Maskliknande blodproppar hos 80% av avlidna covidvaccinerade personer

I dag gick Folkhälsomyndigheten ut och varnade för att covidfallen kan öka i höst samt uppmanade riskgrupper att vaccinera sig. Det som däremot inte diskuteras är hur människors immunförsvar fungerar efter fyra doser så kallat vaccin under kort tid, varav en del redan är inne på femte sprutan samt hur många som drabbats av allvarliga biverkningar.

När Sture Blomberg, f.d. överläkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg och docent samt specialist i anestesi och intensivvård, samtalar med Lars Bern och Mikael Willgert i det senaste avsnittet från Swebbtv, avhandlar man de makabra fynd av blodproppar som hittats i vaccinerade människor som avlidit. Det handlar om märkliga fynd funna av balsamerare i USA, där praktiken att balsamera kroppar är vanliga då man presenterar den avlidne synligt under begravningsceremonin.

Balsameringen går till så att blodet pumpas ut ur ett blodkärl vid ljumsken, medan en balsameringsvätska istället pumpas in. Detta är en ren rutinåtgärd utförd av balsamerare och tar ca två timmar. På senare tid har dock ett antal balsamerare slagit larm om ett anmärkningsvärt fenomen då det visat sig att något har hindrat utpumpningen av blod och cirkulationen av balsamerinsvätska. Balsamerarna undersökte vad problemet var och fann enorma maskliknande blodproppar i blodådrorna. Enligt två balsamerare finns denna typ av blodproppar i 80% av de avlidna som tagit vaccin, men inte hos de ovaccinerade.

Orsaken till bildningen av dessa vita, hårda, gummiliknande proppar är inte helt klarlagd ännu, men flera forskare menar att det rör sig om Amyloid som är proteinmolekyler i blodplasman, exempelvis fibrinogen, som fortlöpande klistrar sig fast vid varandra, tills slutligen hela blodkärlet blir blockerat och blodtillföseln till olika organ upphör.

Sture Blomberg har skrivit en artikel i ämnet (http://trovetandeochvetenskap.se/langa-harda-gummi-liknande-strangar-i-blodet-hos-covid-19-vaccinerade-20/#more-616), där han hänvisar till en kemisk analys som har utförts på prover från en av dessa blodproppar. Som jämförelse utfördes även samma analys på blod från en ovaccinerad person. De slutsatser som kan dras av den analysen är att blodpropparna i själva verket inte förefaller vara just blodproppar, utan proppar av annat material eftersom analysen visar att olika specifika ämnen som t.ex. järn, magnesium och kalium finns i alldeles för liten utsträckning för att det skulle kunna vara en vanlig blodpropp.

Sammantaget varnar Sture Blomberg och Lars Bern för vaccinernas farlighet samt uppmanar till att vaccineringarna omedelbart ska upphöra.

Det är rätt makabert att detta inte fått mer uppmärksamhet i media samt framförallt att våra styrande politiker inte tagit detta till sig istället för att fortsätta uppmana människor att vaccinera sig, men när pengarna styr rätar alla självklart in sig i ledet.

#followthemoney

https://swebbtube.se/w/uLBp6rcZoxRq61xz6FNgkM

11 reaktioner till “Maskliknande blodproppar hos 80% av avlidna covidvaccinerade personer

   1. Samtidigt måste vi förstå människor som gjorde det, vi ska inte bli som de hotade eller med andra ord skrämde människor att ta sprutan, vi alla andra som inte gick på minan måste vara ödmjuka och förstående, allt för att visa vägen att det finns andra vägar för de som vågar tänka annorlunda.

    Gillad av 1 person

 1. Så läskigt att detta nästan totalt kan ignoreras!
  Jag förstår inte hur politiker och vanliga människor som får läsa om detta inte kan bli oroliga och vill veta mer..
  En person som vaccinerat sig och får höra dessa saker borde väl rimligtvis bli orolig och vilja höra mer om detta, men det verkar som att dessa personer är totalt blinda och bara tittar åt andra hållet!

