Covidvaccin för bebisar får grönt ljus av EU:s läkemedelsmyndighet

I en tid när det framkommit att Pfizer ljugit om covidvaccinens skyddsegenskaper och EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen utreds för oegentligheter i samband med EU:s vaccinupphandlingskontrakt för Biontech/Pfizer-vaccin – en affär värd upp till 35 miljarder euro – samtidigt som infektionen inte längre klassificeras som samhällsfarlig, är det provocerande att läsa att EU:s läkemedelsmyndighet EMA nu har godkänt covidvaccinering av barn från sex månaders ålder.

Enligt EMA:s rekommendation kan en mindre dos av Pfizers Comirnaty ges från sex månader till fyra år och en mindre dos av Modernas Spikevax från sex månader till fem år.

Europeiska läkemedelsmyndigheten har samtidigt godkänt en ny version av Modernas vaccin som är anpassad för de senaste omikron-varianterna – ett vaccin som rekommenderas för vuxna och barn över 12 år som redan är vaccinerade.

EMA:s rekommendationer går nu vidare till EU-kommissionen för beslut och med tanke på hur det korrupta EU hanterat Covid-19, de så kallade vaccinen samt de nedtystade biverkningarna hittills är utgången given.

Stackars barn och ungdomar vars hälsa sätts på spel på grund av föräldrar som påverkats av medias skrämselpropaganda samt inte tänker till utan sätter sin tillit till myndigheter som finansieras av skrupelfria politiker.

#followthemoney

https://www.expressen.se/nyheter/gront-ljus-for-vaccinering-mot-covid-for-sma-barn/

https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-recommends-approval-comirnaty-spikevax-covid-19-vaccines-children-6-months-age

https://www.lifesciencesweden.se/article/view/874459/eus_inkop_av_covidvaccin_utreds_av_aklagare

https://samnytt.se/pfizer-erkanner-covid-vaccin-testades-aldrig-for-overforing/

4 reaktioner till “Covidvaccin för bebisar får grönt ljus av EU:s läkemedelsmyndighet

 1. Det är positivt att Piper har börjat att uttrycka sig något mer objektivt/balanserat (för att inte säga verklighets­förankrat) när hon omnämner de nya ännu provisoriska läkemedlen mot Covid-sjukdom (”de så kallade vaccinen”).

  EMA visar i sitt pressmeddelande 2022-10-19 (som hon hänvisar till) att läkemedelsprodukterna inte förhindrar infektion…

  ”The originally authorised vaccines, Comirnaty and Spikevax, are both effective at preventing severe disease, hospitalisation and death associated with COVID-19 and continue to be used within vaccination campaigns in the EU, in particular for primary vaccinations.”

  … vilket är själva syftet med och funktionen av ett vaccin.

  Trots det proklamerar regeringar, myndigheter, företag, kända och okända personer (se videon ”Good Morning Clown World, Vol. 59” nedan) att dessa delvis otestade läkemedelsprodukter är säkra från allvarliga biverkningar och effektiva och därför är ”vaccination” av hela populationer den enda eller huvudsakliga metoden för att motverka smittspridning [1].

  De personer som inte vill vara försökskaniner orsakar andra människors död och lidande och försämrar/raserar rörelsefriheten, vårdkapaciteten, den privata och statliga ekonomin… anser ”de goda och ansvarsfulla”.

  *

  Ordval påverkar som bekant människors tolkningar och uppfattningar om händelser i verkligheten.

  Till exempel reagerar vi olika och gör skillnad på ett godkänt ”vaccin” i jämförelse med en provisoriskt testad ”konvalescentplasmaprodukt”, vilket är ordvalet som amerikanska FDA (kombinerad livsmedels- och läkemedelsmyndighet) använder i sitt pressmeddelandet från 2020-08-23 [2].

  Tänk, vilken skillnad det hade varit om alla (hög som låg) sade/skrev till exempel ”konvalescentplasmaprodukt” — eller ”genterapi”, som är den kategori som patenten är registrerade i, alltså inte kategorin för vaccin (om jag minns rätt) — i stället för ”vaccin”, vilket är ren ”skrämselpropaganda” som Piper skriver.

  Men, på grund av att alla (hög och låg) valde det icke verklighets­överensstämmande ordet ”vaccin”, blev utvecklingen i stället den som vi ser i dag och som visas i detta 18-minuter långa — och otäcka: en manifestation av den moderna såväl som den historiska människans grymhet, hänsynslöshet och hjärtlöshet/empatilöshet — video-kollage över hur internationella och nationella auktoriteter och personligheter förhåller och uttrycker sig mot de personer som inte vill delta i detta globala medicinska experiment [3]:

  ”Good Morning Clown World, Vol. 59”
  October 16th, 2022
  J Wilderness
  (Odysee.com, Rumble.com, BitChute.com)

  Det kan jämföras med hur kineser under kulturrevolutionen (1966–69/76) behandlade dem som inte anpassade sig.

  Se engelsmannen Paul Joseph Watsons video ”Ritual Public Shaming” från 2020-09-04.
  (BitChute.com, Odysee.com, Rumble.com; censurerad av YouTube/Google LLC/Alphabet Inc…. Vanguard Group Inc., BlackRock Inc…. Bilderberg Group, World Economic Forum)

  Slutsatsen? Vi lär selektivt av historien (där media och journalister är de huvudsakliga ”väljarna”)?

  *

  Jag håller verkligen med Piper om hennes verklighets­förankrade avslutande ord…

  ”Stackars barn och ungdomar vars hälsa sätts på spel på grund av föräldrar som påverkats av medias skrämselpropaganda samt inte tänker till utan sätter sin tillit till myndigheter som finansieras av skrupelfria politiker.”

  … men jag skulle vilja veta vem, och av vilken anledningen, som bestämde att ”konvalescentplasmaprodukt” och ”genterapi” skulle benämnas ”vaccin”.

  De förhoppningsfulla, motiverade av det lättrogna/okritiska hoppet?

  (2021-09-05 SVT Nyheter ”Här är partierna som är för och emot vaccinpass”:
  M KD L — den nya regeringen, som bestämmer över dig och mig och våra barn (röstade du rätt?) — svarade Ja; S och C var tveksamma; SD och V ej bestämt; AfS, som inte fick vara med, sade kategoriskt Nej. MP räknas inte.)

  [1]
  Presskonferens 2022-09-22
  (YouTube-video ”PM Trudeau and ministers provides update on federal response to Hurricane Fiona – September 26, 2022”)
  Kanadas premiärminister Trudeau:

  (tid 29:10–31:00)
  ”Right now, the best thing each of us can do to prevent a resurgence of Covid-19 as winter approaches is to make sure you get up-to-date in your vaccinations with the new formulation’s coming up that’ll keep us even safer. And that’ll mean that we won’t need to take further steps, hopefully, if everyone gets vaccinated.”

  [2]
  ”FDA Issues Emergency Use Authorization [EUA] for Convalescent Plasma as Potential Promising COVID–19 Treatment, Another Achievement in Administration’s Fight Against Pandemic”.

  [3]
  Den före detta USA-presidenten (2009–2017) Obamas tal vid Stanford universitet, USA, 2022-04-21:

  ”And yet despite the fact that we have now ESSENTIALLY CLINICALLY TESTED the vaccine [fnissar] on billions of people world wide. […] People are dying because of misinformation.”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s