Sunak – samma kappvändare som övriga när det väl gäller

Storbritanniens nya statsminister Rishi Sunak framstod förra veckan som någorlunda vettig för att vara WEF-anhängare när han lät meddela att han struntade i klimattoppmötet COP27 som börjar i Sharm el-Sheikh i Egypten på söndag, där en lång rad stats- och regeringschefer ska deltaga, för att istället prioritera viktigare saker på hemmaplan.

Nu visar han sig dock vara stöpt i samma form som övriga lakejer bland världsledarna. I dag twittrade han nämligen att han ändrat sig.

-”Det kommer inte att finnas något välstånd på lång sikt utan att vidtaga åtgärder mot klimatförändringarna. Det blir ingen energi utan att investera i förnybar energi.”

Yada yada… Så på söndag samlas således globalisteliten i Egypten för att diskutera hur vi vanliga dödliga ska få vår livsföring inskränkt ytterligare i klimathetsens namn, medan de själva fortsätter leva gott samt reser kors och tvärs över jorden. Dessutom ska så klart nya miljardnotor betalas av skattebetalarna som redan plågas hårt av den kraftiga inflationen. Hur länge till ska vi tyst titta på medan de suger ut befolkningen?

#followthemoney

https://www.aftenposten.no/norge/i/mBKed4/nyhetsstudio-siste-nytt?pinnedEntry=63528

En reaktion till “Sunak – samma kappvändare som övriga när det väl gäller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s