Så många som frivilligt fortsätter riskera sin hälsa

Det är vaccineringstider inom vården och dags för fjärde covidsprutan för personalen på många vårdavdelningar. Lyssnar på diskussionerna bland kollegorna under frukosten och jag trodde i min enfald att de flesta vid det här laget borde ha insett idiotin i att regelbundet vaccinera sig mot denna för de flesta beskedliga infektionen – särskilt eftersom de är medicinskt utbildade, men icke. Alla har haft covid minst en gång trots alla sprutor och ändå fortsätter de vaccinera sig. De flesta har också fått biverkningar efter de andra sprutorna och förbereder sig nu mentalt för att återigen få huvudvärk, smärta, feber, frossa. Jag vill så gärna fråga varför de tänker utsätta sig för detta igen och varför de anser sig behöva göra detta – många är dessutom unga, men jag tiger för att undvika dålig stämning på arbetsplatsen. Tänker sorgset på alla rapporter om allvarliga sjukdomar och död i vaccinets fotspår.

Det är uppenbart att medias och statens skrämselpropaganda fortsatt har ett starkt genomslag hos befolkningen som fortfarande befinner sig i en masspsykos, dessutom behöver man göra av med lagret med vaccindoser.

Vad hände förresten med pandemin vad gäller Apkoppor? Ingen som reagerat på att det från en dag till en annan blivit knäpptyst om virushotet mot främst homosexuella män som behövde vaccinera sig? Det gav väl inte tillräckligt med avkastning.

#followthemoney

#hjärntvätt

6 reaktioner till “Så många som frivilligt fortsätter riskera sin hälsa

 1. Håller med dig. Jag har på min arbetsplats talat om att jag är ovaccinerad och bemöts enbart med undrande blickar.
  Försökte tidigare på fb att publicera fakta men blev idiotförklarad och hånad. Behåller min ståndpunkt och hoppas att andra någon gång ska förstå att de är hjärntvättade.

  Gillad av 2 personer

 2. Flera på jobbet har tagit 4:e dosen, varav en med vårdutbildning ursprungligen. Samma låga kunskaper i det fallet. Har själv dem militära versionen, där delarna om virus och smittspridning ingick. Där skiljer det sig en hel del med de befintliga politiska påståendena …

  Beträffande apkoppor, så misstänker jag att folk kommer ihåg HIV/AIDS-hysterin, som planade ut när de begrep hur den spreds.

  Gillad av 1 person

 3. Vad Piper här skriver om är inget vaccin. Produkten var inte framtagen för att ha en vaccinerande funktion. [*]

  (Varför Piper väljer denna vanliga, som för den skull inte blir riktig, benämning på det som injiceras är förvånande, med tanke på att det bidrar till ”masspsykos” som gör att ”Så många som frivilligt fortsätter riskera sin hälsa” som hon rubricerar. Gissningsvis skulle färre ta denna risk om benämningen löd: konvalescentplasmaprodukt. — Vem som valde benämningen ”vaccin”, och med vilken motivering, skulle vara intressant att veta.)

  I dag/i går, 11 okt., svarade Pfizers europa-chef Janine Small följande på en fråga från Rob Roos (NL/MEP, vice ordf. ECR, European Conservatives and Reformists Group) under en utfrågning i det europeiska parlamentet:

  ”Regarding the question around whether we know about stopping immunization [dvs. smittspridning] before it entered the market. No [skrattar]. These, you know, we had to really move at the speed of science to really understand what is taking place in the market.”

  Se intervju med Roos hos GB News på deras YouTube-kanal:
  ”Mark Steyn | European Union Covid Committee question Pfizers directors
  GBNews”

  [*]
  Amerikanska states Food and Drug Administration, FDA (kombinerad livsmedels- och läkemedelsmyndighet), skriver följande i pressmeddelandet från 2020-08-23…

  ”FDA Issues Emergency Use Authorization [EUA] for Convalescent Plasma as Potential Promising COVID–19 Treatment, Another Achievement in Administration’s Fight Against Pandemic”.

  … där ingenting om vaccin nämns eller att ”konvalescentplasmaprodukten” skulle skydda mot smitta/infektion…

  ”FDA determined that it is reasonable to believe that COVID-19 convalescent plasma MAY be effective in lessening the severity or shortening the length of COVID-19 illness in SOME hospitalized patients…

  … och hoppas att produkten ska…

  ”… [the known and potential benefits of the product] outweigh the known and potential risks […] and that that there are no adequate, approved, and available alternative treatments”.

  Vilket läkemedelsföretag som avses är okänt.

  Gilla

 4. ntressant läsning.
  —Långa, hårda gummi-liknande strängar i blodet hos Covid-19-vaccineradehttps://anthropocene.live/2022/10/06/langa-harda-gummi-liknande-strangar-i-blodet-hos-covid-19-vaccinerade/
  —Vaccinnarrativet kollapsar när Harvard-studie visar att coronavacciner är farligare än Covid-19https://newsvoice.se/2022/10/vaccinnarrativ-kollapsar-harvardstudie/

  Gilla

 5. Jag hedrar alla som bidragit till att läkarvetenskapen tagit steg under några år som annars hade tagit decennier för att forska fram. Det måste ju vara en önskedröm som har gått i uppfyllelse att få testa olika läkemedel direkt på människa in vivo. Jag brukar uppmana min omgivning att ta så många sprutor som erbjuds av detta covid ”vaccin”. Allt för vetenskapen och vad gör det att några dör på vägen? Kan tex cancerns gåta lösas pga dessa försök så är det värt nästan allt. Nästa steg blir förhoppningsvis att få injicera foster som fortfarande lever i moderns mage.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s