Pfizer erkänner att covidvaccinen aldrig testades för smittspridning

Vikten av att ta ansvar och vaccinera sig samt därigenom skydda andra i sin omgivning basunerades länge ut som huvudargument för att få människor att vaccinera sig. Nu framkommer det dock att Pfizer aldrig testade vaccinet för att fastställa om det förhindrade smitta.

I onsdags frågade den nederländske EU-parlamentsledamoten Rob Roos ut Pfizers representant under ett förhör:

-”Till dig, Ms. Small, har jag följande fråga, som jag skulle vilja få ett tydligt svar på. Testades Pfizer-vaccinet för att stoppa överföringen av viruset innan det kom ut på marknaden?”

Small svarade med ett skratt:

-”Nej. Dessa, du vet, vi var tvungna att verkligen röra oss i vetenskapens hastighet för att verkligen förstå vad som händer på marknaden.”

Roos konstaterar att allt varit fullständigt nonsens och att de så kallade vaccinpassen som infördes i flera länder endast hade som funktion att tvinga så många människor som möjligt att ta sprutan.

Föga förvånande är det tyst från såväl massmedia som styrande organisationer och politiker som spelat en avgörande roll i skapandet av masspsykosen som skapat ekonomisk kris, företagsdöd, otaliga dödsfall, diskriminering, hat och osämja samtidigt som de okända långsiktiga vaccinbiverkningarna kan bli ett stort problem längre fram. Dessutom har många profiterat på människors hälsa.

Det här är definitivt en skandal av stora mått som nu effektivt tystas ned på klassiskt manér.

#followthemoney

https://twitter.com/Rob_Roos/status/1579759795225198593?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1579759795225198593%7Ctwgr%5E12dd0a2150c44182205b85c61b9b87b92a745693%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsamnytt.se%2Fpfizer-erkanner-covid-vaccin-testades-aldrig-for-overforing%2F

https://samnytt.se/pfizer-erkanner-covid-vaccin-testades-aldrig-for-overforing/

11 reaktioner till “Pfizer erkänner att covidvaccinen aldrig testades för smittspridning

 1. Jaa hur skulle man kunna säkerställa detta….. min logik rörande detta blir att man sade på detta vis för att det lät bra och att det gav mer deg till tillverkarna, fler doser. För att en vaxad skall kunna smitta andra måste den vaxade bli smittad…. där sade man väl tidigt iofs att man inte skulle bli sjuk om man tog vaxet men ganska snart att man inte skulle bli allvarligt sjuk eller dö så ofta ? OCH om man kan insjukna trots vax blir ju skydda andra beige…. förmodligen i massformations ledband….
  skrev tidigt:
  – alla kan smittas
  – alla smittade kan smitta andra
  övriga berörs inte….. men hade svårt att få gehör för detta……
  Det viktiga är inte det biologiska utan hur j_vla dumma kan vi tillåta folk att vara?

  Gillad av 2 personer

 2. Vikten av att ta ansvar och vaccinera sig samt därigenom skydda andra i sin omgivning
  … är den politiska definitionen. I ett rent medicinskt perspektiv, så skyddar man sig i bästa fall enbart sig själv, men aldrig garanterat. Det förutsätter dock att vi pratar om ett äkta vaccin, som det fortfarande inte finns beträffande SARS-CoV-2.

  … röra oss i vetenskapens hastighet …
  Missbruk av ord, … igen. Inom vetenskapen sker sällan saker snabbt, nästan aldrig inom medicinområdet. Ett genuint vaccin tar 5-10 år att utveckla, så det rör sig om någon helt annan hastighet. Den som styrs av paniken hos de ”oantastbara” troligen, men det verkar inte riktigt gå efter planerna, med tanke på vad som händer ute i Europa …

  Gillad av 2 personer

  1. Finns inget riktigt vaccin i väst men det påstås att de kinesiska, 4miljarder doser typ, skall vara enligt den gamla metoden för att skapa vaccin….. mRNA är ju genpreparat som man inte ville testa som genpreparat…. därför bytte man namn till vaccin i stället…… lagom tills de var färdiga…..

