Sverige kan inte deportera kriminella utan medborgarskap men har inga problem med att skicka ut svenska medborgare

Diskussionerna om ett svenskt Natomedlemskap fortsätter stå högt på den nya regeringens agenda och att statsminister Ulf Kristersson (M) beslutat sig för att resa till Turkiet som sitt första besök utomlands sedan han tillträdde posten som högsta hönset, visar var det nya styrets prioriteringar ligger. Inte för att stå upp för svenska folket som blir allt fattigare i den uppkomna krisen och inte för att värna om rikets säkerhet som inte gynnas av deltagande i en krigsallians – istället springer man i globalisternas koppel, redo att göra allt som krävs.

I går uttalade sig vår nya utrikesminister Tobias Billström (M) i ämnet i en intervju och deklarerade att regeringen kommer att uppfylla samtliga krav från Turkiet för att godkänna Sverige som medlemmar och att det inte kommer att bli något ”nonsens” från den svenska regeringen vad gäller PKK. Hur man ska komma runt den juridiska biten som det innebär att skicka ut ett 70-tal svenska medborgare ur landet mot deras vilja förtäljer inte historien.

Det är dessutom helt absurt att Sverige inte kan deportera våldtäktsmän, mördare och annat kriminellt patrask som saknar svenskt medborgarskap på grund av ”humanitära” eller ”ömmande” skäl – alternativt att deras hemländer inte vill ta emot dem. Vi kunde inte ens deportera terroristen Rakhmat Akilov som utförde terrordådet på Drottninggatan pga risken för ”systematiska kränkningar av mänskliga rättigheter i landet”. Samma sak sågs i kölvattnet efter korankravallerna.

Här pratar vi således om människor som redan har svenskt medborgarskap och i många av fallen saknas troligen bevisning för att de ens har begått ett brott, men dessa människor kan vi tydligen skicka ut för att blidka Erdogan enligt våra styrande politiker.

Det är helt galet och varför är det inte fler som protesterar?! Jag förundras dessutom över att det är så tyst från dels PKK-sympatisörer, men även från aktivister. Vem minns inte hur diverse organisationer samt majoriteten av riksdagspartierna slet sitt hår över de tusentals afghaner utan skyddsskäl som riskerade att avvisas för några år sedan och som räddades kvar av Centerpartiet?!

Hela den här soppan stinker och det ska bli intressant att se hur det kommer utvecklas framöver. Det är i alla fall tydligt att den nya regeringen är lika goda kålsupare som sina företrädare!

#dubbelmoral

https://www.dailysabah.com/politics/diplomacy/finnish-delegation-in-ankara-for-nato-talks

11 reaktioner till “Sverige kan inte deportera kriminella utan medborgarskap men har inga problem med att skicka ut svenska medborgare

 1. $ame Shit diffrent day….
  Otippat?
  De är köpta hela högen.
  Guldkalven, Jenny.
  Vi såg det inte komma?
  Hahaha!
  Vedermödan(Tribulation).
  For fuck’n real!
  Vi leker Bibeln….
  Jag är inte god nog att säga vilket…
  Recon the numer of the beast, wich is 666..
  Du & jag….
  Kolla Kol..

  Gilla

 2. Jag skulle köpt bössor för pengarna & skjutit n. gers på ängarna….
  Nu är det tvärt om.
  Vill någon invända?
  Feel free…

  Gilla

  1. Nu är jag ingen kvinna… men jag gillar dig ändå. Sen ska man vara lite försiktig med vad man önskar sig Treb, värre saker har gott i uppfyllelse.

   Gilla

 3. Som alltid så är det skillnad på folk och folk, nu handlar det om Nato och i denna stund i detta medlemskap vill inte regeringen missa sin chans, det får kosta vad det kosta vill, Kristersson har fått smaken av eliten i munnen och bilden av att bli klappad på axeln av de övriga i Nato, nu är han som farligast nu ska han visa sin beslutsamhet och då finns det inga hinder.

  Annars är ju dubbelmoralen alltid viktigt för de som bestämmer, där dubbelmoralen står för det dubbla måttstockar som politiker och de som bestämmer älskar, en som de predikar men inte tillämpar och en som de tillämpar men inte predikar.

  Gillad av 2 personer

 4. Avtalet säger ju faktiskt att utlämnande ska ske om det följer svensk lag, vilket innebär att det är osannolikt att någon svensk medborgare lämnas ut.

  Gilla

  1. Svensk lag!
   Verkligen?
   Ska Vi inte ha Svea rike först?
   Har vi det?
   F’låt mig…
   Rinkeby, Hjusta. Biskopsgården, Kista mm.
   Inget illa menat Gringo.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s