  Vissa som läser min kommentar kommer troligtvis säga att politikerna är köpta (vilket dom säkert är) men även om de är de och tagit vaccinet så borde de ju bli oroliga för sin egen och närståendes hälsa…

  Antigen så är de så totalt blockerade av vanlig media och aldrig ser saker som detta eller så har de fallit offer för masshypnos och kan inte ta in något som går emot vaccin-mantrat.

  Oavsett så tycker jag det är ofattbart att inte fler människor har vaknat och ser att detta vaccin är det farligaste och dödligaste vaccin som någonsin getts till människor!

  Gillad av 1 person

 2. Själv klart att politiker är köpta.Dom ligger i fickan hös gubbe sorros,o andra globalister. Vet medborgare i respektive land att dom själva är vaccinerade.Dom kanske ljuger,inte första gången.Dom har sina anhöriga också icke vaccinerade.Vi själva fick var sin 2 sprutor.
  Men inte mer.

  Gilla

 3. Detta blir bara värre och värre och galenskaperna bara rullar på…. som att fixa rosten på bilen med färg…….. nu måste det väl rasa? I USA försöker CDC får in dessa preparat för barn… i Sverige är det inte rekommenderat nu…. skickar med länken så fler kan följa om USA styr EU o/e Sverige….. https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2022/september/rekommendation-om-allman-vaccination-mot-covid-19-for-barn-1217-ar-tas-bort/

  Gilla

 4. Det är inget vaccin, eftersom det inte skyddar mot infektion. Det skriver Folkhälsomyndigheten (Fohm):
  ”Vaccination skyddar effektivt mot att bli svårt sjuk eller dö i covid-19.”

  Det är svårt att förstå varför denna benämning fortfarande brukas, som om verkligheten inte är tillräckligt verklig för att kunna observeras. Det påverkar dessutom folks möjligheter att göra vettiga bedömningar gällande sannolikheten för svår sjukdom eller död (med eller utan profylax), effektiviteten av injektioner (plural!) och riskbedömningen av biverkningar.

  Vidare, är det är svårt att förstå varför Folkhälsomyndigheten (och andra instanser)…

  … tror att vanligt folk skulle vara så ansvarslösa att de behövde uppmanas (insinuerar omoral) att skydda sig själv och andra:
  ”Ta ansvar för att skydda dig själv och andra mot smittspridning”

  … inte har nåtts av nyheten, eller bortsett från, eller bedömt vara icke trovärdig, att läkemedelsprodukterna aldrig testades för immunisering (dvs. en vaccinerande effekt):
  EU-parlamentets utfrågning 10/10 av bl.a. Pfizer:
  ”Regarding the question around whether we know about stopping immunization [felsägning p.g.a. nervositet?]. No [skratt]. These, you know, we had to really move at the speed of science to really understand what is taking place in the market, and from that point of view we had to do everything at risk.”

  … inte informerar om hur stora riskerna är, trots att det har en avgörande betydelse för riskbedömningen:
  ”Covid-19 är en smittsam sjukdom som KAN [mina versaler] orsaka allvarlig sjukdom och död”

  … helt bortser från den helt avgörande faktorn i godkännandeprocessen, Tiden:
  ”Covid-19-vaccinerna har, liksom alla läkemedel och vacciner, gått igenom en ytterst noggrann testprocess i flera steg.”

  … är omedvetna om/bortser från att jordens befolkning är försökspersoner i ett medicinskt experiment:
  ”I dag har miljarder människor vaccinerat sig med de godkända vaccinerna mot covid-19.”

