någonsin.
  Ohyran i riksdagen handlar på order från sina överordnade i Globalist-maffian
  som ska avskaffa allt o alla som motsätter sig deras skapande av en Totalitär Global Stat.

  Kommer Jenny Piper o andra som inte inrättar sig i det totalitära ledet att kastas i fängelse?

  Jag hoppas ni som finns på fuckedbook sprider detta eller stängs era konton då?

  Gilla

  1. Skriver inte något på denna F-ckB, den ligger i dödsryckningar.
   De har nu manövrerat sina algoritmer från något inledningsvis intressant till rent frånstötande reklamblad som inte ens duger till att tända vedspisen/brasan med.

   Gilla

   1. Fuckedbook e till för idioter. De som fattar något blir registrerade o fullkomligt övervakade och registrerade av NSA o CIA och ofta utkastade om de postar sådant som inte får tillkännages. Vilket passar mig utmärkt; VK e så mkt bättre.

    Gillad av 1 person

   2. Så är det!
    Saxar:
    Hörde tidigt om uppbyggnaden av…..
    Echelon är som ett övervakningsnätverk som gått från en konspirationsteori i slutet av 1990-talet till att 2011 vara det största inhämtningsnätverk av IT-trafik som skapats. Echelon styrs främst av USA och Storbritannien, men det finns stationer i andra länder som Australien, Nya Zeeland och Kanada.
    Echelon tappar av satellit/radiosändningar/telefonsamtal/Internet-trafik inklusive e-post.

    Detta har utvecklats,
    Även lagringskapaciteten, nu mer obegränsad, typ.

    Gilla

 4. Lagändringen har uppenbart kommit till på begäran av USA. USA vill göra alla som kritiserar något inom USA hegemonin till en ny Assange. Att sprida grova lögner om mycket utanför USA hegemonin kommer nog att gå bra även i fortsättningen. Typiskt sådant är hela floderna av lögner om Ryssland och Kina. Det är välkänt i Kina att USA betalar rena fantasisummor för att få till stånd protester inom Kina, eller falska betalda vittnesmål, eller falska ”läckta” dokument, osv. En i Kina välkänd del av USAs propaganda krig för att försöka stoppa Kinas framsteg och utveckling. Det går dåligt dock. USA håller på att hänga och avskaffa sig själv. Energin från Ryssland till Europa är ett exempel. Ett annat är förbudet att sälja chips till Kina, så nu bygger Kina egna fabriker och USA företagen får inte sälja eller får inkomster. USA bedömare tror att USA har dödat mellan 30% till 50% av sin egen chip industri. Kina var den stora kunden.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s