   Gillad av 1 person

   1. Mycket beroende på att [genompolitiska/-korrupta] WHO definierade om vad ett vaccin är 4-5 ggr efter 2009, när pandemi omotiverat ändrades. Lösare/luddigare för varje gång, men fortfarande politiskt. För dem med ryggrad inom medicinen, om det finns några kvar, kan knappast ha accepterat förändringarna, utan att den ursprungliga gäller fortfarande. Samma gäller även flockimmunitet.

    Gillad av 1 person

   2. @bjornwiklund oktober 14, 2022 kl. 15:12
    Kinas vaccin är av den traditionella sorten, med avdödat virus. Den vaccineringen stärker kommuniteten på ett naturligt sätt och skyddet varar mer än dubbelt så länge som det så kallade medicinindustriella komplexet producerar och tvångsförsäljer

    Gilla

   3. Karl W Ja jag vet att de kinesiska preparaten är vaccin enligt den gamla definitionen och de har getts i miljarder doser de också….. det trista är att vi i väst inte ber att få ta del av deras rön…. skulle deras vaccin vara bättre…… osv…. Svenska MSM såväl som FoHM borde skicka folk till Kina och andra länder där deras preparat använts för att kolla…..

    Gilla

 3. Pipers rubrik för texten (”Pfizer erkänner att covidvaccinen aldrig testades för smittspridning”) är en motsägelse i sig självt:

  Om preparatet inte stoppar smitta, är det inte ett vaccin…

  Svenska Akademiens ordlista (SAOL), vilka representerar hur vanligt folk förstår och relaterar till betydelser av benämningarna/orden:

  vaccin (s)
  preparat som till­förs kroppen för immunisering

  immun (adj)
  oemottaglig för smitta; äv. bildl.: ​hon var immun mot alla övertalningsförsök

  … varför Pipers ordval bidrar till det hon själv beskriver som t.ex. ”masspsykos”, hjärntvätt” och ”indoktrinering” av folket i denna och andra samhällsfrågor, och ställer sig till synes omedvetande på samma sida som dem hon kritiserar (t.ex. politiker, journalister och krönikörer).

  Ordval påverkar hur människor tolkar och därefter förhåller sig till omvärlden. Detta vet vi av historien, som vi nu ogenerat upprepar.

  De preparat som omnämns som vaccin var aldrig framtagna för att ha en immuniserande funktion. Möjligen fanns det hoppet, men det infriades aldrig.

  Det ser vi sedan länge: folk som var villiga att delta i detta nationella, och internationella, medicinska experiment blir smittade.

  Jag undrar hur länge det kommer att dröja innan SVT Nyheter bedömer att nyhetsvärdet av Pfizers uttalande är tillräckligt stort för att allmänheten ska informeras.
  Är det en skandal av internationella mått? Det tycker engelsmannen dr. John Campbell: ”a breaking international scandal”.

  *

  Det är fascinerande, men oroande, att uppleva hur vanligt folk inte ser den uppenbara verkligheten, vilket har givit mig anledning att vara försiktig och mindre dömande angående de mest indoktrinerade, hjärntvättade folken på jorden: kineser och nordkoreaner. (Ska jag nu lägga till svenskar, det är frågan.)

  PS
  Video-förslag i ämnet:
  ”Viral transmission not tested in Pfizer trials”
  12 okt. 2022
  Dr. John Campbell (YouTube, 2.4 miljoner prenumeranter) väljer, av okänd anledning och likt Piper, ordet ”vaccin”.

  PPS
  Kanada har i veckan påbörjat en statlig utvärdering av huruvida regeringens införande av krigs/krislagar mot de folkliga protesterna mot just regeringens Covid-politik var förenliga med deras grundlag.

  ”Convoy lawyer Keith Wilson gives his thoughts on the Emergencies Act inquiry”
  Oct 14, 2022
  Rebel News
  (BitChute, Odysee, Rumble, utestängda från YouTube)

  Gilla

  1. @villvaraanonym oktober 15, 2022 kl. 02:50
   ”Om preparatet inte stoppar smitta, är det inte ett vaccin”. Vi vet med säkerhet, verifierat, att medicinindustriella komplexets preparat inte stoppar smittspridningen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s