  … bortser från — förutom att läkemedelsprodukterna är nya och endast delvis utvärderade (tidsfaktorn saknas) — att en obeprövad teknik/”leveranssystem” (mRNA, tydligen bara testats på djur) används

  … bortser från de globala indikationer (dvs. overifierade) på svåra biverkningar och död…
  ”Det är ytterst få allvarliga biverkningar som har rapporterats in till de olika nationella myndigheterna”
  … som kan jämföras med riskbedömningen för (ur mitt overifierade minne) USA:s polio-vaccinering på 1950-talet där vaccinet stoppades efter att 53/56 personer dog av de 10/50 miljoner vaccinerade, och…

  … som ett, ett, exempel på indikation på de nya läkemedelsprodukternas biverkningar:

  Den gamle och yrkeserfarne engelsmannen dr. John Campbell — med 2.4 miljoner YouTube-prenumeranter och nästintill dagliga video-rapporteringar om covid-situationen — satt tyst och stirrande in i kameran/publiken under 10 sekunder efter att ha förmedlat vad PHS (myndigheten Public Health Scotland) just meddelat angående överdödligheten hos spädbarn, spädbarn:

  ”We do not have any plans to examine maternal vaccination status, as there is no public health reason to do so”.”

  (Video: ”Excess baby deaths investigation”, 20 okt. 2022)

  *

  Piper skriver då och då hur hon uppfattar folk och fäs (auktoriteter/politiker) oförmåga, eller kanske ovilja, att se och tolka verkligheten: ”masspsykos”, hjärntvätt” och ”indoktrinering”.

  Det håller jag med om.

  Men, jag håller nog inte med om att ”när pengarna styr rätar alla självklart in sig i ledet” (hon menar nog ”rättar”). Jag har svårt att tro att svenskar skulle vara så giriga, även om jag inte utesluter det.

  *

  I övrigt…

  Folkhälsomyndigheten svarar detta på frågan ”Hur får jag tag i ett vaccinationsbevis?”:

  ”Det är E-hälsomyndigheten som utfärdar vaccinationsbevis.”

  Ska det förstås som att de medborgare som saknar intresse för att använda modern digital teknik (datorer, ”smarta” mobiltelefoner), eller har svårt att förstå applikationerna (s.k. ”appar” och dessas uppgraderingar), eller inte har råd (ny ”smart-fon” eller julklappar till barn/barnen?) inte får tillgång till denna samhällstjänst?

  — Om en rullstolsbunden person inte får tillgång till samhällstjänster på grund av sitt medfödda handikapp, betraktas det som diskriminerande.

  Är då digitaliseringen av samhället — som vi alla (nästan) deltar villigt i — diskriminerande?

  Om Ja, är det vi, folket, som (visserligen oavsiktligt) diskriminerar/orsakar diskriminering?

  Eller, är det politiker och anställda på myndigheter som gör det/är orsaken?

  Gilla

  1. Re: ”… inte har nåtts av nyheten, eller bortsett från, eller bedömt vara icke trovärdig, att läkemedelsprodukterna aldrig testades för immunisering (dvs. en vaccinerande effekt):
   EU-parlamentets utfrågning 10/10 av bl.a. Pfizer:”
   Det märkliga är att Pfizer, Moderna, AZ och Jansen sade att effektiviteten låg på 70–90% dvs 10–30% skyddas inte, blir alltså sjuka fast vaxade…. MEN de sjuka smittar andra……. att man inte testade detta… eller är det faktiskt det tillverkarna kallar effektivitet? sedan har vi detta jippo med ”BOOSTERS” som behövs för att man inte skall smittas…. hur mycket behöver man slå folk i skallen för att de ska förstå att alla kan smittas och alla smittade kan smitta andra……? ”Vaccinerna är effektiva och säkra” hur mäter man ? Jaa i % som ovan….. Massformationen har lyckats få folk att tro att vaxen skyddar…. ja visst MEN hur mycket….. i Sverige säger, statistiken från FoHM att det rörande de avlidna…. inte är någon skillnad mellan ovaxade och vaxade….. varför är folk så obenägna att dra sina egna helt självklara slutsatser?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s