Lite tidigt att skåla för framgången

Noterar att många i dag firar att den nya högerregeringen är på plats och nu ser fram mot fyra år med detta styre. Själv tror jag inte på någon större förändring eftersom även detta lag är lakejer till det korrupta EU-styret i Bryssel och likt sina föregångare strävar efter ett Natomedlemskap samt lovar mer än de någonsin kan hålla, så jag betvivlar starkt att de har för avsikt att leda Sverige ut ur krisen.

Men jag tror folk ska vänta lite med att ta ut segern tills efter statsministeromröstningen på måndag, då det redan råder osämja i Liberalerna med flera besvikna riksdagsledamöter som hotar med att fälla Ulf Kristersson. Liberala ungdomsförbundet (LUF) kräver också att partiet röstar nej till Kristersson.

Återstår att se om dessa utbrytare gör verklighet av sina hot och genast blir det intressant att se hur många Centerpartister som vågar bryta partilinjen.

I värsta fall går stafettpinnen över till Magdalena Andersson som redan tåflörtat med Liberalerna och står redo att på nytt bilda en socialistisk rödgrön regering med allt vad det innebär. Den som lever får se.

12 reaktioner till “Lite tidigt att skåla för framgången

 1. Arbetsgivarna kommer att önska sig obegränsad invandring alla kategorier för att skapa en konstgjord,hög arbetslöshet. En arbetslös är mer värd än en arbetande i arbetslöshetsstatistiken som då arbetsgivarna kan peka på för att hålla nere lönerna. Ni skall få se att de som har röstat på SD får en obarmhärtig högerregering som drivs av dvärgen och hans anhang. Dags att ta fram mössan att sträcka fram för en allmosa. Förresten kan man undra vad Sverige har för nytta av att Björn Söder fått en prestigepost som inte på något sätt gagnar flertalet. Så lätt gick det att muta SD. En fördel med fiaskot för SD är at vi slipper uppstigersolen i kommentarsfälten. Det är värt mycket. Det var inte högerpolitik som byggde Sverige inte.

  Gilla

  1. Mig slipper du inte om jag får bestämma. Men Jenny vill inte få mothugg så jag syns inte. Ni kan hålla på med era konspirationsteorier här.

   Gilla

   1. Kan inte hålla mig för skratt över din surmulna kommentar. Förstår dock din besvikelse över det klena resultatet och den svaga ledningen i SD. Hur ett skitparti som L får ingå i regeringen övergår nästan mitt förstånd men bara nästan eftersom det ytterst är Expo via, den gamle Expoiten Fredrik Malm,som styr i Liberalerna. Man kan påstå att Expo ingår numera i regeringen på Sd´s bekostnad. Vi har numera tre huvudideologier av betydelse i svensk politik,kommunism,fascism och sionism.

    Gilla

   2. Riktigt vem som är hjärntvättad kan man diskutera. Inte är det jag i alla fall. Roligt att mina kommentarer syns ändå. Du har ju plockat bort ett antal. Antagligen misshagliga eftersom jag har avvikande uppfattning här. Jag tycker det är lite trist vilket jag skrivit förut. Jag gillade din blogg därför att du hade nya infallsvinklar. Nu är det inte så.

    Gilla

  2. Surmulna kommentar? Jag blev förvånad över att den syntes. Jag har skrivit fler kommentarer men dessa har Jenny plockat bort. Ni som inte verkar gilla Sverige utan vurmar för Putins diktatur är förstås upprörda över att vi har demokrati i Sverige. Visst hade jag gärna sett att SD fick bilda regering men med 20 % av väljarna så måste man samarbeta. Det mesta tar tid i en demokrati. Så jag avvaktar min bedömning av Regeringen tills det gått åtminstone ett år.

   Gilla

   1. Ukraina kommer att kasta ut den ryska armén. Detta är min fullständiga övertygelse. Visst har jag skrivit det några gånger. Icke desto mindre, Putin får pisk.

    Gilla

   2. @uppstigersolen oktober 15, 2022 kl. 13:28
    Enligt uppgifter finns det inte mycket kvar av nazi-Ukrainas armé. ”Övertygelse”. Tja, jorden är platt, solen roterar runt jorden, och Aristoteles teorier varade i omkring 1,500 år innan någon bastard förstörde alltihopa genom att prova i Pisa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s