World Wide Rally For Freedom – även i svensk tappning

Efter veckor av protester ute i Europa mot ökade levnadskostnader och konsekvenserna av misslyckade sanktioner mot Ryssland, rör det äntligen på sig även i Sverige och den 19 november anordnas en svensk variant av den globala kampanjen ”I can not afford winter” på Medborgarplatsen i Stockholm.

Så länge den kuvade befolkningen tyst accepterar situationen kommer syltryggarna i regeringen och EU fortsätta köra över oss, så det är verkligen på tiden att svenska folket tar upp den knutna näven ur fickan och kräver förändring. Hoppas på stor uppslutning!

#icannotaffordwinter

4 reaktioner till “World Wide Rally For Freedom – även i svensk tappning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s